В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 399
  • 639
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря!

# 316

Да ми препоръчате добър педиатър, че ще се побъркам вече?
Аз съм доволна от д-р Славова, работи във Фи Хилт Центъра на бул.България. Много е внимателна, има подход към децата, бебетата са с предимство, има отделна стая за тях. И си вдига телефона.
Дъщеря ми е при Димова, пак там. Но не си вдига тел Tired. Славова винаги ли го вдига?

# 317
До момента винаги ми е вдигала телефона, вкл. и вечер. Даже веднъж тя ми звънна да пита как е малката, след едни проблеми.

# 318
Ау, яд ме е тогава, че не го знаех това преди време.

# 319
  • пловдив
Скъпи приятели,
Коледният благотворителен базар на ДБМ Пловдив приключи.
Събраната сума е 4500лв!
Благодаря на всички подкрепили каузите на звеното и за пореден път закупили сувенири на базара!
 newsm20

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151899202146374&se … ype=1&theater

# 320
Ние се записахме в частна детска клиника Вела.
На нас пък всички педиатри ни отказаха да дойдат на посещение заради празниците. Достатъчно показателно е, ако на детенце му стане нещо по празниците не може да им се разчита  Thinking
От Вела дойдоха вчера вкъщи и му направиха първа консултация цял ЧАС и ПОЛОВИНА  Shocked Обясниха ни всичко подробно. Сега има и промоция .. Записахме се сега и платихме 78лв., а следващата вноска е чак април месец 38лв.

# 321
Привет и честита Коледа на всички!
И ние сме доволни от Вела, ползвам е я и в София и в Пловдив вече 3 години Simple Smile
Исках да ви помоля за информация, мое да ви се стори смешно Simple Smile - става дума за жената, при която си правя косата в Пловдив, казва се Елена, работеше последните години в салон Зори Стайл зад Каменица, но преди 2 месеца двете със Зори се разделиха и Елена ми каза, че ще работи в друг салон в Кючук Париж до кино Въстаник ако не се лъжа. Стана така, че синът ми ми поля телефонът със сок и всички номера, които не са били запаметени на сим картата са безвъзвратно изгубени и сега не мога да открия телефона на Ели Sad Питах колежката й Зори, но тя не ми го даде, ходих да питам в стария салон, но момичетата там казаха, че не знаят. Обикалях с колата всички салони в Кючук Париж - над 15, но не я открих, а работи много хубаво. Не й знам фамилията, но моля ви, ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!

# 322
Ако става дума за Елена Илиева - салона и е на Михалаки Георгиев.

# 323
  • Пловдив
Флучия, попитай и в тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282246.420

# 324
Loriana Blum, благодаря ти за отговора, не й знам фамилията за жалост, можеш ли да ми дадеш телефонен номер случайно?
Вещи, мерси много! Писах Simple Smile Дано някой се отзове, че Дюканка блондинка с прорасли черни корени не е добре Wink

# 325
Loriana Blum, благодаря ти за отговора, не й знам фамилията за жалост, можеш ли да ми дадеш телефонен номер случайно?
0878953355 - дано да е човекът, който търсиш Wink

# 326
Здравейте!
Имам лазерен принер Киросера и му свърши тонера.Къде в Пловдив мога да си купя нова или за заредя тази?Предварително ви благодаря!

зареждам в  ПИК Компютър. адрес: ул. "Богомил"91
тел.: 032 /636 926, 633 304
 Безплатно за клиенти на ITD
тел.: 032/53 94 40, 53 94 41
 факс: 032/ 636 926
e-mail: pic@pic.bg

Работно време:
Понеделник-Петък: 9.00 - 18.30
Събота: 10.00 - 15.00
Неделя: почивен ден

звъня и идват на място, вземат ми тонера, дават ми даже междиннка, докато заредят моят.

# 327
Да питам,някой ще ми потвърди ли тая информация:http://podtepeto.com/article.php?id=14486,че нещо само на информация от сайт,не вярвам.....?!?!?!?

# 328
Да питам,някой ще ми потвърди ли тая информация:http://podtepeto.com/article.php?id=14486,че нещо само на информация от сайт,не вярвам.....?!?!?!?

В другата пловдивска тема - Къде в Пловдив го потвърдиха, дано всичко да е така, както пишат.

# 329
Лориан Блум, обадих се, но за жалост не е тя:( Благодаря ти за помощта!

Общи условия

Активация на акаунт