В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 386
  • 639
  •   1
Отговори
# 360
Български обувки продават в магазин на пешеходния мост. Редовна клиентка съм.
Благадаря!  bouquet

# 361
  • Пловдив
Скоро някой да е продавал злато ,да ми каже на колко го изкупуват?
гледах в сайта на Тавекс-тяхната цена е 33.40 за грам.По златарските магазинчета дали е по-висока или по-ниска цената?

# 362
  • Пловдив
Моля за информация за италианска фирма Лучия - за биодрагерия

# 363
Хей, има ли майчета с бебчета от Тракия за разходки? Ние сме близо до ДеНиро. Simple Smile

# 364
Да,аз съм от Тракия.Колко е голямо твоето бебче,моето е на 9 месеца.

# 365
Малечкаа - само на 3м.  Peace

# 366
Здравейте, момичета!  Heart Eyes

Пиша, за да питам от името на една приятелка без регистрация тук - знаете ли къде има магазини за мебели с дефекти или втора употреба? По нейни думи съществуващите магазини в Нордикс и в Кичук Париж след Халите са закрити...

Предварително благодаря!  Hug

# 367
Втора ръка имало в Тракия близо до Бродуей кафето в новата кооперация, внос от Германия, но не съм ходила и не мога да кажа на 100%.

# 368
Здравейте
Честит празник на всички ви  Hug
Извинявам се че нахлувам в темата ви, но ми предстои пътуване до Пампорово в петък и тъй като ще пътувам с кола ме интересува някой има ли представа как са пътищата до там. Проходимо ли е с кола или да си търся автобус и от Пловдив има ли често автобуси до Пампорово.
Благодаря предварително на всички, които се включат
Весел празник   bouquet

# 369
Здравейте
Честит празник на всички ви  Hug
Извинявам се че нахлувам в темата ви, но ми предстои пътуване до Пампорово в петък и тъй като ще пътувам с кола ме интересува някой има ли представа как са пътищата до там. Проходимо ли е с кола или да си търся автобус и от Пловдив има ли често автобуси до Пампорово.
Благодаря предварително на всички, които се включат
Весел празник   bouquet

http://www.planinite.info/Transport_do_planinite/Avtobusno_razpi … dopi/PICT0015.JPG

това е разписанието, ако решиш да пътуваш с автобус

# 370
tonynette благодаря, доста са начесто. Автобусът по принцип ми е крайно решение. Предпочитам с кола да отида, затова се чудя как е пътя. Тук не вали сняг, но вали дъжд от няколко дни почти непрекъснато и предполагам че по- високите места вали сняг. Интересува ме дали е проходимо, дали се разчиства и т. н Peace

# 371
Днес ми казаха, че на Пампорово има само 25 см сняг, иначе пътя се поддържа добре.

# 372
Днес ми казаха, че на Пампорово има само 25 см сняг, иначе пътя се поддържа добре.

Благодаря отново  Hug
Ще се ходи с кола тогава  Peace
Хубав ден от мен

# 373
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли какъв крос ще има на 22.03, събота, от площад Съединение (вероятно), и от колко часа? Не намирам инфо в нета, а на малката са казали на едно състезание и тя не запомнила.

# 374
  • Пловдив
На гребната база ще има състезание с ролери и рисунки по асфалта.
Те като са я нарочили тая събота, децата луди ще станат. Има състезание  по английски в "Дружба", "Европейско кенгуро" и "Ключът към музиката". И това на гребната. Ако има и на съединението наистина вече не знам къде , кога и как ...

Общи условия

Активация на акаунт