В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 165
  • 639
  •   1
Отговори
# 465
здравеите,  искам да ви попитам нещо..разбрах че имало в Пловдив специална клиника по лицево челюстна хирургия , как се казва болницата  за да мога да я потърся отзиви за някои лекар Лицево челюстен хирург там...
много благодаря
и се извинявам че нахлувам в темата...

# 466
здравеите,  искам да ви попитам нещо..разбрах че имало в Пловдив специална клиника по лицево челюстна хирургия , как се казва болницата  за да мога да я потърся отзиви за някои лекар Лицево челюстен хирург там...
много благодаря
и се извинявам че нахлувам в темата...

http://www.mbal2pv.com/?page_id=389

Това ли?

# 467
  • Пловдив
Лицево челюстна хирургия има в хирургиите на Пещерско шосе.  http://www.unihosp.com/?menu=clinics#

# 468
ЛЧХ мога да препоръчам д-р Мартин Трифонов, правил ми е операция на венец, както и се е справи с няколко много проблемни мъдреци. Работи в Хирургиите, има и частна практика в Дентална клиника Амая (Бившите хали в Кичука).  Peace

# 469
  • Пловдив
Писала съм и друг път - но д-р Мартин  Трифонов го препоръчвам и аз с две ръце. Само че аз го посещавам в Дентален център "Изи Дент", където той също практикува.

# 470
  • София
Здравейте, имам ходене до Пловдив по работа и имам нужда от помощ, тъй като аз съм от София и не познавам града. Трябва да отида до общината /район източен/, ще пътувам с влак и искам да попитам как от там да стигна до адреса? Колко горе-долу ще ми излезе, ако взема такси? Също ако може да ми кажете дали мога да стигна до там с автобус или маршрутка.

# 471
    Здравейте!
Момичета от Пловдив,предстои ни закупуване на жилище-апартамент по точно във вашия град.Не сме започнали още с интензивното търсене ,затова ще помоля  за наставления и препоръки от ваша страна.Никога не съм живяла в Пловдив и като цяло ми е непознат града,нямам представа към кой квартал да се ориентираме -като локация горе-долу сме наясно,но какви са самите квартали-инфраструктура,връзки с централната част на града-не.
 Ще бъда благодарна на всяко мнение по този въпрос  Simple Smile

# 472
  • Plovdiv
Микаела, и аз в момента търся апартамент, ако искаш пиши ми на лична с радост ще ти отговоря на всички въпроси, за да не спамим темата Simple Smile

# 473
  • Пловдив
Здравейте, имам ходене до Пловдив по работа и имам нужда от помощ, тъй като аз съм от София и не познавам града. Трябва да отида до общината /район източен/, ще пътувам с влак и искам да попитам как от там да стигна до адреса? Колко горе-долу ще ми излезе, ако взема такси? Също ако може да ми кажете дали мога да стигна до там с автобус или маршрутка.

От централна гара към Район Източен може да ползваш автобус 36 или маршрутка 2. Ако искаш такси, викни 6160 - 3 лева в момента или 6155 (45 ст./км).
С градски транспорт, трябва да слезеш на спирката след Полиграфия (маг-н ЯВОР) - няма как да не го видиш, на булеварда е.

# 474
  • пловдив
Мамчета, ако на някой му трябва лятна количка за 25лв може да си я закупи в подкрепа на Мизия

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=909114652437405&set= … ype=1&theater

# 475
  • filibeto-maina:)
Искaм дa попитaм някой дa ли миже дa ми препоръчa ЛЛ. Който дa е либерaлен зa вaксините, предпочитaм нa лични.
Блaгодaря!

# 476
Здравейте!

Препоръчайте ми,моля добър личен лекар в Пловдив,по възможност район Централен,Каршияка или Тракия!Под "добър" разбирам да дава направления адекватно за ситуацията,да си разбира от работата,а не да го играе фелдшер и да не е някой,който се е хванал с продукти нечия марка и го е ударил на печалбарство от тях.А най-голямото ми условие е да дава направления за постъпване в детски заведения,да не ми взема пари за всеки болничен,който ми изписва за детето и да не мисли само и единствено за пари!!!

Благодаря предварително!

# 477
  • Пловдив
д-р Силвия Славова от филиала на 3 ДКЦ (на бул. Марица 53). Вече 10 години съм при нея и не ми е отказала направление. От година и мъжа ми се прехвърли при нея, а съвсем скоро, ще запиша и децата там.
...нищо, че живеем в Тракия Simple Smile
Специалист по вътрешни болести е, ако има значение Simple Smile

# 478
д-р Силвия Славова от филиала на 3 ДКЦ (на бул. Марица 53). Вече 10 години съм при нея и не ми е отказала направление. От година и мъжа ми се прехвърли при нея, а съвсем скоро, ще запиша и децата там.
...нищо, че живеем в Тракия Simple Smile
Специалист по вътрешни болести е, ако има значение Simple Smile

Мерси много   bouquet

Никой друг ли не е доволен от ЛЛ  newsm78 Laughing

# 479
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми добър алерголог в Пловдив, моля.

Lussy, аз да похваля моя ЛЛ - д-р Янко Трифонов. Кабинетът му е на ул. Митрополит Панарет 6 (до Понеделник пазара).

Общи условия

Активация на акаунт