Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 056
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • София
нищо страшно няма в секциото, докато се огледаш и то минало и заминало  Mr. Green

А дано, Бамба Grinning ей така искам да мине - да си полафим в операционната с док и после да не ме боли много (надявам се) !

# 511
  • София
аз докато чаках нещо да ме заболи и чух един младеж да плаче , измъкнали го без да ме предупредят  Crazy
после си понаболява 2-3 дни, ама има други грижи и много не обръщах внимание на болежките.

# 512
Сърдечно благодаря! И аз съм при Сигридов и Ташков, с планово секцо за 21.10:).
Получих аналогична информация за изследванията по телефона, само за серология подчертаха, че е пожелателна, което ми се стори странно.
Успех Ви пожелавам, бързо възстановяване и мн хубаи моменти след раждането. Ще се засечем някъде по коридорите Simple Smile

Май наистина ще се засечем Wink Много ще се радвам, Вие сте 2-3 дни преди мен, пожелавам много леко раждане и бързо възстановяване (аз съм малко в предродилна треска, защото ме е страх от секциото, но пък и нямам търпение вече) Simple Smile   bouquet

Няма страшно, комбината Ташков и Сигридов няма грешка. И от двамата имам отлични впечатления, но ме предупредха, че ще си говорят само простотии по време на операцията Simple Smile Мен по-скоро ме притеснява реанимацията след това и като цяло възстановяването. Лежах преди 3 седмици за задържане в болницата и смятам, че условията са отлични, а персоналът - мил и любезен. Като изключим системите и инжекциите, с които ми нашариха задника, като цяло си беше почивка в луксозна остановка.

# 513
  • София
Да, и на мен ми изглежда като СПА хотел, само реанимацията плаши Wink Ама ще мине, иначе Сигридов и Ташков са страхотни, хуморът им е точно в мой стил, мисля, че ще се забавляваме (има простотии, да Simple Smile ). Ех...сега ми стана още по-нетърпеливо Simple Smile

# 514
Да, и на мен ми изглежда като СПА хотел, само реанимацията плаши Wink Ама ще мине, иначе Сигридов и Ташков са страхотни, хуморът им е точно в мой стил, мисля, че ще се забавляваме (има простотии, да Simple Smile ). Ех...сега ми стана още по-нетърпеливо Simple Smile

Аз също мн държа на майтапите, та дори и да са на мой гръб и предпочитам подобна обстановка, отколкото някой да ми мълчи и въздухът да трепери от напрежение.

# 515
  • София

Аз също мн държа на майтапите, та дори и да са на мой гръб и предпочитам подобна обстановка, отколкото някой да ми мълчи и въздухът да трепери от напрежение.

Точно  Peace Дано всичко да е ок и да мине гладко и бързо Simple Smile

# 516
Момичета, болницата има ли отделение патологична бременност и ако се наложи прием заплаща ли се или е по здравна каса?

# 517
  • София

Точно  Peace Дано всичко да е ок и да мине гладко и бързо Simple Smile
Джейн спокойно,аз като преживяла едно секцио мога да ти кажа,че веднага след него бях готова да родя пак Mr. Green освен това,кой ще те оперира,леле...то аз при тях и без упойка лягам  Mr. Green

# 518
  • София
teod0ra-да има патологично отделение.Аз вече лежах там 2 пъти.По здравна каса ти се полагат 3 дни.Ако лежиш повече плащаш по 70 лв на ден. Hug Hug Hug

# 519
  • София
на кой етаж е това патологично отделение?
аз като раждах бяхме малко и може би за по-лесно бременните бяха на същия етаж, сега пак ли е така?.

# 520
  • София
Патологията е на 3 етаж.Когато на 2 етаж е пълно с родилки и няма места,качват някой от тях в патологията.

# 521
  • София
а децата и те ли са на 3 етаж като е препълнене втория?
как смогва персонала, ние бяхме малко и акушерките имаха нужда от ролкови кънки за по-бързо придвижване, сега сигурно телепорт трябва да им подсигурят  ooooh!

# 522
  • София
ААААА, не !Бебета на 3 етаж няма!То това оставаше...Да ви се оплача-на 9.10 бях на преглед при Сигридов и знаете ли за кога ми записаха час-за 21.11 чак.Побеснях...Ами то аз ще взема да родя до тогава...Незнам какво да правя???

# 523
  • София
е, как родилките без бебетата  Shocked

# 524
  • София
Ами така!!!Слизат долу!!!На третия етаж освен бременни има и оперирани от апандисит,жлъчка,лапароскопии и т.н.Може би затова няма бебета.А и като се освободят места долу си местят родилките там.

Общи условия

Активация на акаунт