Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 859
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Пандичка таксата за раждане ли ще вдигат?

# 661
Да, като думите на акушерката бяха "обмисля се и вероятно таксата ще стане 1600лв". 2100 пък ще плащат НЕосигурени лица И желаещите да раждат секцио по собствена воля, тоест без медицински показатели за това.

Тотално забравих да попитам дали изследванията - както на майката, така и на бебето се ДОплащат. Визирам тези, които правят на приетите по спешност, а не с планово секцио когато можем да си ги направим другаде и важат 7 дни... И второ ПКК на бебето, за която стана дума, че се прави само по усмотрение на педиатър. При мен задължително ще се прави (както потвърди и акуперката), защото по време на бременността бях тежко болна и претърпях дълго лечение с АБ. Sad

# 662
 Някаква конкретна и официална дата за въвеждане на новите цени дали има?

# 663
Някаква конкретна и официална дата за въвеждане на новите цени дали има?

Ами ако "обмисля се и вероятно ще стане от 15-ти ноември" ти звучи официално и конкретно... Simple Smile

# 664
  • Sofia
Освен да се набутам преди 15-ти Mr. Green

# 665
  • София
Освен да се набутам преди 15-ти Mr. Green
Няма да ни мине номера Wink
Най-добре да се вдигне цената от Нова година Whistling нова година,нова цена Whistling

А за изследванията с кой трябва да се говори предварително,някой знае ли- за изследванията на бебето имам предвид...че при мен ще трябват....

# 666
Еееее хайде от 1 февруари  Whistling Whistling

# 667
Няма да успеем да се набутаме преди 15-ти май  Grinning
Все пак би било редно да изчакаме официална информация, защото аз днес бях на преглед и акушерките си говореха, че ще е 1600лв. но знае ли човек от кога.

# 668
  • София
ако може новите цени след 2 години тогава  Mr. Green
че аз за тогава се глася .

# 669
  • София
а дали се носят сапун,хавлия за тоалет преди операция и не само или там има?

Магнитче, вземи си хавлия и сапун - там няма, препоръчвам течен сапун или душ-гел с помпичка, по-лесно е Simple Smile

Как да няма? и хавлия и сапун има. Аз бях секцио по спешност (нищо не си носех). След клизмата си се измих със сапун спокойно и се избърсах с хавлия.

# 670
Ако може потребителката от болницата да се включи да каже дали изследванията, които се правят на бебето при необходимост се включват в общата цена, а също и каквито и да било изследвания, които се правят на майката. Благодаря предварително!  Peace

# 671
На 21.10 с планово секцио се роди прекрасната ми дъщеря Карина- екип др Ташков и др Еленчев.
Ако имате някакви въпроси относно целия престой в болницата- прием, изследвания, раждане, реанимация, престой в послеродово отделение и др- съм на ваше разположение.
Относно изследванията за бебето и родилката: ако педиатрите преценят, че трябва да се изследва бебето, се пуска пкк и црп-профил за възпаления. Нищо не се доплаща. На майката също се пуска безплатно пкк. При мен по желание се направиха изследвания на бебка и доплатих 21 лв

# 672
 vanjuha,аз искам да попитам,прави ли изследвания предварително ,или като те приеха направиха всичко?Моите ,освен кръвната група,всички са вече невалидни и ще трябва да се правят.А  и по кое време те приемат предишния ден,сутринта или може по всяко време?

# 673
Ванюха, честита рожба! Да е много здрава и да ви носи много радост и поводи за гордост!   bouquet

Радкакака, приемът в б-цата при планово секцио е предния ден.

# 674
vanjuha,аз искам да попитам,прави ли изследвания предварително ,или като те приеха направиха всичко?Моите ,освен кръвната група,всички са вече невалидни и ще трябва да се правят.А  и по кое време те приемат предишния ден,сутринта или може по всяко време?

По съвет на доктора, всичко пуснах предварително в цибалаб. Приеха ги без проблем. Постъпих към 11 ч, но няма смисъл толкова рано, нямаше свободни стаи в отделението и чаках почти 2 часа. Ранния следобед ок. 14 ч е съвсем ок за постъпване, ако стецс готови изследвания

Общи условия

Активация на акаунт