MAC & Sephora - 14 тема

• 47 377
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Мерси, момичета !  Hug
Но всъщност адоред вече идва към мен( избързах да купя, без да чакам мнения от ваши покупки, че още не мога да прежаля порцелан пинка- който ми е мечта и до ден днешен.....полвам сега като розов хайлайтер пигментът пинк опал- който според мен дава подобен ефект и стои точно както искам, но е много неикономичен в този му вариант, разбира се.....,

въпросът за суочовете ми беше за LUST.., не мога по снимки нищо да преценя, да му се невиди.... newsm78

# 631
  • в 1001-та нощ
...Тези дни си купим едни кремообразни сенки на Боби Браун от Космос /щандовете в Атика, не Сефора/, много хубаво синьо - млечно бебешко синьо с малко тюркоаз...

какъв е този магазин  newsm78

# 632
  • София
Космос е мол в Солун на изхода на околовръстното за Халкидики.

# 633
Много готин Мол е Космос.

Ел, за какво смяташ да използваш най-често четката 159? Аз нали не ползвам никакви кремообразни продукти и ще я използвам за минерални хайлайтъри и ружове.

# 634
Момичета, хубави ли са матиращите компактни пудри на МАС  Rolling Eyes Трябва ми нещо матиращо за чантата. В размисъл съм дали да се ръся за МАС или нещо от сорта или да мина и да огледам средния клас /Радиант, Севънтийн, Пупа и т.н./  Thinking

# 635
Момичета, хубави ли са матиращите компактни пудри на МАС  Rolling Eyes Трябва ми нещо матиращо за чантата. В размисъл съм дали да се ръся за МАС или нещо от сорта или да мина и да огледам средния клас /Радиант, Севънтийн, Пупа и т.н./  Thinking
Аз от компактните съм имала само Blot пудрата. Много е хубава и удобна за носене в чанта и наистина спира лъщенето перфектно.
Имам и тази, но не в пресованият вариант и също е много добра. Но ако не се внимава с нанасянето може да придаде малко блед вид на лицето.
http://www.maccosmetics.com/product/159/17325/Products/Face/Powd … ressed/index.tmpl

# 636
Здравейте момичета Simple Smile

Трябва ми малко помощ. В миналата тема бяхте пуснали линк към един сайт, от който можеш да си поръчваш тестери Simple Smile Колкото и да се мъча сега обаче, не мога да го намеря. Някой да се сеща кой е този сайт? Hug

# 637
# 638
  • Бургас
 Искам само да попитам от този сайт, имали нещо специално при поръчването т.е. къде ви пристигат пратките, че все се каня нещо да си поръчам ама не съм го разглеждала обстойно.

# 639
Искам само да попитам от този сайт, имали нещо специално при поръчването т.е. къде ви пристигат пратките, че все се каня нещо да си поръчам ама не съм го разглеждала обстойно.

Аз не рискувам с пратки над 20 долара, иначе може да отиде на митница  Wink Доколкото си спомням от сайта пишеха реалната сума на пакета.

# 640
  • Бургас
И аз вече не рискувам  , че при нас е също разкатаване и с това работно време на митници. За сега съм пас.

# 641
  • София
Flormar имат чудесни компактни пудри.
Лореал също/ Тру мач серията.
Но само подавам инфо, разбира се. Wink

Не мога да не споделя, колко съм доволна от съвета на Денсито за работата с кремообразният руж!
Получи се страхотно със скунксовата четка на Ебелин! Наистина естествен резултат!  bouquet Hug

# 642

Даааа  Hug Hug Hug Страшно ти благодаря!!!!

# 643
Не мога да не споделя, колко съм доволна от съвета на Денсито за работата с кремообразният руж!
Получи се страхотно със скунксовата четка на Ебелин! Наистина естествен резултат!  bouquet Hug
Многооооо се радвам. Heart Eyes Hug Кремообразните не са това което бяха, откакто е въведен таклона или подобията му. Whistling

Ох как чакам наесен да поръчам целия сет с четки за лице на Zoeva, сигурна съм, че резултатите с тях ще са прекрасни.

Днес пробвах Lust с Мас 159 и за моя изненада тази четка взе доста продукт или просто този MSF си е много наситен и трябва да се работи винаги с лека ръка.

Леле каква красота за идващото студено време?! Ах Марк, ах Джейкъбс.... Stop

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 00:28 от densi

# 644
MAC Tropical Taboo е вече налична в магазина в Дъ Мол  Wink Бях сигурна, съдейки по снимки, че нищо няма да ми хареса, но си тръгнах с два скинфиниша, като се чудя и за третия. Много по-хубави са, отколкото мислех  Peace

Ели червилата от колекцията  заредени ли са?

Общи условия

Активация на акаунт