Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 341
  • 460
  •   1
Отговори
# 30

Децата са щастието и богатството.

Точно така.   bouquet
И в моята невинна възраст, гаджето ми рекна че малце е забременяла... никой тогава не искаше детето, но аз пък даже се ожених за тази жена и до ден днешен живея с нея.  Laughing
Никой не можеше да ме върже, можех да я зарежа още тогава.. но си я обичах.
Нямаше дупчене на презервативи и измами... просто се случи.
Детето тази година се дипломира..  Laughing.. и второто не беше планувано, но не го върнахме.  Laughing

# 31
  • София
Аз лично от любим(и) мъж(е) и 15 бих родила.  Heart Eyes ( и междудругото, никого не бих питала) Децата са щастието и богатството. Това е най-важното от живота на Земята. Най-прекрасното време е онова с разправяне покрай дете.
Лизет, би ли народила деца на беден мъж? Просто ми е любопитно...

# 32
Ега си му! Разбихте ми представите за любовта!

Соте, вярвай ми, че се сещам поне за петима, от които бих родила с измама.  Mr. Green

# 33
Моя позната имаше брак и дете в не особено добра форма. Появи се той - също женен, ама без деца. Казал й, че пие противозачатъчни, да не се притеснява. Тя ми сподели и аз й казах, че такива няма. Отишла да го пита - той побеснял, че му няма доверие - те неговите били от чужбината. На втория месец забременя. Това бил онзи под 1%, дето хапчетата не гарантирали. Тя се разведе, той не. Живеят заедно не особено добре.
Та, Соте... Whistling

# 34
 smile3532 Виликооооо!

# 35
Аз лично от любим(и) мъж(е) и 15 бих родила.  Heart Eyes ( и междудругото, никого не бих питала) Децата са щастието и богатството. Това е най-важното от живота на Земята. Най-прекрасното време е онова с разправяне покрай дете.
Лизет, би ли народила деца на беден мъж? Просто ми е любопитно...

Слабо си представям какви други достойнства може да има тогава че да го обичам. Аз не обичам мъжете заради единия им пенис.
Бих. При някакви хипотетични условия на любов поради някакви качества, които компенсират такъв огромен недостатък. Слабо си представям какви биха могли да бъдат тези качества. Трябва да е вълшебник сигурно.  Simple Smile

За мъжа е толкова важно да е богат, колкото за жената да е красива. Ако аз изглеждам достатъчно добре, да се постарае и той да изглежда така в очите ми.

# 36

Ама казвам ти, съвсем реално е това  Crazy

# 37
Вилико кой е в не особено добра форма? Брака или детето Simple Smile

# 38
То май имаше някакви мъжки хапчета.Но в нашата страна са единици мъжете  които биха пили  Joy Моят със сигурност не е от тях,как той ще си врефи на здравето.
Моят мъж ми беше отговорил на въпроса едно време(като кроях черни планове) на въпроса"Не искаш ли деца?", каза "Искам...и двайсет бих направил, ама да не ги гледам.Искам просто да си разпръсна генетичния материал"  Tired  Та генетичния материал е скъпоценност явно...

И аз бих родила дете на Ерик Дейн, Джерард Бътлър и Райън Гослинг.По 5 бих им родила(ама секцио, че не ща много да раждам...), но тръпката е в това и мъжът да го иска. Иначе си тровиш живота с тайни планове, кроежи, шмекерии.Накрая след всичко това не успяваш да го вържеш и ти казва-или ти помагам за аборт, или се оправяш сама.
И даже не би изглежда толкова лоша реакция, а логична.Особено ако човекът ясно е казал, че не иска сега или някога, но си си навила на пръста, че искаш.
Аз познавам жена, която така забременя втория път.Но не, за да върже мъжа си.Оставаха и няколко месеца до края на майчинството и хич не и се работеше  Joy Та реши да отложи с още 2-3 години. Не знам какъв метод е ползвала, но беше успешно.

# 39
Вилико кой е в не особено добра форма? Брака или детето Simple Smile
Ох, и двете всъщност, но защо питаш?

Иначе познавам и една друга двойка, където жената си се хвали как успя да открадне мъжа си от бившата, точно чрез тайни планове и кроежи. Няколко месеца след това беше вече с надут корем.

# 40
Боже с тоя Гослинг...как може да ви харесва тоя пульо дето има още мляко по устата? Laughing То вярно че парите са афродизиак, ама не пък чак толкова.... Crazy Точно пък тези тримата грозотии нямат никакъв шанс да им родя. Laughing

Колкото до изказването на мъжа ти че искал да си разпръсква материала без да гледа, ако на мен някой ми беше казал подобно нещо, бих го зарязала на секундата. Достатъчен показател че този човек е пълен боклук.

# 41
И аз е кефя на тоз Гослинг  Laughing
Всъщност не ми харесва света на известните в облика, представян на обикновените хорица и не мога да кажа на кой актьор или певец бих. Някак по ме влекат други типажи...

# 42
  • София
Имам позната, която лъжеше гаджето си, че пие противозачатъчни. Забременя, ожениха се, роди се бебе..... 4 години по-късно го изгони и се разведе с него защото не им вървеше добре съвместния живот.

# 43
То и твоите мъже може да са грозни,  но явно сиги харесала.
За всеки влак си има пътници.Външната грозота не е всичко на този свят.
Като християнска поклонничка трябва да го знаеш  Laughing Нали това се пробовядва..любов към ближния, към страдащия, грозния..бла бла.
Плюс това на един мъж не му е нужно да е красив, много други качества трябва да притежава. Както ти по-горе сама си казала.
Пък децата ще наследят красотата от мен  hahaha

# 44

Ега си му! Разбихте ми представите за любовта!

Май още нищо не си видяла  Laughing... най- готини са 50- годишните  Laughing... там пък как ги "обичат" по младите мацки, на всички ни е ясно!!!  Mr. Green

Мойта мина и замина Вилико  Laughing... демек, било каквото било.
Противозачатъчни никога не съм приемал... като изключим чесньовият и шкембе- чорбата!!!  Laughing
Та Вилико.. може измаменият нарочно да е искал да го измамят!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт