Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 471
  • 460
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нищо, като им се случи ще разберат! тогава ще започнат да пускат теми от сорта "бебето не е акало втори ден, да го водя ли в болницата?" или "днес цял ден ака рядко, какво да правя!".

# 391

Цитат
Което, разбира се, не изключва възможността доста жени действително да не желаят да имат деца и да забременяват без план. Но малко от малко са знаели какъв е риска, ако не се са предпазвали.
E, ясно е че ако твърдо не искаш деца по никакъв начин, ще направиш аборт при непланирано забременяване. Аз бях от тези, които не искат деца и ако трябваше да забременявам по свое желание с план след като преценя, че най после съм готова, никога нямаше да стане. Добре, че стават и инциденти.  Simple Smile  

# 392
  • Сопот, Пловдив
По-добре да си спестиш забременяването, ако толкова твърдо не искаш деца, вместо да се стига до аборт. Иначе когато е инцидент, спукан презерватив или нещо подобно(макар че сега точно не се сещам друго подобно  Simple Smile ), тогава съм склонна да повярвам, че жената в никой случай не е искала да забременее, но ако вързастта вече клони към 30 и нагоре, и жената не се предпазва по никой начин, освен да разчита на прекъснат полов акт от партньора, тогава на мен ми звучи като поет осъзнат риск, то ест вече не е така категорично желанието за нямане на деца. Или е това, или твърде необмислено сексуално поведение.

# 393
Какво значи категорично?! Желанията се променят, колкото и да са категорични и верни за дадения момент, както в едната така и в другата посока. Сякаш няма категорично искащи деца жени, на които после по нищо не личи, че това е било така.Да не говорим, че е смешно да се пречупва през собствената призма и да се обясняват чуждите желания и мотиви.  Simple Smile

# 394
  • Сопот, Пловдив
Категорично в моя пост е каквото е твърдо в твоя пост. И явно аз не обяснявам достатъчно добре, защото точно това имам предвид - желание категорично или твърдо да нямаш деца се превръща във все пак допускане на възможност за деца в даден момент, а не рядко и при наистина нежелана и неочаквана бременност уж нежелаеща да има деца жена, променя виждането си. Не обяснявам ничии чужди мотиви и желания. Коментирам само това, че не ми се струва логично жена, която не се предпазва, освен чрез прекъснат полов акт, да не допуска макар и малък риск от забременяване. Ако някоя жена иска да е на 100% сигурна, че няма да забременее, според мен би трябвало да ползва и други предпазни средства, в противен случай очакването да не забременее е леко безотговорно, защото се уповава на действията на някой друг, а не на нейните собствени действия.

# 395
Който наистина категорично не иска деца би трябвало да вземе всички възможни мерки. Ако не е така и се оставя на произвола, допускам, че не му е чак такава мъка и болка, че ще забременее или, че приятелката му ще забременее.
Аз като съм алергична към яйца, не ги ям. А не да ги ям и да се моля да не ми се подуе гърлото. 

Преди да забременея не бях много въодушевена от акитата, сега също не забелязвам особена любов към тях. Май съм питала само педиатъра дали ако е еди какъв цвят трябва да се тревожа. Нещо не ме вдъхновява тази тема hahaha   Много хора ми предричаха пълна психическа промяна, като родя. Не забелязвам да има такава и да съм изпаднала в някаква захаросана бебешка нирвана. Може би по-нататък.

# 396
Ако някоя жена иска да е на 100% сигурна, че няма да забременее, според мен би трябвало да ....
Направо превързване на тръбите да си направи, иначе нищо не е 100 %. 

За мен допускам, че мога да забременея изобщо не е равно на искам дете. Защото може и да допуска, може и да има необмислено сексуално поведение, това не означава, че има желание за деца. Напълно възможно е да се надява, че няма да се случи или ако се, винаги може да направи промяна, чрез премахване на бебето. Всякакви жени има, но дори и нелогични действия, не са признак за желание за дете, това ми беше мисълта. Някои даже и раждат без да имат желание, ти логика търсиш и признаци да познаеш кой искал и кой не.   Laughing
Би трябвало е едно, а какво се прави често е съвсем друго.  Simple Smile

# 397
  • Сопот, Пловдив
Не е едно и също дали ще настояваш за презерватив или ще пиеш хапчета и дали ще чакаш той да прекъсне акта на време. При последното риска е много по-голям, едва ли някой има съменние по въпроса. И не казвам никъде, че допускането на риск от забременяване значи желание за деца. Значи допускане на риск от забременяване. Което е или разколебаване в нежеланието за дете, което (не сега на секундата, но пък ако стане случайно или евентуално по-нататък...), което може и да е неосъзнато, или безотговорно отношение. Сигурно има жени, които приемат аборта за рутинна процедура, но не вярвам да се мнозинство, така че, вярвам, малко са тези, които осъзнато и отговорно ще допуснат риск за бременност, ако имат ясното намерение после да абортират. И просто си коментираме, каква логика да търся, напротив, то нежелание да имаш дете и все пак непредпазване от бременност си е по-скоро липса на логика.

# 398
  • софия
Винаги съм мислела, че трябва здраво да ти хлопа дъската, за да направиш подобно нещо...

Абсолютно. Голяма глупост е.

Трябва да си як кретен, за да ти роди главата подобно нещо. А пък ако се родят и деца от това начинание - горките дечица.....

# 399
  • Пловдив
Познавам жени, заченали с хапчета и със спирала. Тези методи не са 100% сигурни.

# 400
  • Сопот, Пловдив
И аз познавам такива жени, случва се, за мен именно това, наред със спукания презерватив е нежелана, неочаквано бременност. Но все пак процентно се случва много по-рядко да се забременее при тези методи, отколкото при прекъснатия полов акт.

# 401
Случва се, но самите жени са взели необходимите мерки.Просто имат "късмета" да влязат в процентите на "грешка".
Но самите те са направили всичко нужно.

# 402
  • Сопот, Пловдив
Случва се, но самите жени са взели необходимите мерки.Просто имат "късмета" да влязат в процентите на "грешка".
Но самите те са направили всичко нужно.

Да, точно това имам предвид.

# 403
  • Пловдив
И аз познавам такива жени, случва се, за мен именно това, наред със спукания презерватив е нежелана, неочаквано бременност. Но все пак процентно се случва много по-рядко да се забременее при тези методи, отколкото при прекъснатия полов акт.
Това е така - прекъснатия полов акт е метод "паааай се, ида!".

# 404
  • България-Швейцария
Това е така - прекъснатия полов акт е метод "паааай се, ида!".
'Пай се, ида!' е когато на мъжа му капе кранчето, с извинение за израза Laughing
Че не е за всеки този метод е така, други обаче се предпазват съвсем успешно с него от десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт