Как и с какво перете бебешките дрешки?

• 6 364
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
прах и пералня

# 76
гласувах с втората опция и само искам да допълня че в началото взимах прах и омекотител за бебета, но вече не ...

# 77
Досега съм прала само с Тео бебе и Бинго бебе. И от двата съм много доволна. Омекотител все още не слагам, защото е още мъничък (3 месеца), като порасне малко, тогава. А този Amway, никъде не съм го виждала. Щом казвате, че е много хубав, от къде мога да си го купя.

# 78
  • Все на втория етаж
 В началото на ръка с бебешки сапун, след време с прах Тео бебе. След това, към годинката започнах в пералнята с нашата прах за пране, обикновенно това е Тема. Омекотител слагам от 3 й месец. А има все още някой дрешки, които й пера на ръка.

# 79
Като беше съвсем малка, перях с Тео бебе или Роса + омекотител.Сега вече пера с нашия прах + омекотител Simple Smile

# 80
В пералня, с бебешки прах и омекотител "сензитив"

# 81
Пера ги отделно в пералнята на 60 градуса с прах Сано Максима, израелски е и е невероятно икономичен. Той е специално за бебета и хора с чувствителна кожа, а освен това е и много икономичен. Омекотител използвам от същата марка. Дрехите миришат страхотно и след като са престояли в гардероба 10 дни.

# 82
  • София
Та аз дори е моите дрехи си пера на ръка- навик- не че нямам пералня но просто нямам нерви да събирам дрехи докато се напълни пералнята!
Така че дрешките му от деня изпирам вечер на ръка или със прах- някакъв бебешки- нямам предпочитания- какъвто хвана в магазина или с бебешки сапун- после ги накисвам за през ноща в омекотител- използвам Бинго-бебе- дори и за моите дрехи ми е любим от 2-3 години- толкова деликатно мерише на свежичко- Ленора ми е мн. силно ароматен и после като се смесе и с парфюма ми- става ужас!!!
В пералня му пера само обемисти неща- чаршафи, одеала, хавлийки.
Това е навик- пера на ръка- може би защото имам време

# 83
Аз ги пера в пералнята с прах Тео-бебе и омекотител Коколино но само нейните дрешки Naughty

# 84
Teo bebe 2in1 -samo s nego!

# 85
Пера в пералня с Тео-бебе без омектител

# 86
Пера с "ТЕО БЕБЕ" -не слагам омекотител ,защото понякога дразни кожата на бебето

# 87
  • Резерват "Северозапад"
пералня - обикновен прах - омекотител

# 88
В пералня с прах Сано Максима. Без омекотител.

# 89
Искамда питам тези от вас които имат опит в гледането на бебета.
Как се перат дрешките, бельото и постелките на бебето?
С какъв прах?
Слага ли се омекотител?
Може ли да се пуска сушилня или трябва да изсъхнат от самосебе си?
Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт