Аватарно - британска / Тема 32

• 19 784
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте  Hug
Ройс, пак идеално си се справила с новата  тема Heart Eyes  bouquet

Значи, Великобритания Thinking ще я мислим, няма как да пропусна игра Mr. Green Joy

Креми, нещо напоследък се губиш Rolling Eyes

Сосче, кой султански сериал си приключила newsm78 да не е ВВ?

# 31
  • КиТ
Плами, стига с тоя фейс, де!  Tired Вчера за сефте от цифра време влязох и пуснах 2 снимки и бахти тъпнята - мнайси харесвания, праз голям. Crazy Мързи ме въобще да чета публикации и глупости, даже снимките скролвам. Не ме влече.

Няква мания ми е,не знам защо Blush Тя и Селен не влиза в тоя фейс никога и ми вика,за ко ти е,като не влизам,ама аз я изнудих и ми го даде hahaha И аз се дразня,понякога като си кача някви снимки и се надпреварват да харесват,ама не ми пука Mr. Green Сега съм много активна покрай протестите и все качват някви неща и Ради постоянно ми харесва нещата Crazy Joy Ама това си е съпричастност и съгласие Mr. Green
Общо взето фейса е да следиш хората,които са отишли някъде или си изгубил връзка с тях да виждаш какво става с тоя човек,щото примерно,ако виждаш всеки ден даден човек и до болка сте си омръзнали,няма много смисъл Crazy Е примерно баща ми има фейс,ама аз не съм му приятелка tooth,да не ме следи пък Crossing Arms Joy казах му,че ако много ме ядосва,ще го и блокирам Twisted Evil Joy Щото сега поне името ми и това което е обществено може да вижда Crazy Joy

# 32
Ох, Плами с тоз твоя фейс Joy мен редовно ме питат защо нямам фейс Laughing голям ми е клюкарник там, хич не го одобрявам Peace Колежката ми е толкова се е зарибила, че като излезем някой път колежките и все се тагва и ме кара да я снимам Crazy Joy
Вика ми: "Айде ще ти направя един профил и аз ще ти го облужвам" Crazy щяла да ме снима и да ме качва Joy откачалка Joy

# 33
Да,падам си по исторически филми,особено с голям бюджет=зрелищност.

# 34
  • КиТ
Ох, Плами с тоз твоя фейс Joy мен редовно ме питат защо нямам фейс Laughing голям ми е клюкарник там, хич не го одобрявам Peace Колежката ми е толкова се е зарибила, че като излезем някой път колежките и все се тагва и ме кара да я снимам Crazy Joy
Вика ми: "Айде ще ти направя един профил и аз ще ти го облужвам" Crazy щяла да ме снима и да ме качва Joy откачалка Joy

Да и мен ми е чудващо,когато каже,че някой няма Crazy И аз не качвам всичко много ясно,подбирам си,даже информацията не си я попълвам изцяло Mr. Green Joy hahaha
Ама твоята колежка е по-луда определено hahaha hahaha hahaha

Акаша още нещо се сетих,когато някой каже,че няма фейс бук,а всъщност има,остава усещане в отсрещната страна,че един вид,не го възприема като прител,а някав там от улицата,а така примерно,кажеш,да имам фейс,но не го ползвам влизам 1 път годиши,тогава е друго нещо,отсрещната страна по би го възприела Peace Hug Та аз съм остана с впечатление,че си влизаш във фейса Mr. Green та така Crazy Heart Eyes

# 35
И аз се дразня,понякога като си кача някви снимки и се надпреварват да харесват,ама не ми пука Mr. Green
Пускай тогава мойте снимки, че аз като пусна и никой не ме харесва  newsm78 

# 36
  • В Космоса
Много рядко влизам и то за не повече от 5 минути. Мъжът ми пък се там наврян, много ме дразни. Twisted Evil  Laughing

# 37
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, с кеф бих ти краднала аватара Heart Eyes

# 38
Много рядко влизам и то за не повече от 5 минути. Мъжът ми пък се там наврян, много ме дразни. Twisted Evil  Laughing
На всяко влизане да ме лайквате, ей  Joy
За мен ФБ е и ще си остане най-клюкарското място. Явно е модерно нищо неподозиращите ти виртуални приятели да са запознати с това кога си станал, какво си ял и прочие. Беше ми харесало изказването от типа- виждаш това, което аз искам и съм напълно съгласна с него, но не спира да ме учудва факта от лошокачествени /да не напиша грозни/ снимки, които бълват ежеминутно, от липсата на всякаква култура в изразяването /за писането на шльокавица не говоря/ от потребители с претенция за нещо по .. от останалите и т.н...Спирам да спамя Laughing

# 39
  • КиТ
И аз се дразня,понякога като си кача някви снимки и се надпреварват да харесват,ама не ми пука Mr. Green
Пускай тогава мойте снимки, че аз като пусна и никой не ме харесва  newsm78 

Ти си ми приятелка нали,как се казваше,ще ти харесвам нещата постоянно,щом си рекла Crazy Joy Hug

# 40
 Hug Мерси Плами, пошегувах се  Laughing като се върна на работа другата година и започна да качвам снимки на модели ще сигнализирам  Peace

# 41
Плами, как ти е приятелка а не и знаеш името Crazy ей това не го разбирам нещо, добавяш хора дето уж ти се водят приятели а не ги познаваш newsm78 Mr. Green май съм нещо със странни разбирания Joy

# 42
  • В Космоса
Джой, аз бих краднала пича от твоя. Crazy

# 43
  • Сопот, Пловдив
Аз пък съм си сравнително доволна от фейсбук, още от времето когато заминах за Испания и всичките ми приятели са оказаха надалеч. Сега също повечето ми приятели са далеч, защото се върнах да живея в град, от който се бях махнала доста години преди това. Въобще оказа се, че приятелите ми са пръснати из цял свят и ми е много приятно, че мога да знам малко от малко кой къде е, кой има дечица вече и така. Не прекарвам чак толкова много време във сайта, не ходя целенасочено да зяпам по чуждите профили, ако видя качени снимки от някой на началната страница и ми стане интересно - разглеждам, ако не ми изглеждат интересни - подминавам. Моите снимки много ги лайкват, но това е откакто се роди Симон Мартин, просто той привлича аудитория  Grinning . Единственото, което отчитам като грешка е, когато започнах да пиша в отчетната тема на Априлки 2011 в бг-мама и си направихме фейсбук група и започнаха да валят предложения за приятелство от мамите там. Смятах да приема само на тези, с които си контактувам и извън групата, но после се притесних някой да не се обиди и взех да приемам всички. Та, те ми вдигнаха така значително броя ня приятелите, много пъти ми се иска повечето да ги изтрия, но все още не искам засегна някой.

И въпреки солидния брой приятели, които имам във фейсбук, мога да тъврдя, че нямам такива измежду тях, които да познавам само от сайта. Да, има такива които са само виртуални - априлските мами, момичетата от нашата темичка, приятели от разни други форуми, хора,с които контактувам покрай блога си, но няма такива, които да познавам само от фейсбук и от никъде другаде преди това.

Изписах ферман пак.  Grinning

# 44
Хубаво го изписа,напълно те подкрепям Peace
Отпада нуждата да пиша,защото ще е същото Laughing

Общи условия

Активация на акаунт