Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 27 066
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ние се прибрахме от тестуването за алергии - еми бая съм ги насъбрала. Добре, че тестват предварително. Ръцете ми изглеждат се едно съм правила опити да си режа вените  Mr. Green Ще взимам лекарства 3 дни преди секциото, за да се подготвя. Пък анестезиологът е толкова млад! Я има 32-33 години, я не. А уж бил най-добрият в болницата.  newsm78

Момичета, почва да ми е странно, че не рева, не се нервирам, нямам никакви "бременни" изцепки! Това със сигурност не е нормално! Ако не ме подритваха и аз не си подритвах корема, нямаше да знам, че деца мътя. А коремът ми се е смъкнал вече. Дано да изкарам до датата, че хич не обичам такива неорганизирани работи - спешно секцио.  Mr. Green

# 151
Връщам се от преглед. Ходя пеш, нещо от сорта на километър и половина - нищо работа. Така се скапах, смъртно уморена се дотътрих до нас, хем по средата правих почивка на една пейка... А доктора каза, да съм започвала разходки за разкритие, че нямам  Tired Бебето е около 3100гр. Сега малко взе да изостава от таблицата, намали темпото, ама той твърди, че според него било по- едро от колкото излиза от замерванията. Не знам как разбира, ама ми поопипва корема, то се усещат крайници. Някой път така се кикерчи и изкачат части, че мога да го измеря сама със сантиметър, няма нужда от ехограф.

Джине  Hug  не съм се разраждала, не съм. Ох, хем искам да се почва, че да се свършва, хем не искам още...  Tired

ДанчеJoy  успокояваш се викаш, че има и други луди фамилии  Laughing Уф, на мен не ми се разказва, но повярвай ми, ако го направя ще те успокоя завинаги! Скапана работа е моето, дано нашето дете има истинско семейство и не се чувства като мен, дано успеем да му го осигурим.

# 152
Сандалка моите води са почнали да изтичат докато съм спала. Събудих се защото ми стана некомфотно нещо мокро ми беше и веднага се светнах какво е станало.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 14:55 от моргана

# 153
Честити бебчета на мама zlatno zaiche и djorgova_d!  

Katencetoo и аз препоръчвам да се хапва извара, когато има подувания и задържане на течности. Аз всяка сутрин в болнцата закусвах извара и зеленчуци, накрая много ми бяха писнали. Хапвах много вниматално през деня - не малко, но подбирах храната и ми изчезнаха оттоците. Сол много рядко съм добавяла на храни, които не се ядат без сол. Изварата ми увеличи малко общия белтък в кръвта- беше ми много нисък.

Може околоплодни води да текат по малко, а не наведнъж.

Моите малки мъже са порастнали - 2400 и 2500гр. (а ми ги изписаха на 2100  и 2200гр.)

# 154
Върнах се от преглед, и за отоците каза да се мажа с лиотон 1000 да лежа на дивана под климатика и да стискам зъби, кръвното е като на спортист 125/75 така че няма да се мре скоро  Grinning поне не от това. Бебето има идеални тонове. И дотук беше с добрите новини  Sad накарах я да пусне една МБ, че нали ще раждам нормално, ако има някои гъби да ги моря докато е време. И тя ми вика бартолиновата жлеза  има киста, аз каква жлеза има квоооо  Shocked, е не си ли усетила, аз миии аз не се опипвам, а и преди да забременея бях ходила на лекар, и ми нямаше нищо, та сега се оказа, че това е някакво ново 5 от бременността. Но не знаех даже какво да питам, така се шашнах. Embarassed Нито ме е боляло нещо, никакви оплаквания, изобщо не знам за какво иде реч. Другата седмица ще ходя на частно при доктора, с който ще правя уговорка за раждане, може да го питам ако запомня името на тъпата жлеза.

# 155
Мили мами, днес станах мама на малкия Кирил- 2980кг.; в 10:00ч. Секцио. И двамата сме добре

# 156
Цвети да ти е жив и здрав и много радости да ви носи.

# 157
  • София
Цветиииии!!!  Hug   bouquet  newsm51 Честито ти детенце! Добре дошъл на Кирчо! Бързо да се възстановиш и да ни зарадваш със снимки и разкази! Прегръдки!

Марти, браво на юнаците! Добре ги храниш. Успяваш ли заедно да ги напапкваш?

Мисти, абе какви са тия екстри?  newsm78 Сега да не решат да ти правят секцио и да махат тва от жлезата едновременно?

# 158
  • Зеленият рай в сърцето на България
Ехееее, Цвети много ме изненада.

Да ви е жив и здрав малкия мъж!!!

# 159
Честито Цвети! Желая ти бързо възстановяване! Нека много да те слуша Кирил и многоооо да спи Simple Smile !

# 160
Цвети, честит Кирил! Да е жив и здрав!

Мисля, че ме боли срамната кост, дето е отдолу, нещо такова, там някъде. Много е неприятно и трудно се движа.

# 161
Цвети, честит ти Кирил!! Да е жив и здрав и много радост да ви носи!! А на теб - бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи!!

# 162
  • Зеленият рай в сърцето на България
Пина мислех си, че аз, ти и Флай сме на ред  Mr. Green но още едно мамче ни изпревари.

ПС. Пропуснах Гифт, и тя е в кюпа.

# 163
Пина мислех си, че аз, ти и Флай сме на ред  Mr. Green но още едно мамче ни изпревари.

Май ред няма  Laughing  Thinking  По лентичките от кога сме ние наред и от кога все някой ни изпреварва. Ама то пък и някой на термин трябва да си роди  Wink или да преноси...  Confused 

# 164
Цвети, честит син, да е жив и здрав и много щастлив.   bouquet

Пина и мен ме боли там от известно време, много е неприятно.....

Общи условия

Активация на акаунт