Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?

и очакваме 212
, като имаме единадесет двойки 

Какво море ма, аз нали ти казах, че те са за да си платиш семестъра ако те приемат. Ааааа ти семестъра не го мисли, аз ще тегля заем. Те искат поръчител, а аз с моето майчинство и ипотека, няма как да стана поръчител, тя обаче не чува и само тъпотии са и в главата.
благодаря за темичката!
Да те радва многоо!!

не ги крии ами ни ги покажи
.
краката ми започнаха да отичат жестоко докато стигна до магазина и вече са четворни,през нощтане мога да спя при първото събуждане до wcто и съм дотам със съня
!Уж ям безсолно и пия повече вода точно с тази цел но уви......Да ви кажа аз другата седмица спирам всички хапчета и мойта лекарка каза,че след това не се знае кога ще се появи бебо,че нали канала ми е отворен още от 5тия месец.........и почнах да се сдухвам не от самото раждане аз съм се навила,че то ще мине по възможно най-добрия начин,ами от това кога ще стане дали няма да съм сама, да съм някъде в движение или пък да съм в магазина и ей такива ми ти работи!А на всичкото отгоре не съм готова с нещата на бебо 

Но май не е уцелила ни църквата, ни иконата
Като се замисля, аз не смеех да искам така пари на нашите, понеже не работех и ми беше тъпо, ама пък станах такава кривотия след пубертета, противно на очакванията
А ТМ, ще не го плесна зад врата?