Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 27 066
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте банда!
Аз съм в болницата,добре съм
Близнче , повлече крак с тези матраци  Simple Smile Мъжо ходи днес да ги гледа,а аз поръчах...от болницата

# 511
Лили, ще се радвам да съм била полезна  Hug Я кажи той поне като ги е видял на място, доволен ли е? Харесват ли му?  Thinking Че аз поръчах на сляпо, пък да видим....

# 512
irishka, и аз съм с термин 10.07 Simple Smile. Поничката я обработвам със самобръсначката ежедневно, без допълнително огледало, та вероятно й докарвам прическа Фанта (ако се сещате за една стара реклама на Фанта с един дядо фризьор Simple Smile) Сигурно ще остане незначителна работа и за акушерките - няма начин Thinking ще искат да си дооформят. Мен ме притеснява друго
Скрит текст:
много бързо ми загрубяват петите. Утре ще се мъча да отстраня излишната кожа, та да не са супер страшни.
  Embarassed

Честити нови придобивки и търпение  и сили на монтажистите на български мебели Wink мисти, гифт Wink Wink Wink

Колкото повече наближава момента, толкова по-изморена и отпаднала се чуствам. Коремът ми си е високо, крачетата са забити в ребрата и дробовете ми  Crazy Tired

# 513
"Ти няма ли да раждаш?" или пък "Айде бе!", ще ... #Cussing out

Разбирам те напълно ! Чак не ми се излиза от вкъщи . Всеки ден едни и същи хора ме питат същото. Вече на всички казвам, че няма да раждам ! Отказала съм се !   smile3515 Ами да раждат те , като искат толкова !  Laughing

Честито на Полиамитко! Живи и здрави и бързо възстановяване!

# 514
 Tired Ееех, моята лекарка все още не е добре. Днес е трябвало да я изпишат, но се е влошила и пак са я сложили на апарат за дишане. Уж в петък да я изпишат, но не се знае как ще е. При всички положения няма да присъства на раждането и няма да го води. Официално е прехвърлила пациентките си на нейна колежка. Та в четвъртък ще ходя при тая колежка да говоря с нея и да я помоля да насрочва секцио, да си плащам за екип и да се свършва. Ще се дрънкам за дата 03.07. но да видим.....
 Tired

# 515
Честити бебенца на ПоляМитко Simple Smile)) Да растат здрави и големи Simple Smile))

Близначе, съжалявам за лекарката ти, бъди спокойна, след като твоята лекарка си прехвърля всичките пациентки на тази колежка значи и има довери. Всичко ще бъде наред, ще видиш Simple Smile)

Татянче, честито прибиране у дома.

# 516
  • София
Мисти, да бе, права си  Hug То половината останаха за юли месец...  Crazy
Честито на Цвети и на ПоляМитко  Hug Много да ви радват малките бебешорци и бързо възстановяване!!!
Близначе Не съм помирисала секс вече от месец  Crossing Arms не ме ще мъжът ми и т'ва е... шубе го е... Ама май и ние ще ходим да видим тия матраци, че и ние имаме нужда  Laughing ти им направи ебати рекламата...

# 517
Аууу, Гери, после да не ме псувате само  Mr. Green Че аз на живо не знам как са, за мен си прецених че ще върши работа.
Ама щом и ти си го закъсала със секса, положението е зле. Аз вече се чуствам зарастнала  Mr. Green Мм се шегува, че ще се наложи пак да ме "отваря"  Blush

Ми много ми е тъпо и уплашено като стана така с доки, но така или иначе бременнна 20 месеца няма да остана я...все ще мине. Надявам се в четвъртък да се изясни кога, какво, как и кой. Аз обичам да си правя планове и да карам по тях стриктно. И като не стане, се сдухвам.

# 518
"Ти няма ли да раждаш?" или пък "Айде бе!", ще ... #Cussing out

Разбирам те напълно ! Чак не ми се излиза от вкъщи . Всеки ден едни и същи хора ме питат същото. Вече на всички казвам, че няма да раждам ! Отказала съм се !   smile3515 Ами да раждат те , като искат толкова !  Laughing

Честито на Полиамитко! Живи и здрави и бързо възстановяване!

Joy hahaha ох момичета направо ме разсмяхте, и при нас в района като ме видят познати съседи все това ме питат ;
Ние си взехме матрак  от Кауфланд зимата с точките дето събираме за Дормео   и сме много доволни . Хем не е много твърд хем е мек . абе спи се . После и моите родители и да не видят и те си взеха , ама майка ми нещо пък и убивало па било и много твърд матрака, уж го пробва преди да купят ..не може да и се угоди. ooooh! от годинките сигурно ще е. 
Иначе и моят мъж вече го е шубе като видя една вечер какви пируети и планини се издигат в корема ми ...малката се беше развихрила  и си беше харесала само дясната част от коремчето и буташе и риташе още по-надясно , а мъжът ми ето така стои и гледа Shocked . Та май му се отщя да не и направим нещо .

# 519
Wwwaz
Скрит текст:
и аз имам проблем с петите и преди време си купих на Sckool или нещо такова беше, много известна марка, за бързо възстановяване на много напукани пети. Това е единственото което ми е помагало. След няколко дни ще се приберем и ако искаш ще ти го снимам да ти го покажа.

# 520
  • Зеленият рай в сърцето на България
 нямам възможност да чета, само да кажа че с бебо сме добре. той  е истинско ангелче и ще пиша като се прибера в къщи в края на седмицата. честито на флай и на полимитко (за тях видях)  и всички скоро да гушкате хубави здрави бебета. Усещането е супер.   Hug

# 521
Момичета,аз преди малко се прибрах от преглед.Ходих по спешност,тъй като в 18ч както си лежах( е вярно през деня бях свършила доста работа) ми изтече нещо.Отидох в тоалетната и видях кръв.Беше  чиста,ясна кръв.Обадих се на док и той ме извика в частния си кабинет.Прегледа ме,но не успя да установи със сигурност от какво може да е.Каза,че най-вероятно плацентата се разлепила малко.Може да не е от работа,а може да е от бебето,ако е ритало много силно.Каза,че шийката е назад,нямам разкритие,изобщо никакви признаци за раждане.Би ми някаква инжекция и ми изписа хапчета за спиране на кървенето.Не успях да намеря отворена аптека.Ще ги купувам утре.

# 522
Гифтче...не искам да те плаша,ама това с отлепването на плацентата не е ли много опасно? Аз докато лежах по болници имаше такива случаи и веднага ги режеха....тръгнела ли да се отлепва плацентата...нямало спиране. Дано всичко при теб е наред,стискам палци....  Hug Hug

# 523
И аз така мисля,Портокалчо.Не знам.То май и док не е много сигурен,че е от това.Просто каза,че такава ясна кръв няма от какво друго да е. Confused

# 524
 JoyБлизначе, да това ми е "втората любов" (с тенденция да стане "третата", но да се надяваме, че няма да се сърди. Много.) Много ми е сладък и сега е във вихъра си по пози на спане предвид жегите и още повече не му устоявам. И аз много обичам да си го гушкам и целувам, но сега бързо ми се изгушква гушканката като му смъкна половината козина Whistling
За твоята док - много неприятно за жената, че я сполетява нещо такова. Ти не го мисли много много, за да не се притесняваш още повече - така или иначе не можеш да промениш нищо. А и аз мисля като Глупи, че щом ти препоръчва конкретен лекар, значи му има доверие и ти също можеш да й се довериш.
wwwaz ти пипнешком имаш извинение поне. Аз последните 3 пъти като ходих на кОла, се прибирах с Фанта прическа #Crazy. Сега съм решила да пробвам другаде, че да не стане хем скубана, хем и бръснача да се развърти. Аз да взема да ида в сряда, хем че имам излизане, пък ако мине време и порастнат, ще минавам с епилатора само от пъпа надолу. Не вярвам за секцио да се развихрят по госпожицата newsm78 Голямо сложно тази кОла!
А за петите съм забелязала, че колкото повече ги минавам с пемза или нещо грубо, толкова повече загрубява кожата. Може да пробваш да ги изтриеш, след което да ги оставиш да се съвземат, като само ги мажеш интензивно и обилно с невен. Сега видях, че Глупи ти е писала и наистина Scholl са добри. Може да ги видиш тук: https://www.facebook.com/SchollBulgaria/app_273260569457176
nestorowa Ами и аз така им викам, а те: "Що?!!" #2gunfire
Фроузън Hug
Гифтче, много страшно прозвуча това. Дано да е било моментно и да не е сериозно. Стискаме палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт