Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?
Животното рогато пази поведение цял месец, и сега старата песен на нов глас. А ММ ми се прави сутринта на ни лук ял, ни лук мирисал нали е близнак вече е забравил какви ми ги е дрънкал снощи, аз преди не му мълчах хич даже, ама напоследък с тази бременност съм станала една, не мога да се позная само рева, и се самосъжалявам, като се видя в огледалото и ми иде да го строша. Нали до към 7 месец нямах и корем чак толкова, и не мога да се примиря, че изведнъж корема ми върви един метър пред мен
Веднага си взимам от виртуалната тортичка, че обожавам ягодки.
Не че в момента не съм тотално разсеяна, ама чак въздухар 

П.П. Да нагушкаш Далийка! 

тя си ми каза да не го спирам и няма... аз пия по едно хапченце сутрин от 25 микрограма, доколкото разбрах това е най- ниската доза...
Още не ги е напекло, явно 

хайде, да не се бутат останалите, хич отпадат от класациите на тежкотоварните. Малии, краката ми вече са на тупан.
Но мисля, че нещо кантара или меренето не е било точно, зависи и с какви дрехи съм била. Така, че съм си +16-17кг. Ако не кача повече колко хубаво би било... Да нямам повече от 10 за сваляне после, за 3 месеца ще ги сборя, а дано!
Сега си идвам от уж консултацията. Само че такава нямаше. Моята докторка е в много тежко състояние и е приета по спешност в болница с пневмоторакс (това е сериозно състояние). Явно нещо се е случило, но никак не е добре. Върнаха ме. Дори нямаше кой да я замести, за да ми кажат поне как е бебето. Освен това бяха адски груби, та се наложи да покрещя по тия идиотки. Обадих се на доки, тя едвам говореше, беше в шок милата. Но ми вдигна. Оплака ми се колко зле е положението, каза че са и забранили да работи поне три седмици.
Разбира се по-важно е да оздравее миличката и да я разкачат от тия машини, та поне да си иде при детенцето
Каза ми, че ще ме насочи при някой неин колега за операцията. Щяла да се опита да се довлачи до болницата на 27.06. да се видим и да се разберем кой да ме поеме и кога да е операцията. Но това ако я изпишат, ако не по телефона ще се разбираме.
Толкова ми е топло , че ...