Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на педиатъра за даването на вода на новородено след хранене?
-
Какво е мнението на участниците във форума относно приемането на Euothyrox или Euthyroxiн след раждането?
- Участниците във форума споделят своите преживявания и съвети относно приемането на Euthyrox или Euthyroxiн след раждането. Някои от тях продължават да го приемат, докато други планират да спрат и да се консултират с ендокринолог. Важно е да се отбележи, че решението за продължаване или спиране на лекарството трябва да бъде взето след консултация с медицински специалист.
-
Какво е мнението на форумните участници относно даването на вода на новородени след хранене?
Формните участници имат различни мнения относно даването на вода на новородено след хранене. Някои подчертават важността от изплакване на устата с вода след всяко хранене, докато други споделят своя опит и съвети по темата. Мненията относно даването на вода на бебета варират. Въпреки това, няма научни доказателства в подкрепа на вредите от даването на вода. Препоръчително е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети и насоки.
-
Каква трябва да бъде температурата в детската стая?
-
Каква е препоръчителната температура в стаята на новородено бебе и какви са препоръките за температурата в стаята на бебето?
Спокойно, ще се подреди и това, важното е вие с бебче да сте добре 
) Но отоците спаднаха в значителна степен и само показват готовност да се надуят. Но не тормозят засега, смеят ли 

Затова - приемето го като висша форма на уважение на вашата уникалност

А ти на твоите деца предполагам си давала вода, и какво лошо е станало после?! Нещо обяснението, че нямало детето да се храни после добре или не знам какво беше не е вярно, по моите наблюдения, така че не виждам къде е проблема с водата?
чак на мен ми стана жега. Ето
Но аз моите (зимни!) бебета съм ги държала от новородени в стая на 19-20 градуса - без шапки. При всички случаи, звънни на педиатърката да питаш, че ... нали има нови теории и практики 
Аз даже на заека се карам, пък той хич не вдява, щото е заек, представете си каква съм