Стягайте се, ЮЛСКИ мами, щото време не остана! - тема 30

• 26 823
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Това за времето, дето лекува, пак да изляза с цитат. Ех, не ги обичам тия клишета и фрази, ама влязох в оборот. Та на друго вярвам аз, че 'раните зарастват и се превръщат в белези, но белезите растат заедно с нас'.

И една песен, но предупреждавам, че е тъжна, който не иска да не я пуска.

Скрит текст:

# 631
  • София
Честито Лили! Жива и здрава да е Василена!
Роси, все пак е нещо добро. Peace
Благодаря за отговорите за болничните. Зачудих се кога да очаквамнякакви пари, въпреки че моят е от 10.06.

# 632
Лили, честита рожба  Hug
Джина, не съм си купила ютия, че моя мъж го мързи уикенда да ходим по магазините. Май много да си харесам в интернет и да го пратя да ми я купи.

# 633
  • София
Дени, аз не пиша, защото все си мисля, че не знам какво да кажа, мъчно ми е, но това не пречи да споделяш, имаш нужда от това и ние всички сме с теб, колкото и да сме далече  Hug

Е, Лили, браво за нормалното, бъдете живи и здрави и много щастливи и ти и мъжът ти и кака Дара и малката Василена, много хубаво име Simple Smile

Маги, на мен нищо не ми е заведено, защото болничният ми е от 01.06, твоят май е след моя, нали, ако имаш част от май, трябва да се занесе до 15-ти юни и до края на юни НОИ изплащат майската част, после юнската се изплаща до края на юли и т.н., обаче ако е като моя след 01.06, трябва да се занесе до 15-ти юЛи, после се обработва и се изплаща юнската част до края на юли и юлската част пък с августовски превод. Аз като си гледах предишните болнични (виж си справката на НОИ) моята фирма ги носят някъде към 10-ти,11-ти (заплатите ни ги изплащат на 10-ти), та аз чакам към 10-ти, 11-ти юЛи да си го видя отразен на сайта чак, не се притеснявай, ако го няма.

Роси, браво за положителните новини Hug После и след лапароскопията и биопсията ще се види, че нищо не е останало, лекарите така и така са направили разрез за цяло секцио, вярвам, че добре са те почистили и ще приключиш с тази сага, виж как понякога хубаво се нареждат нещата, вярвам и в положителната развръзка на твоята история  Hug

# 634
Лили, честита Василена - бъдете здрави и усмихнати! newsm51

Дени,  Hug - кураж!

# 635
  • Бургас
ЛИли, честита госпожица Simple Smile да е жива и здрава Simple Smile

Роси, радвам се за добрия резултат и стискам палци и за напред всичко да е 6 точки!!!

# 636
Gina L.  Laughing това по случай края на месеца и свършилите средства  Laughing Днес и аз като теб се чудих, ама не посмях да питам, иначе от 8 юни съм в 45 дневния, но какво да се прави, явно ще поизчакаме с теб известно време. И една седмица имам обикновен болничен, та целият юни ще си чакам. Но нашта счетоводителка, знам че ги носи в края на месеца, демек тази седмица и другата ще ти кажа какво става.
Глупи я го вкарвай в релсите, как не иска да ходи по магазините, няма такова нещо  Grinning а каква марка избра все пак?
Роси поне една добра новина, така че може да дишаш малко по-спокойно.

# 637
лили честито,малката василена само да ви радва!

# 638
  • София
Браво Роси, всичко ще е наред!  smile3501
Почерпи ни с някоя снимка на малката, няма само ти да и се радваш! Hug

# 639
  • София
Добре дошли на новите бебоци на мами Ева, Кари и Лили, бързо възстановяване и прибиране вкъщи, много гушкане, по-малко плач и най-вече безкрайно щастие ви желая!

Дени, поплачи си, мила, да ти олекне, не задържай нищо в себе си. Ние и без друго мрънкаме за някакви глупави болежки по цял ден!  Hug Като сподели на  човек все пак малко му олеква. Пък и много от нас са губили близък и знаем какво е - разбираме те!

Роси, пфу, слава богу за добрите новини! Само късмет от тук - нататък! Далийка е твоето късметче! Hug

Джине, последно сготвих
Скрит текст:
свинско със зелен боб, вдъхновена именно от твоя бобец, зеленчукова лесна крем супа и тиквички с кисело мляко
. Ако искаш рецепта - давам веднага Simple Smile

# 640
Лили, честита Василена! Да ви  е жива и здрава!   Hug   и много да ви радва  Hug

# 641
  • varna
Брей, кога успя Лилито   bouquet Честита Василена, да ви е жива и здрава, скорошно прибиране вкъщи!
И тук да измрънкам - пелените от списъка за беба в ОБ задължително трябвало да бъдат нови и неразпечатани, щото оставали за отделението, както и памперсите - ама-ха, баси и обирджиите  #2gunfire

# 642
Лили, честита Василена   bouquet Нека бъде жива и здрава и много усмихната.

Как така на чуждо дупе стават толкова бързо тези работи  newsm78  До сега все бързи и лесни раждания засичам. А дано на всички ни така. Имам спомен в предната отчетна какви ужасии имаше, дано тука дас е избегнат и останат само хубавите емоции.

Роси  Hug една положителна стъпка напред. Дано и до края да е така след всички изследвания  Praynig

Дени аз незнам какво да кажа. Мога единствено да ти дам едно виртуално голямо  Hug Изливай болката си и никога не я таи в себе си  Hug

# 643
Хера как нови, нали щото остават за отделението ??? И ако са нови, не ги ли перат и гладят преди да ги сложат на бебо? Луда работа сте вие във Варна.
Мъхче аз снощи до никое време готвих
Скрит текст:
зелен боб
но ти ме разби с това три вида, кога успя.
Агнес дано и ние като тях да сме всички с много бързо и леко раждане, това ми дава някаква надежда.

# 644
  • София
Мисти, те моите средства отдавна са свършили Laughing А, мъжа ми, като ми остави 50лв си мисли явно, че са били 5 000, защото доста учуден задава въпроса "И тия ли ги опукА". Така, че с нетърпение чакам първият ноиски превод Peace

Общи условия

Активация на акаунт