самотния баща

• 25 149
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Темата няма да е терен за поредния цирк, който желаете да си организирате.
Не е и спамо-чат и моля да се съобразите с това.
Благодаря.

# 316
И аз да споделя имам син на 2.6 месеца маиката избяга от рожбата си без да и мигне окото дори и вратата не бе затворила сега си гледам детето сам търсия си жена тъи като и работата ме зове но да не се връщам че направо ми се реве разбирам го човека напълно

# 317
Аз мислех, че тати е заключил темата.Хубаво че не е.

Добре дошъл.Кой гледа детенцето ти докато работиш?

# 318
  • София
И малко запетаи няма да са излишни  Mr. Green Mr. Green Но това май ми напомня за нещо  newsm78 newsm78

# 319
И аз да споделя имам син на 2.6 месеца маиката избяга от рожбата си без да и мигне окото дори и вратата не бе затворила сега си гледам детето сам търсия си жена тъи като и работата ме зове но да не се връщам че направо ми се реве разбирам го човека напълно
добре дошъл. Доста неграмотно пишеш, и аз не ги обичам запетаите обаче Peace
Търсиш си жена, съответно е добре да си направиш малко реклама Flutter

# 320
Извинявам се на всички,просто не ми е нито до запетайки  нито до точки извинявам се още веднъж. newsm45 newsm45

# 321
Извинявам се на всички,просто не ми е нито до запетайки  нито до точки извинявам се още веднъж. newsm45 newsm45
Какво има?Защо са тези сълзи?

# 322
не плачи spoko spoko spoko

# 323
Pifааа, И това ще мине. Peace
  Най-важно е с детето да сте живи и здрави. Жена ще си намериш, когато му дойде времето.
Запетайките тук ги остави:) Разкажи за себе си, ако искаш, за да ти олекне. Боли, когато човек се центрира в шамара на самотата, ама всяка болка отшумява. Това е истината.
  Един от най-лошите съветници е самосъжалението. Вярвай в силите си. Щом така се е случило в твоето семейство, значи можеш да го понесеш и да се справиш Peace
 Весел ден и бъди силен. Можеш го!

Общи условия

Активация на акаунт