Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е стандартният маршрут за пътуване от София до Италия?
Кои са препоръчителните места за нощувка по пътя от София до Италия?
Кой е най-удобният маршрут за пътуване до Италия с малки деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е стандартният маршрут за пътуване от София до Италия?
-
Кои са препоръчителните места за нощувка по пътя от София до Италия?
-
Кой е най-удобният маршрут за пътуване до Италия с малки деца?
-
Кой е най-добрият маршрут за достигане до Белaджо в Италия?
-
Какви са препоръките за почивка в Cinque Terre, Portofino и Genoa в Италия?
Билета за влака струваше 5 евро в едната посока,ако се отиде до гарата с автобус,който струваше евро и нещо,ще ви излезе почти без пари.
Ние така и не отидохме и до там,защото приятеля ми само мрънкаше,че от екскурзии няма да ни остане време за плаж...
Не агитирам никого,но самото изкачване или "катерене" както вие го наричате си е изживяване и тръпка.Аз лично до сега не бях изкачвала вулкан и ми беше много интересно,а това което може да се види,освен кратера са страхотни гледки към целия Неаполитанския залив,та чак до Капри и красива природа!Също така не можех да изпусна и Помпей,който не може да се види никъде другаде,но както казах въпрос на интереси. 
чудех се за Бг, сега ми се иска Италия? Но съм отворена за всякакви интересни предложения и идеи и то с благодарност предварително за тях