Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 674
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 795
За други състезания, разпределението го качават онлайн.  Предполагам и сега ще е така. Peace

# 796
Препоръчайте преподавател за курс в 3 клас
Благодаря

# 797
  • София
Моля, да ми препоръчате и на мен преподавател, но за курс в четвърти клас.

# 798
  • София
В темата за подготвителните модули основно това се обсъжда.

# 799
  • София
Благодаря, Prizma, извинявам се за нахлуването в тази, даже не знаех, че има тема за подготвителните модули.

# 800
Извинявам се, а къде е тази тема за подготвителни модули?

# 801
# 802
Аз бях малко неподготвена за избор на чужд език още при подаването на заявление за кандидатстване. Имате ли представа дали е възможно да променим избора си в случай, че ни приемат, разбира се?

# 803
Или не са ходили или имат резултат под 20. Докато скролвах насам натам видях 2 деца с такъв рейтинг под чертата.  Sad Особено за едното, което е на 117-то място ми стана много жал.

На мен и за Самиул, който е на 167-мо с рейтинг 90+. Направо не мога да проумея как може да е дал толкова нисък резултат на ОМТ. Той е съученик на сина ми и е страхотен математик, просто невероятно
Само кажете как се казава детето ви .Мисля че и моето е учило в същия клас като вашето.

# 804
Bg student,  много ли ще спечелиш като притесниш някоя майка на добър състезател. Какво очакваш - да му каже "Виж как може да се провалиш?" И само за това ли се регистрира - за да се избута твоето детенце с едно място нагоре от притеснението на друго дете?  newsm78

# 805
  • София
Не разбирам защо се коментират неща отпреди 2 години....

# 806
Дали някой е ходил до СМГ днес и да има актуална информация - дали вече са обявени в списъците всички деца, които ще кандидатстват и техните рейтинги?

# 807
  • София
То нали заявления корекциите, ако има такива, се подават до 19.06. Съмнява ме да има нова информация... А списъците за разпределението по стаите дали ще ги извадят преди 20.06  newsm78...или на самия ден?

# 808
  • София

Ох, мене вече треска ме тресе ... не знам при вас как е... Rolling Eyes

# 809
  • Резерват "Северозапад"
Ха-ха...и мен Wink. Важното е, че щерката не дава признаци на притеснение. Днес за последно ще решава геометрични задачи /там е по-слаба/ 2-3 часа и точка. Утре само Релакс и зяпане на телевизия Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт