Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 708
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И ние днес намалихме темпото, дори сега е на кино...утре само почивка!

# 811
  • София
Дали някой е направил съпоставка през  последните годините с какъв минимален резултати от ОМТ са приемали деца в СМГ?  Давам си сметка, че рейтинга се оформя и с други изпити, но най-голяма тежест има ОМТ и от тази гледна точка съответно е и най-значим.. Също си давам ясна сметка, че много зависи от трудността на изпита всяка конкретна година но все пак може човек да добие представа.  
Благодаря на всички отзовали се с коментар   bouquet

# 812
  • София
Дали някой е направил съпоставка през  последните годините с какъв минимален резултати от ОМТ са приемали деца в СМГ?  Давам си сметка, че рейтинга се оформя и с други изпити, но най-голяма тежест има ОМТ и от тази гледна точка съответно е и най-значим.. Също си давам ясна сметка, че много зависи от трудността на изпита всяка конкретна година но все пак може човек да добие представа.  
Благодаря на всички отзовали се с коментар   bouquet

Миналата година - около 30-31т.
Предходни години и 27-28т. стигаха.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 15:20 от Prizma

# 813
  • София
Prizma
Много благодаря   bouquet

# 814
  • София, Младост 3
Някой знае ли дали ще публикуват разпределението по стаи в интернет, или ще трябва да ходим на място да проверяваме?
Минали години как е било?

# 815
  • Sofia
Доколкото разбрах, довечера трябва да има разпределение на децата по стаите публикувани в сайта на СМГ.

# 816
Бях в СМГ около 14,00 и казаха, че всеки момент ще ги разлепят и публикуват. Дано все пак го направят днес, за да спестят излишни бутаници сутринта.  Peace

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 18:48 от shrekie

# 817
Публикуваха разпределението!  Peace

# 818
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Някой дали може да ми каже какво значи "Терминал"? Става въпрос за разпределението.
Благодаря!

# 819
  • София
Някой дали може да ми каже какво значи "Терминал"? Става въпрос за разпределението.
Благодаря!

Хлапето каза, че при директорския кабинет, там където има кресла, има стълби, които водят надолу към въпросния терминал. Дано и друг се включи, или утре питайте на място.
Успех на децата!

# 820
Бъдете спокойни, дори на пробните изпити имаше ученици от горните класове, които помагаха за това децата да се ориентират лесно и без притеснение.
Успех на всички утре и нека най-добрите и подготвените победят!

# 821
  • София
Някой има ли идея какви са тези деца от списъка, срещу които пише 3 клас, няма град, няма училище...под номера 223 и 224.

# 822
  • София
Предполагам, че са решили просто да си премерят силите. Все пак официално това е състезание,а не изпит за прием... свободен достъп има всеки, който смята, че може да се пребори.
Само така мисля, без да съм сигурна...

да, двете деца ги няма в списъка на кандидатстващите петокласници в СМГ: http://forum.alekdimitrov.com/index.php/topic,59571.msg604745.html#msg604745

# 823
  • София
Да, и аз така предположих, но защо не пише от кой град са и кое училище? Няка са ми много "хвърчащи".

# 824
  • София
Успех на децата утре! За тях добро състояние на духа, хъс, спокойствие и концентрация, за нас - железни нерви Blush

Общи условия

Активация на акаунт