Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 277
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да интересно кои са и какво са препрочели. Особено децата, които получиха пълна или частична стипендия в Пчмг.   Simple Smile

И все пак има завишаване на бройката отказали се , наличие на конкуренция?!? По добри условия или заради преподавател ?!?

# 331
Току що от СМГ ми казаха, че са изнесени бройки за след 7 клас, а за 5 клас за сега няма. На място ще мога да отида чак към 11 и тогава ще имам по-точна информация.

# 332
На второ класиране влизат децата до 118 ти пореден номер, включително от списъка на СМГ. Не са изнесени никъде, но при секретарката има списък.

# 333
Vira123, не знам дали си представяш колко положителна енегрия се прехвърля към теб в този момент Grinning  bouquet

# 334
  • София
Prizma, ако проявяваш интерес към книжката, имам я в pdf формат.  Simple Smile
а отговорите на пробните?  Mr. Green
аз исках да ги запазя, обаче в творческата атмосфера в шкафа на детето не знам дали съм успяла  Laughing

Хм, дано да си успяла Simple Smile Търсят се Simple Smile

Мисля, че около половината книжка я е решила , по принцип пише в тетрадка, а не на листи, така че може би ще успея да извадя отговорите, без претенции за абсолютна вярност все пак Simple Smile

# 335
Вътре сме!
Благодаря на всички за информацията и моралната подкрепа в последните дни!
На дечицата, които ни освободиха място, пожелавам успехи и чудесни моменти в избраните училища.

И от нашия клас станаха трима СМГейци!

За резервите от 125 - ние освобождаваме бройка от първата паралелка, а с мен имаше и още една майка, която също взе бележка за 125

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 12:50 от k_Lina

# 336
Честито на всички приети дечица! Имам един въпрос: има ли някой, който е приет в СМГ с английски, а иска да учи руски? Моят син е в руската паралелка, но сега не иска и да чуе за руски и търся дете, с което да се сменим.

# 337
  • София
Браво, k_Lina
Много се радвам за вас!
Ant12,
А какво стана със съученичката и приятелка на дъщеря ти?

# 338
Честито и на новоприетите деца!

# 339
Доколкото виждам по списъка на kod, момичето, за което пишеше Ant12 е последната приета резерва.

# 340
Аз имам спомен за миналата година,че 3 деца се бяха отказали от СМГ и предпочетоха ПЧМГ(поне двe от тях).Ако продължи тази тенденция,догодина може и 10 деца да се откажат от СМГ,предпочитайки друго училище!Добре е да има градивна конкуренция!

# 341
Браво, k_Lina
Много се радвам за вас!
Ant12,

Приета е и дори вече е записана, така че от класа са вече 4 деца.

# 342
  • София
Браво, k_Lina
Много се радвам за вас!
Ant12,

Приета е и дори вече е записана, така че от класа са вече 4 деца.
Браво!

# 343
Аз имам спомен за миналата година,че 3 деца се бяха отказали от СМГ и предпочетоха ПЧМГ(поне двe от тях).Ако продължи тази тенденция,догодина може и 10 деца да се откажат от СМГ,предпочитайки друго училище!Добре е да има градивна конкуренция!

Да едното от децата е синът на Росен Плевнелиев.  А искам да кажа, че обучението в ПЧМГ е платено  и е въпрос на възможности. Таксата е 3500 евро за година. Все пак не е по силите на всички простосмъртни български родители.

# 344

Да едното от децата е синът на Росен Плевнелиев.  А искам да кажа, че обучението в ПЧМГ е платено  и е въпрос на възможности. Таксата е 3500 евро за година. Все пак не е по силите на всички простосмъртни български родители.
таксата за слдващата година е 2 000 евро, а това е доста поносимо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт