Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 653
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 780
Това удължаване на срока за записване, дали означава, че днес няма да видим колко деца до момента са записани за ОМТ 2015 и какъв е техният рейтинг?

# 781
Не са публикували променен срок за таблицата, макар, че е логично да я публикуват след края на записването.

# 782
  • София
Това удължаване на срока за записване, дали означава, че днес няма да видим колко деца до момента са записани за ОМТ 2015 и какъв е техният рейтинг?

Според мен днес няма да изкарат списъците, защото най-вероятно още деца ще се присъединят...а ако ги изкарат ще ми намирише на нещо гнило, защото така няма да имаме реална представа всъщност колко и кои са кандидатите.

# 783
За мен това удължаване след предварително обявения срок е безсмислено, тъй като децата, които са се готвили и имали желание да кандидатстват, би следвало вече да са записани. Несериозно е, ако някой е чакал евентуалното удължаване, което дори не е обявено по време на предварително обявения срок, а едва ден по-късно.  Peace

Така или иначе, едва ли днес ще видим списъка.

# 784
  • София
За мен това удължаване след предварително обявения срок е безсмислено, тъй като децата, които са се готвили и имали желание да кандидатстват, би следвало вече да са записани. .
Не е точно така, защото миналата година е имало заспали деца и най-вече родители, които са изпуснали срока. Инфото е от преподавателката на моите.  Не са им направили компромис и е било страшно разочароващо.  Confused И за мен е странно такова поведение, но хора всякакви. Даже малко им завиждам, че не се напрягат много и са спокойни.

# 785
Това не е наш и на СМГ проблем, а несериозно отношение, за което всеки си носи последствията.

# 786
  • Резерват "Северозапад"
Точките от балообразуващите състезания са изнесени в партера на СМГ Peace. Моят мъж е проверил тази сутрин и са точни, няма да се налага корекция Heart Eyes.
Успех желая на всички деца в събота...и после най-сетне да започне ваканцията Wink

# 787
  • София
Колко са децата на брой?

# 788
Вчера следобед се бяха записали около 700 деца - съдейки по изнесените списъци пред канцелария.

# 789
  • Резерват "Северозапад"
Да, около  730 деца Peace.

# 790
  • София
Моля, да ми кажете къде точно са списъците, че мисля да пращам децата да  ги гледат /снимат ?
Пред стая N 1 ?

# 791
Списъците са вдясно от стая №1, там където изнасят резултатите от състезанията. Ако не се ориентират децата, да питат охраната - той е наясно с нещата:-)

# 792
  • София
Сега и аз бях в СМГ и ги преброих около 650 кандидати.

# 793
Здравейте,

може ли някой да качи снимките?

Благодаря предварително!

# 794
  • София
Списъците са вдясно от стая №1, там където изнасят резултатите от състезанията. Ако не се ориентират децата, да питат охраната - той е наясно с нещата:-)
Благодаря ! При нас всичко е точно.
Сега се молим да качат и разпределението за изпита по стаи в нета, че  ние приключихме с курсовете и нямаме ходене към СМГ.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 11:21 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт