Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 206
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
ryannn с тебе трянва да напишем книга между другото "Врачките в Б-я"  Joy

# 406
Чували ли сте за ритуала отключване на църква? За какво точно се прави? За отключване на късмета или само за любов?

Каква любов в дверите черковни, мила ми Калинче Wink Прави се за късмет. Но си има и начин да ги отваряш, иначе всеки поп щеше да е щастливец.

# 407
Чували ли сте за ритуала отключване на църква? За какво точно се прави? За отключване на късмета или само за любов?

Каква любов в дверите черковни, мила ми Калинче Wink Прави се за късмет. Но си има и начин да ги отваряш, иначе всеки поп щеше да е щастливец.
И какъв е той? Аз до колкото знам отключваш църквата и се врътваш и си тръгваш без да поглеждаш назад. Само че не е уточнено дали трябва и дворната врата или само тази на църквата. Нито пък е ясно с коя ръка е по-добре да врътнеш ключа. Wink

# 408
  • София
Момичета, някой ходил ли е при Маг Вая и Маг Анастасия (Асия). Преди време имаха предаване по култовия Канал 2001. Имаше и една Маг Елена: http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=390
А тази Маг Елена май е друга: http://magelena.free.bg/

При Вая съм ходила доста пъти, но от 2 години почти не съм ходила никъде. Другите моми не ги познавам и не знам за възможностите им. За книгата мога и аз да помогна, имам така да се каже опит при това доста голям и аз ги бях изпонатръшкала всички врачки в София и извън София. За Вая мога да кажа, че взимаше навремето 50 лв. но ти гледа на карти 3-4 вида, таро, ангелски, някакви други непознати за мен, руни, нумерулогия, кафе. При нея можеш да си откараш 2 часа минимум, ако ги имаш. Прави ритуали, но не знам дали са на 100% успеваеми. Не прави всичко каквото поискат от нея. С магии не се занимава. На мен ми помогна с един ритуал. Но не моога да знам дали е от ритуала или просто му дойде времето да прогледна. След като страдах за един мъж 3 години и обиколих сума ти специалистки, Вая беше единствената, която каза че нещата между нас няма да се получат да си го знам и, че няма да ми направи ритуал за събиране въпреки че можела. Каза ми тогава, че всичко това е против волята на човека и дори да стане, нещата ще бъдат краткотрайни. Много страдах от тези нейни думи, но нямаше какво да направя. Тя ми предложи тогава ритуал с, който да ми помогне да се отърся от мислите за него и това налудничаво желание от моя страна, да го пусна да си отиде и да дойде този, който ми е отреден. Не го направих веднага, но и се обадих след няколко седмици и отидох. Не знам ритуала ли помогна, аз си ли си помогнах, но този човек си отиде от мислите ми и нещата се подредиха с времето. Това мога да кажа за Вая. Има един недостатък, малко е обсебваща, интересува се, пита как си, кога ще отидеш при нея, а и ритуалите и не са никак евтини. Хубава вечер на всички!

# 409
Благодаря! Peace Хубаво е да науча толкова за нея, аз практически израстнах гледайки нейното общо предаване с Маг Асия по Канал 2001. У нас много се следеше този канал.

# 410
Някой да се е възползвал от услугите на 0899 075544 ДИМИТРОВ за събиране на разделени двойки, имате ли впечатления и отзиви за този човек?
да си подновя питането???

# 411
Та въпросът ми е,ако някой има телефон за връзка/в списъка липсва/нека ми пише на ЛС или тук,няма проблем.Просто сега имам път натам.
За Дунавци ( Таня) има писано в предишните теми.
А аз търся координати,мненията ги прочетох/доколкото ги има/.
Благодаря за включването на всички по въпроса.

# 412
Здравейте Simple Smile,
и аз искам да попитам ако някой може да сподели как се отключва църква за късмет?
Правил ли го е, имало ли е резултат при него?
И ако може да ми препоръчате добра врачка от Пловдивска област.
Много благодаря
Лек и усмихнат ден на всички Grinning

# 413
Предлагам на вниманието Ви следната според мен интересна статия:
Акция: Лов на баячки срещу черни магии в Пловдив (СНИМКИ)
“Тв феномените” ходжа Надя и ходжа Лили арестувани, докато развалят уроки на репортерка на “Марица”. Две от най-прочутите баячки срещу черни магии от клана Събеви, които завлекли две пловдивчанки с 50 000 лева са арестувани под тепетата. Задържането им е станало след разследване на в. "Марица" и влизането на репортер на вестника в ролята на техен "Пациент". Ето как станало това.
 Копирам Ви адреса на сайта, където можете да прочетете цялата статия.
http://www.blitz.bg/news/article/211597

# 414
  • София
Момичета, преди доста време бях попитала в темата за някаква жена от Бяла Слатина - Краса. Никой ли не е чувал за нея?

# 415
Някой скоро да се е свързвал с Искра от с. Бистрица? Звъннах няколко пъти през последната седмица, но никой не вдига. Отговаря ли на въпроси все още по телефона?

# 416
Момичета, виждам че Ани от Пловдив е събрала добър процент одобрение, но никой не пише впечатления преки от нея, тя само хороскопи ли прави, каква е таксата й, ако й пишеш чрез сайта й в какъв срок отговаря и как й се плаща?

# 417
gala66, в предишните теми Ани/Анелия от Пловдив (астрология + таро) е обсъждана многократно. Положи малко усилия и прегледай предишни коментарите. Малко е тъпичко да предъвкваме едно и също.

# 418
Някой скоро да се е свързвал с Искра от с. Бистрица? Звъннах няколко пъти през последната седмица, но никой не вдига. Отговаря ли на въпроси все още по телефона?
МОМИЧЕТА /И МОМЧЕТА, АКО ИМА ТАКИВА/, УТРЕ СУТРИНТА ПЪТУВАМ ЗА БИСТРИЦА ПРИ ИСКРА!  КОЙТО Е ПЪТУВАЛ С МЕН МЕ ПОЗНАВА, КОЙТО НЕ Е - ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ! ЗАПАЗИЛА СЪМ ЧАСОВЕ, ТАКА ЧЕ ОЧАКВАМ ДА МИ ПИШЕТЕ, ЗА ДА СИ ДЕЛИМ РАЗХОДИТЕ! ТРЪГВАНЕ СУТРИНТА С ЦЕЛ ВРЪЩАНЕ ПО ОБЕДНО ВРЕМЕ! С ПЕЖО СЪМ И СПОКОЙНО 5 ДУШИ С ШОФЬОРА СЕ ПОБИРАМЕ НА БОРДА! ХАЙДЕ ПИШЕТЕ БЪРЗО, ГОВОРЯ ЗА ЖЕЛАЕЩИТЕ!  Wink

# 419
  • София
Мая,моля те изчисти си кутията за лични съобщения.Искам да те питам нещо,моля те пиши ми.

Общи условия

Активация на акаунт