Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожден ден на Каменчо! Да е здрав, да щурее, да е щастлив и с късмет! smile3525
Честит рожден ден, Деси! Бъди здрава, обичана и щастлива! newsm51
Стеф, не си признава моят, че е виновен. #2gunfire Днес ме болят капачките на коленете, лактите и цялата съм разглобена. Горната джука ми е подута и съм достойна конкуренция на Анджелина Джоли. hahaha

# 541
Благодаря ви милички
Стеф едно голямо благодарско за идеята и рецептата стана страхотно
Ч.р.д на малкия красавец Камен нека расте здрав и да слуша мама и тати
Да ви се похваля днес за подарък от моя син получих още едно зъбче вчера го нямаше вече станаха 2  Party

# 542
Честит рожден ден на патерица на Каменчо, Стеф и Деси! Да са живи и здрави, много да са щастливи и обичани!
Забравила съм си вкъщи най-важното нещо - пасатора  Crazy А, този, който имат нашите хем беше пълна скръб, а на всичкото отгоре и се развали  ooooh! Вчера зелевата манджа с пилешко само намачкана ми я отказаха, тази сутрин им правих макарони в прясно мляко с масло, и тях не ги уважиха твърде. Единствено млякото с ориз, което стъкмих вчера след обяд се изяде, но пак с мръщене. Иначе го приготвих с АМ / по неволя, че на мама прясното се беше вкиснало/, получи се много добре, препоръчвам  Peace Май ще минаваме на готови пюрета и каши само, докато си идем. Иначе доволно дъвчем хляб, пилешки кокали и каквото друго се сетите от масата, но не и приготвеното за тях  Mr. Green

# 543
Деска, ама не става само с благодаря, трябва и снимков материал на произведението ти + да ни покажеш Марто колко е пораснал  Hug Радвам се, че си изкарала добре празника и честито влизане във второто тримесечие   bouquet вече както се казва мина най-рисковата част от бременността
Белоснежка, ами ти като правиш промишлени количества манджа за пасиране достатъчна за цялата чета как няма да изгори маминият пасатор  Grinning Пък и тъкмо няма да се чудиш какво да и подариш за Коледа, защото ще и е нужен мощен пасатор като твоя, за да е в бойна готовност като и дойдат внучетата на гости. Каква е тази зелева манджа с пиле, че ми стана интересно?
Момичета дайте идеи в каква последователност да въведа следните продукти - жълтък, масло,сирене, извара, кисело мляко. Някой вари ли на пара яйцата. Аз съм правила за нас и за 15 мин са твърдо сварени, но се чудя дали да не експериментирам за Боби и да си ги сварявам по класическият начин?
Днес си купих още 12 вакуумни буркани със телена закопчалка и гумено уплътнение. Сигурно имам над 30 вече, ама като съм се захванала с това сушене на плодове  hahaha сега съм сложила един пъпеш да се суши за през нощта.
Хайде и другите, ударете по едно редле, че много скучно

# 544
Някой вари ли на пара яйцата. Аз съм правила за нас и за 15 мин са твърдо сварени, но се чудя дали да не експериментирам за Боби и да си ги сварявам по класическият начин?

само яйцата й ги варя на котлона

за другото няма да ти отговарям, имаш ми таблицата  Laughing

Тая манджа на Белоснежка не е ли пилУе със зелУе newsm78

Може да ми се смеете, ама аз пък не знам как се прави мляко с ориз и не съм се сещала да го предлагам, понеже аз не ям такова нещо. Ако някой не го мързи, да удари едно рамо, да не се мъча с чичо Гугъл. Ама с АМ, а то нали не завира  newsm78

Хубав подарък, Деска, а останалите ???

# 545
Ахааа, сега погледнах табличката за сверка  Hug направо изключих за нея
Мляко с ориз аз правя като сваря ориза да е почти готов, изцеждам водата ако не съм я преценила точно, слагам мляко и похлупвам, за да го поеме. После Миро набарва тенджерата и изсипва едно пакетче канела, изяжда всичко, като преди това ми предлага, ама при вида на толкова канела отказвам и той си доизяжда всичко, като не пропусне да остави тенджерата където му попадне

# 546
Уф, от три часа синковеца крещи на почивки, одъвка ми циците безобразно и не се кротва.
Зъби ли, газове ли, не знам вече  newsm78 Сега го мъкна в слинга, мълчи и се клати като пиянка, но не се предава.
Стефи колко е голяма тая машинария?,

# 547
  • на земята
f(x),развесели ме рано,рано  Joy Joy голям хитрец твоя синковец Laughing Може да го мъчи нещо детето,и ние онази вечер голямо пръцкане имаше май газове и и беше дискомфортно на АЛИЯ,заспа и се буди сто пъти..)))) Голяма жега тук още от сефа,баш в 1 часа в най голямата жега сме на мерки и теглилки  ooooh! Хубав ден на всички!

# 548
Привет. Оказа се, че днес е поредният ден, в който Емко има имен ден  Laughing

Това е за тези на диета

и за нормалните хора  hahaha

А ние по повода отиваме на шопинг разходка. Целувки на всички мами и бебоци. Някой път и аз ще сготвя като вас..може би..ама надали  Joy

# 549
Честит имен ден на Емко Hugда му е живо и здраво името Heart Eyesи мама много да го слуша!
Спретна ли му подаръче за именния ден Wink
Фикс,доволно,,одъвкана,,а hahaha
Белоснежка,да ти пратя пасатор Hugняма да се мъчиш,я!
Жени,как е Сиската?

# 550
Честит ти именик, Фусти  Hug Като порастне ще има поводи да празнува  Twisted Evil

Сис няма почти сополи, но неспането и неяденето продължават. Ама днес случайно успях да надникна в устата й и.... Изненада - 9 и 10 избили, но се белеят 11 и 12. Явно след тях ще се спи ooooh!

Фикс, на зъби ми прилича newsm78 Я кажи, като имам пиле с топено сирене, кашкавал и зеленчуци, Сис може ли да яде, в смисъл, че смесвам протеините  newsm78 (То и ние не трябва да смесваме, ама)

# 551
От това, което чета, недостатъкът на месо + млечни е, че калцият пречел на усвояването на желязото.
Фусти, честит имен ден на Емко. Само по маси ще е това момче  hahaha

# 552
Абе за Сис идея си нямам,ама ако ми пратиш една порция Mr. Greenсериозно започнах слюноотделянето и преглъщането ..
Честити зъбчета,скоро и другите да пробият Hugи да се наспите.

# 553
Мда, сега видях. Горе прозира кътник. Е, сега ще видим где зимуват раците. То голям зъб това, ще му даде зор, докато излезе.

# 554
Кътникът 3-ти поред ли е newsm78 На Сияна й излязоха 4-те, сега чакаме 3-те. Понякога така се размествали в излизането.

Деси, манджата свърши още оня ден, и малката яде, ама понеже обичам такива неща да ям, а нали не трябва месо и риба да се смесват с млечни, та затова питам. Ще яде и детето, ама по-рядко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт