ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 927
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Ети- кози, кози, ама диви кози. И аз книга мога да напиша за Райческите подвизи и инати, ама де време за това. Иначе ще е успокоение за много млади майки и хумористично четиво за всички останали, които още нямат деца.
Най-новият подвиг е, че вече не спи на обяд и ни прави много щастливи и лъчезарни с малкото и братче. Веселбата край няма. Тишина......какво беше това.
Дейзи - наслаждавай се на малкото вързопче, че аз с второто хич не го усетих това бебешко време.

# 91
  • ул. "Мечтание"
Дейзи, сега виждам новината! Да ви е честит малкия Кирил!  Heart Eyes

# 92
  • София
Буби, Пепинка, ама тя не е коза. Тя е стрелче, като мен. И се очакваше да е хрисима и мила... като мен Simple Smile

# 93
Здравейте. Ние вече сме у нас. Миналата нощ почти не спах (една ромка раждаше  Mr. Green добре че бях родила, иначе щях да хукна с пълна скорост да се моля за секцио, само като я слушах). Още два дни свеки ще е на гости, та приспа Дария, бебето спи откакто сме се прибрали, а аз не мога. Нещо ми е нервно, ще речеш, че съм първата с две деца.

Тути, мерси за линка. Аз много харесвам Цикатридината, но сега само мисълта за свещички ме кара да треперя. Още утре ще потърся това за мазането.

Бимбим, ти как си?
То няма какво да разказвам за раждането, толкова бързо мина. В 14 докторката ми сложи половин хапче и каза, че бебето ще реши дали да се роди на 26ти или на 27ми, т.е преди или след полунощ. И си отиде, като обеща да се върне за раждането. Е изпратиха и линейка по някое време, но докато дойде, вече бяха претеглили и премерили бебето. Общо два часа и половина от първата контракция до раждането. Пак си болеше доста, но в сравнение с 12 часа предния път, беше направо несравнимо.
Интересно е, че раждах при същата акушерка от предишния път (и същата санитарка, която ме помнеше).

Пепинка, аз с Дария не усетих това бебешко време. Някак си бях решила, че ще е бебе доста дълго. А тя взе че порасна.

Сега се чудя как хората се навиват на второ и трето дете  newsm78 Дано по-бързо да ми мине...

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 19:08 от Дейзи-

# 94
  Дейзи , радвам се, че вече сте си вкъщи! Малкият е разкошен и си е направо бузанчо.  Heart Eyes
Ети, това за Стрелеца звучи много романтично, обаче нещо не ми се вярва.  Laughing Чакам Елч да се включи по въпроса. Wink
А Елч, как сте днес с Дара? Успокои ли се положението? Пиши, че ви мисля. Confused

# 95
  • София
Дейзи, бебо е голям сладур! Да ви е жив и здрав!  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за поздравите за нашата годишнина! Hug

Честит имен ден на днешните именници и малки и големи!Бъдете здрави и много щастливи! Hug

Бимбим, за жалост Виктор не ми дава да му меря температурата и това не мога да го направя дори когато е болен. Та не мога да ти кажа каква му е нормалната температура. Консултирала ли си се с педиатъра?

# 96
  • София
Дейзи, разкошен е!
Какче, честита ви годишнина и от мен!

# 97
  • София

Бимбим, за жалост Виктор не ми дава да му меря температурата и това не мога да го направя дори когато е болен. Та не мога да ти кажа каква му е нормалната температура. Консултирала ли си се с педиатъра?

Да, каза, че нищо му няма, но на мен не ми е спокойно

# 98
Здравейте и от мен Hug

Дейзи - Честит ти син! Голям юнак си отгледала Heart Eyes Да ти е жив и здрав! Да е късметлия и много да се гордеете с него!!! Много е сладък,такива големи бузки,пу,пу Hug И горе главата - прекрасно е с две дечица Peace А това е за теб:

какче - Честита годишнина и от мен /макар и с малко закъснение/. Дълги години да живете в любов и разбирателство с ТМ  bouquet

bimbim - най-добре лекар да се изкаже за тази температура /потърси и второ мнение/. А ти къде я мериш? Нали знаеш че в дупето трябва да извадиш 0,5 от това което показва термометъра. Дано всичко да е наред Praynig Hug

Ети - дано да овладеете мигрената и повече да не ви създава главоболия Praynig Hug

Hug

# 99
дейзи, малкият е много як! ама много як! жалко, че не дойде на срещата ми Laughing Laughing Laughing
готино е, че си родила толкова бързо. дай боже всекиму! Simple Smile

ети, разсмя ме с глас! добра и хрисима викаш. ама забрави да добавиш и скромна, и красива. все типично стрелчески качества Laughing Laughing Laughing ако не сме ние да си се похвалим не знам кой ще се сети Laughing Laughing Laughing

буби, дара е добре. вече пишка нормално. вчера се и изака (на 4-тия ден). аз така се зарадвах, че днес цял ден детето се напъва да ака като ходи да пишка, изглежда иска да ме зарадва пак. голямо пръцкане му удря Laughing Laughing Laughing

бимбим, на дара температурата е около 36-36,2, но я меря под мишницата с живачен термометър. нали знаеш, че всеки термометър мери различно? като бяха малки бебета си спомням, че нашият педиатър ни беше казал, че за тях е нормална температура до 37,5, но дали това важи и за 2,5-годишните не знам.

# 100
Елч, много се радвам, че шушка е по-добре. Успокои ме. Айде и ти да се оправяш бързо!  Hug

# 101
  • Пловдив
Дейзи честито! Да ви е жив и здрав!

# 102
Да се запиша и аз.
Теодор е болен за втори път този месец, аз съм с опериран минискус и вече нямам сили и да се оплаквам.
Имам съмнения, че му е нисък хемоглобина защото ръцете му са студени и тази седмица ще проверя, скоро пускали ли сте изследвания за хемоглобин?

# 103
Буби, Пепинка, ама тя не е коза. Тя е стрелче, като мен. И се очакваше да е хрисима и мила... като мен Simple Smile

Joy hahaha Ети, не се сдържах!!!

Дейзи, много е готин, пу-пу.

Ние още сме на море, но няма как да не споделя, понеже тукашния доктор е голям екземпляр, в който силно съм усъмнена, че изобщо има някаква диплома, не само от факултета по медицина, но след като постави диагноза на кръщелника ми, че има глисти, така на око само защото го боли корема , без дори да го прегледа, вчера ми заяви категорично, че Ел има голям проблем с имунната система, като според него, даже изобщо не функционира, и това защото не вдига температура  ooooh! Да живее медицината  Crazy

# 104
Записвам се отново при вас.
Ние имаме пъпки, цялото лице е като шарка, но не е шарка и излизат нови, по тялото са като от комар, но без връхче.

Общи условия

Активация на акаунт