Грижи за косата - 92

• 60 376
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
BukutoOo ,сподели ефекта какъв е после  Hug

Аз снощи се омазах пак с адзе + ракия + хума + мед ,супер мекичка е косата

# 736
  • Бургас
Снощи и аз се мазах с хума+зехтин+мед+оцет+жълтък . Леко я затопких и докато се мазах мислех, че няма измиване  Simple Smile  Направих грешка, че комбинирах 2 нови неща, а не поотделно за да видя как действат самостоятелно  Laughing Стоях около час и нещо, много на бързо се измих, защото се оказа че няма много топла вода, но вече бях влязла в банята. После се измих с коприва и пробвах едно ново спрейче за обем, на което вчера попаднах в близката парфюмерия http://malena-shop.bg/profesionalen-sprej-za-obem.html . Спрейчето има приятен лек аромат, косата не става на клечки, впръсках в корена и по дължината, масажирах 1-2 мин. На първо ползване мога да кажа, че е добър  Peace Получи се мека, жизнена, уплътнена и падаща по-тежко (тънка коса)  Wink

# 737
Момичета, възможно ли е от маска, която съдържа тривитаминол, зехтин, бадемово м-ло и малко оцет да ми става суха косата  Rolling Eyes Или я премивам newsm78 Как мислите

# 738
Момичета, възможно ли е от маска, която съдържа тривитаминол, зехтин, бадемово м-ло и малко оцет да ми става суха косата  Rolling Eyes Или я премивам newsm78 Как мислите

Подозирам, че е от оцета, защото като правих маската и си измих след това косата с вода и оцет направо ''скърцаше''. После яко се заплиташе.

Не я мия с вода+оцет след този случай и косата ми си е ок след маслената маска с тривитаминол. Чудя се дали да не добавя и хума следващия път. Знам, че има много полезни качества, но на косата си не съм слагала...

# 739
И аз мисля,че оцета може да е "виновен" в случая  Peace

Хумата има доста полезни неща в състава си,ние в офиса продаваме шампоани и балсами с хума и най-често ги купуват жени,които имат омазняваща се коса , затова аз за себе си,смятам да не я ползвам.
Иначе да се похваля - виждам вече наченките на нов растеж на косата  Heart Eyes

# 740
колко често си правите маслени маски на косата?
Не се ли отежнява от честото слагане на маски?

# 741
Аз малко се поспрях с маслените , иначе не ми утежняват косата  Peace

Сега ще карам на 10-15 дни веднъж.

А за тривитаминола съм по схема от ветеринаря ни  Mr. Green

# 742
Аз след морето си правех всяка неделя. Мажа сутринта и вереч -мия. Но напоследък косата ми взе да клъопва и си мисля, дали не е от маските, да съм я пренаситила. Сега като я измия само шамп. + балсам+финиш стои много по -добре.
Реших да редувам всяка седмица по веднъж като редувам - протеинова( проф), хидрат(профи), домашна

# 743
Възможно е и от пренасищане , на мен не ми се е случвало досега ,но така е добре ,както мислиш да ги редуваш  Peace

# 744
На мен косата ми се е пренасищала от маслени маски и ги спрях,.Вече може би 3 месеца не правя нищо.За сега май и нямам намерение.Уж се каня на Тривитаминола,но не знам.Скапла така ми се беше запушил,косата ми миришеше отвратително,при все,че е е къпана току-що.Спрях маската и всичко си дойде ок!

# 745
На мен косата ми се е пренасищала от маслени маски и ги спрях,.Вече може би 3 месеца не правя нищо.За сега май и нямам намерение.Уж се каня на Тривитаминола,но не знам.Скапла така ми се беше запушил,косата ми миришеше отвратително,при все,че е е къпана току-що.Спрях маската и всичко си дойде ок!
Ми явно не ти понася добре,аз и колежката ми я правим отдавна и сме нямали такива проблеми ,явно е до коса ,скалп и т.н.
Аз използвам всяка седмица един ексфолиант на филип кингсли и домашен такъв

# 746
Ми явно не ти понася добре,аз и колежката ми я правим отдавна и сме нямали такива проблеми ,явно е до коса ,скалп и т.н.
Аз използвам всяка седмица един ексфолиант на филип кингсли и домашен такъв

Не,по-скоро прекалих.2 пъти в седмицата (понякога и 3) 5 месеца нон-стоп.Дълбокопочистващи шампоани 1 път в седмицата.

# 747
Аха,да,и от това може да е.
А иначе колко е прието да се прави и на колко време ? че чувам/виждам различни мнения по въпроса ,не за тривитаминола,а за маслените маски питам  Peace

# 748
А иначе колко е прието да се прави и на колко време ? че чувам/виждам различни мнения по въпроса ,не за тривитаминола,а за маслените маски питам  Peace

Идея нямам,но такива маратони повече няма да правя аз.Някой път се сещам и слагам някое масло-косата ми става ужасна.Имам чувството,че много съм я пренаситила  Rolling Eyes
Ти докъде стигна с дължината?

# 749

Идея нямам,но такива маратони повече няма да правя аз.Някой път се сещам и слагам някое масло-косата ми става ужасна.Имам чувството,че много съм я пренаситила  Rolling Eyes
Ти докъде стигна с дължината?
Значи определено ти се е пренаситила,почивай доста  Peace
расте  засега ,до момента от подстригването около 3.5 -4 см някъде мисля ,има още доста "хляб" да изям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт