ЗОНАТА и ние - 13 Тема

• 128 627
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
извинете пак съм аз-печеният патладжан и пипер как да ги изчисля newsm78

# 196
  • Варна
Kйополу-3ВБ-печен патладжан 120гр,пипер печен 140гр,домати 240гр запечени на фурна с малко чесън.Всичко се пасира добавя се малко сол и магданоз.Става много вкусно  bouquet

# 197
извинете пак съм аз-печеният патладжан и пипер как да ги изчисля newsm78
Печения пипер е 140 гр. за 1ВБ по таблицата,а онзи ден изпекох един патладжан 120 гр. и излезе 78 гр. обелен и изчистен.

# 198
здравеите от днес влизам пак в зоната ще споделям всяка хапка която слагам в устата си Laughing 9 блока
2 блока закуска - 42 пуешко на Орехите+52 Рикота -2БП
                           - 240 домати+120 краставица И ИСКАМ ДА ДОБАВЯ ГРОЗДЕ НО ? Е КОЛКО ЗА ДА СТАНЕ ДО - 2БП

6 МАСЛИНИ -2 БМ

ТОВА Е ЗАКУСКАТА МИ САМО МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ ЗА ГРОЗДЕТО
ПРИЯТЕН ДЕН

# 199
60гр. грозде - 3/4 ВБ

# 200
Мерси за отговора ина4е закуската е О.К нали? Сега ако сам закусила кам 8.30 обяда трябва да е кам 12.30 нали? Питам защото сьм забравила много неща и ше имам нужда от опресняване на памета newsm78

# 201
Момичета, предполагам сте разисквали за модерните напоследък 'семена чия',
опитах чрез търсене и се връщах назад в стр. и темите но не можах да открия тази дискусия,
моля кажете ми доколко са зонови и ако въобще са зонови какво са протеин или въгл. и какво кол. е за един блок.

# 202
Момичета, предполагам сте разисквали за модерните напоследък 'семена чия',
опитах чрез търсене и се връщах назад в стр. и темите но не можах да открия тази дискусия,
моля кажете ми доколко са зонови и ако въобще са зонови какво са протеин или въгл. и какво кол. е за един блок.
Досега не съм писала в темата, но я следя редовно - по моите записки ЧИА-та е мазнина и се смята 5 гр за 1 БМ - ако не съм права, да ме поправят по-знаещите

# 203
Аз пък искам съвет, поръчах си рибено масло и искам да давам и на децата,  но не могат да преглътнат капсулите. На 3 и 7 години са. Как да им го давам?

# 204
  • София
Аз пък искам съвет, поръчах си рибено масло и искам да давам и на децата,  но не могат да преглътнат капсулите. На 3 и 7 години са. Как да им го давам?

Поръчай им течно рибено масло. Не те съветвам да режеш капсулите защото част от маслото ще остане по капсулата.

# 205
Привет, престраших се и аз да се впиша тук.
Гого61Wink
Четох, но не всичко, признавам, много ми е объркано това със сметките. Трябва си наставник, които да се грижи, не става сам в началото поне. Имам  нужда да смъкна няколко килца, да си променя малко начина на хранене. За това се озова и тук.
Не се справих много с изчисленията за блоковете. На едно място ми ги дава 9, на друго 7. Припознах се към 9-те, защото 7 ми изглеждат много малко.
За днес менюто ми е следното: (един кантар в работата и един вкъщи)
9:00 - 1 БП, ВП, МП: 80 гр. грозде, 1/2 к. кисело мляко, 2 бр. бразилски орех
13:00 - х 3: пилешка пържолка от бяло месце и салата зеле, моркови и печени чушки
18:00 = 9:00
20:00 = 13:00
От година и нещо пия рибено масло. Но не спортувам изобщо, дори и 30 минути пеша не ми се събират на ден. Без оправдания, нямам време.

Много за четене има. Така че, ако питам нещо, предварително се извинявам.  Embarassed

# 206
ina.gg , да те поправя. Закуската ти има кисело мляко, което е балансирана храна, т.е. има и въглехидрати и белтъчини. Когато ядеш мляко НЕ добавяш въглехидрати!
Ще свикнеш. Аз въпреки, че много често вечер излизам от зоновото хранене, за мой срам, така съм свикнала и всяка сутрин си приготвям храната за деня за офиса. Странното е, че въпреки почти двуседмично трайно излизане от Зоната по време на ваканцията, не съм мръднала на кг. въобще. Отделен е въпроса, че не се чуствах добре. Явно човек свиква на определено усещане на тялото си и всяко отклонение се отразява неприятно. Огромен проблем при мен остава сладкото. Е не мога да устоя и следобед направо примирам. Ох, тоя кортизол!

# 207
цлете, т.е. нез бразилския орех. Него заради селена искам да го ям, че се тъпча с толкова хранителни добавки. Пък само с една ядка на ден, няма как да си добавя нужния селен. С Хашимото съм.

# 208
цлете, т.е. нез бразилския орех. Него заради селена искам да го ям, че се тъпча с толкова хранителни добавки. Пък само с една ядка на ден, няма как да си добавя нужния селен. С Хашимото съм.
\
Бразилския орех си го яж Laughing Става въпрос, че в закуската ти има 2 ВБ, така че трябва или да махнеш гроздето, или да се откажеш от киселото мляко и да добавиш 1 ПБ към гроздето

# 209
deny e, разбрах! Ама ми е малко  Crazy хихи

Общи условия

Активация на акаунт