СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за отговорите Simple Smileговорих с доктора каза да повторя след два дни просто исках да знам какви са ми шансовете,но явно са минимални Sadили по-точна никакви
Съжалявам мила но е много нисък за 16 ден  spoko

# 256
Резултата наистина е доста нисък, но все пак си направи контролата, както ти е казал и лекаря  Hug

# 257
  • на 4-ия етаж до асансьора
Момичета, да попитам и тук за съвет и надежда...  Hug
Стимулиран цикъл е само с кексене. ПРМ 15.09, Ову на 29.09 /15 ден/, Прегнил 1500Е съответно на 30.09- 19.30ч, 03.10- 19.30ч и 6.10- 19.30ч
Положителни Престо и Шуър чек на 9,10 и днес /днес чертичките бяха значително по-бледи/  newsm78  newsm78  newsm78
НЕчакана М на 13.10
Кръвен тест в Бодимед днес:
Резултат 6.1 mIU/ml
Референтна област 0 - 1
Дали е "опашка" от Прегнила или имам някаква надежда да е станало?Как мислите?
/ще поторя кръвния в Понеделник/

# 258
По скоро е Прегнила, но се надявам да греша

# 259
  • на 4-ия етаж до асансьора
Благодаря за отговора rendenceHug Надявам се да не е от Прегнила...!!!

# 260
Аз имах така кръвен 7 и д-ра каза,че е отрицателен резултата,а мислех ,че съм бременна,защото и две чертички имах преди това.

# 261
Здравейте, само ще попитам според вас какъв е резултата ...
В деня, в който правих теста, ми дойде и цикъла (след 7 дневно закъснение) и сега съвсем се обърках ....  Sad
Разчитайки изследванията, ако не се бъркам, резултата е по-скоро положителен ... и сега незнам ... дали да го повторя след 48ч

Име на теста (изследването)              Резултат   Единици   Референтни граници
10.15 Бета - хорионгонадотропин   11.62   IU/l   мъже-до 2 IU/l ; небрем.жени-до 3 IU/l ; жени в ме

# 262
В деня, в който правих теста, ми дойде и цикъла (след 7 дневно закъснение) и сега съвсем се обърках ....  Sad
Разчитайки изследванията, ако не се бъркам, резултата е по-скоро положителен ... и сега незнам ... дали да го повторя след 48ч

Име на теста (изследването)              Резултат   Единици   Референтни граници
10.15 Бета - хорионгонадотропин   11.62   IU/l   мъже-до 2 IU/l ; небрем.жени-до 3 IU/l ; жени в ме
Имало е нещо, но не е успяло да се имплантира. Възможно е при тези 7 дни закъснение и ЧХГ -то да е било и по - високо и да е започнало да намалява.

# 263
В деня, в който правих теста, ми дойде и цикъла (след 7 дневно закъснение) и сега съвсем се обърках ....  Sad

Име на теста (изследването)              Резултат   Единици   Референтни граници
Имало е нещо, но не е успяло да се имплантира. Възможно е при тези 7 дни закъснение и ЧХГ -то да е било и по - високо и да е започнало да намалява.

Благодаря за бързия отговор!

Сега започвам да се замислям, че може да е било т.нар. биохимична бременност, за съжаление!

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 10:15 от Marion_

# 264
Биохимичната бременност е класически случай на много ранен спонтанен аборт. Случва се на почти всяка жена, но  в повечето случаи жените дори не разбират какво се е случило, освен ако не са планирали бременност и не се следят с уринарни или кръвни тестове. Останалите просто мислят, че цикълът им позакъснял.  Тази бременност  се нарича "биохимична бременност", защото успяват да се докажат само с химични методи (уринарен или кръвен тест), а тя загива преди да може да се докаже чрез клинични методи (ултразвук).
Не е задължително да изхвърляш  съсиреци, нито пък цикълът ти да е по-обилен от нормалното.
 Важното е, че е сперматозоида и яйцеклетката са се срещнали и че е имало оплождане. Просто явно една от двете гамети е била некачествена и организмът ти изхвърля оплодената яйцеклетка.  За всеки случай си направи отнове някакъв тест до пълен отрицателен резултат!
 Успех ти желая!

# 265
Биохимичната бременност е класически случай на много ранен спонтанен аборт. Случва се на почти всяка жена, но  в повечето случаи жените дори не разбират какво се е случило, освен ако не са планирали бременност и не се следят с уринарни или кръвни тестове. Останалите просто мислят, че цикълът им позакъснял.  Тази бременност  се нарича "биохимична бременност", защото успяват да се докажат само с химични методи (уринарен или кръвен тест), а тя загива преди да може да се докаже чрез клинични методи (ултразвук).
Не е задължително да изхвърляш  съсиреци, нито пък цикълът ти да е по-обилен от нормалното.
 Важното е, че е сперматозоида и яйцеклетката са се срещнали и че е имало оплождане. Просто явно една от двете гамети е била некачествена и организмът ти изхвърля оплодената яйцеклетка.  За всеки случай си направи отнове някакъв тест до пълен отрицателен резултат!
 Успех ти желая!

sentido Благодаря за информацията!

Много малко информация намерих за това явление, за причини и симптоми.
А може ли да ми кажете дали следващия цикъл си е нормален или се повлиява по някакъв начин?

# 266
Marion_ , следващия ти цикъл би следвало да е съвсем нормален. Прекъсването на толкова ранна бременност по никакъв начин не повлиява функционирането на репродуктивната ти система.
 Приеми го като случайност.  Важното е , че забременяваш. Още в следващия цикъл можете да продължите с опитите. Hug

# 267
Здравейте, по мои изчисления съм в 4 г.с., имам 2 положителни уринарни теста, втория даже е с почти еднакви чертички. Вчера направих ЧХГ - 352.70. Кога да си запазя час при лекарката ми, за да съм сигурна, че ще се види или не плоден сак! Simple Smile

# 268
Честито!   bouquet
Аз бих отишла във вторник или сряда. (сега ще се появи някой да каже, че и в понеделник може  Mr. Green)

# 269
  • София
Кафенцеее Wink
daniela_trendy Честитоо! бих те посъветвала да поизчакаш. аз бях в събота с 1700единици и в понеделника се видя плоден сак, но нищо повече. след още седмица имаше вече и сърце. ако проявиш търпение ще ти се възнагради. ако се притесняваш всичко ли върви наред повтори кръвния в понеделник, но според мен за час може да изчакаш ако всичко е наред и до другия понеделник Peace

Общи условия

Активация на акаунт