СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Нямаш повод за притеснение, най-много да се озовеш с близнаци  Grinning   bouquet Честито!

Благодаря Simple Smile  Hug
А много ли ще е рано след седмица да видим нещо?  newsm78

# 496
За да се види нещо ЧХГ трябва да нарастне поне до 1000. Т.е. по мои сметки, ако удвоим по 2 на 48ч. може спокойно да отидеш  след 1 седмица Simple Smile   Peace

# 497
За да се види нещо ЧХГ трябва да нарастне поне до 1000. Т.е. по мои сметки, ако удвоим по 2 на 48ч. може спокойно да отидеш  след 1 седмица Simple Smile   Peace

bouquet Много благодаря!

# 498
Здравейте момичета,

Моля за коментар на растежа на ЧХГ, мисля да не пускам повече, защото май вече забавя растежа си и аз се отчайвам. Имам 3 спонтанни аборта до момента и то поредни, чакам края на другата седмица да видя сакчето, последният ми цикъл беше на 19.12, а овулация доказана с фоликулометрия на 01.01.2014, но май съм забременяла на 2.01. Не ме болят гърдите нито са пораснали, само болки имам в яйчниците...
Започва един период на притеснения, нека всички се подкрепяме заедно! Ето и резултатите ми

ЧХГ на 11.01 в 8ч.- 0,1000 mU/ml
ЧХГ на 14.01 в 13ч.- 16.8600 mU/ml
ЧХГ на 15.01 в 8ч. 27.8300  mU/ml
ЧХГ на 16.01 в 8ч. - 44.3900  mU/ml
ЧХГ на 17.01 в 8ч.-  56.6000   mU/m

не се е удвоил добре за 48 часа.... нито за 72 часа. Ето, че наистина имаше защо да се притеснявам

Преди се удвояваше на 1.4 дни, сега стана 1.9 все по зле става... знаех си, че отново ще стане аборт

За 48 часа се удвоява добре, но за 24 часа вече времето става повече....

# 499
Здравей, molina_bohemi!
Според мен ЧХГ-то ти расте добре и добре се удвоява. Нямаш място за притеснение! Peace Пожелавам ти успех и успешна бременност! Hug

# 500
Здравей, molina_bohemi!
Според мен ЧХГ-то ти расте добре и добре се удвоява. Нямаш място за притеснение! Peace Пожелавам ти успех и успешна бременност! Hug

Просто самото нарастване се забавя с резултатите от 16.8600 и 44.3900 за 32 часа, а сега от 27.8300 и 56.6000 се удвоява на 45.6 часа, това ме притеснява, че започва да се удвоява с огромна разлика от предния път.......... иначе знам, че е в границите, но все пак очаквах да няма такава разлика от 32 часа и после изведнъж да се качи на 45.6 часа..... това какво ли означава, забавяне на растежа ли, какво?

# 501
ЧХГ-то се удвоява на всеки 48 или 72 часа, така че нямаш място за притеснение според мен! Дишай спокойно! Grinning

# 502
  • Sofia
Аз бих казала, че не растежът е проблем, а това че е ниско. Да разбирам, че последната стойност е на 1-2 дни закъснение. 56 е доста малко за този срок.
Помня, че скоро пак беше писала, но не помня подробности. Търсила ли си медицинска помощ за всички тези аборти. Знае ли се причината?

# 503
Аз бих казала, че не растежът е проблем, а това че е ниско. Да разбирам, че последната стойност е на 1-2 дни закъснение. 56 е доста малко за този срок.
Помня, че скоро пак беше писала, но не помня подробности. Търсила ли си медицинска помощ за всички тези аборти. Знае ли се причината?

Нямам закъснение...
Последния ми цикъл е на 19.01
Ову на 1.01
 Идва ми на 30-31 дни вече... по календара ми в неделя или понеделник трябва да ми "дойде"

# 504
Здравейте. Искам да попитам ако може някой да ми помогне възможно ли е при два уринни полужителни и два кръвни от които стойностите са 1-ви тест: 1164,00 и 2-ри тест: 715,90 да няма наличие на бременност а да се дължи на подготвяне на организма за овулация?

# 505
Здравейте. Искам да попитам ако може някой да ми помогне възможно ли е при два уринни полужителни и два кръвни от които стойностите са 1-ви тест: 1164,00 и 2-ри тест: 715,90 да няма наличие на бременност а да се дължи на подготвяне на организма за овулация?
Не, не е възможно, но спадането на хормона не говори добре за развитието на бременността, за съжаление.

Молина Бохеми, и според мен ЧХГ се удвоява добре, стискам палци да е все така. Правила ли си някакви изследвания за повтарящите се аборти?

# 506
Щом имаш положително ЧХГ, значи е настъпило оплождане и имплантация. Не е добре обаче, че стойностите падат....Най-вероятно няма да се задържи...

# 507
При подготвяне на организма за овулация нарастват други хормони, ЧХГ изобщо не е наличен тогава. Не знам кой ти е казал, че при спадащо ЧХГ организмът се готви за овулация. Дано не е лекар  ooooh! При този спад на ЧХГ организмът се готви за цикъл, дано се изчистиш без да се налага абразио.

# 508
Благодаря ви за отговорите :*

# 509
aleksandrina_vn, при мен този месец имаше подобно падане на чхг, предшествано от зацапване. За съжаление изгубих бременността. Не искам да те плаша, но е твърде възможно и с теб да се случи това. Според мен просто направи още един кръвен тест, за да си сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт