СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Bonibon12 такива стойности нагоре, надолу Confused Освен ако не са били 2 и едното да е изгубено. Ама пък нищо да не виждат. Нямаш ли възможност да отидеш другаде за още едномнение?
Успех и късмет! Hug

# 586
  • София, Бургас
Сряда беше спаднало с 72 днес пак е високо и ще съм ходя отново на лекър. стойностите ми са 5210. Нищо не ме боли. Едвам издържам на напрежението.

И аз това си мисля, да не би да са били 2 и едното да си го изгубила, а другото да се развива все още. На какъв ехограф те гледаха? Ако е коремен, понякога по-трудно се вижда нещо...

# 587
  • Варна
Сряда беше спаднало с 72 днес пак е високо и ще съм ходя отново на лекър. стойностите ми са 5210. Нищо не ме боли. Едвам издържам на напрежението.

И аз това си мисля, да не би да са били 2 и едното да си го изгубила, а другото да се развива все още. На какъв ехограф те гледаха? Ако е коремен, понякога по-трудно се вижда нещо...

Не знам, но при такива стойности.... странна работа. Да не говорим, че моята точка я бяха видяли при ЧХГ 899, а ти имаш вече 5200 Shocked Shocked Shocked Нали те гледат с вагинален? Моят съвет наистина отиди при друг лекар, да те види обстойно, защото стойностите са огромни. Стискам палци нещата да не са притеснителни и просто да не го виждат.

# 588
Здравейте и от мен! Вече тотално се обърках и ви моля за съвет или мнение. Моя случай е такъв последен цикъл на 15.01 и 2 полужителни уринарни теста на 17.02, а 24.02 отидох на лекар след силна болка ниско в дясно ( която всъщност се появи още на 19.02) би трябвало да съм в 6 г.с но се видя само плоден сак, но най озадачена бях като ми каза че не може да ми каже къде се намира сакчето. Как така не може да каже нали го вижда?! След това ме изпрати на ЧХГ, вчера го направих и стойността му е 2080.00 mlU/ml въпреки че е в границите виждам че mтова е ниска стойност и може би не е добре но въпроса ми е може ли да вижда сак и да не се знае къде е и щеше ли да стане такава стойността на ЧХГ ако е извън маточина бременност? Извинете ме за глупавите въпроси но се шашнах  вече, ясно е че ще ходя при друг лекар но ще съм ви благодарна за споделените мнения!  Simple Smile

# 589
Паолена несериозно ми се струва да каже , че го вижда пък да не знае къде го вижда  Naughty
 Цикълът редовен ли ти е, на колко дни, овулацията следила ли си?

Отиди при някой доказано добър да те види и да се успокоиш и да ти изпише нещо за болките!

# 590
На 32 дни ми е цикъла о беше на 29.01 но няма и как да стане след 29.01 това е последната дата на която бяхме заедно с мъжът ми. Сега след малко съм на преглед пак, а се чух и с друг лекар който ми каза да тръгвам към болницата защото с такива стойност на ЧГХ ако е извън матката тръбата ще се спука скоро Sad

# 591
Непременно отиди при друг лекар и чуй второ мнение. Щом вижда сакче трябва да знае къде е. А в 6г.с. е нормално да се видим само сакче. При мен сърчице се видя 7-8 г.с. Не се шашкай предварително. Сега видях, че цикъла ти е на 32 дни. И моя беше на толкова и съответно имах късна овулация и затова сърчице се видя късно. Успех на прегледа!

# 592
Благодаря Monik@ Ще пиша следобед да кажа второто мнение.

# 593
Сега се прибирам от втория лекар и се вижда ясно плодно сакче в матката но е много мъничко, отговаря на 5 седмици и 2 дни, сега ще се чака за да видим дали се развива,  но поне вече знам със сигурност къде е Simple Smile

# 594
Ето,видя ли  Hug Стискам палци сега за сърчице. Не се паникьосвай. Както казах и аз съм с 32 дни цикъл и в началото плода ми вървеше с 4-5 дена назад, съответно сърчице и всичко останало се виждаше по-късно и с докторът ми брояхме с една седмица назад. Сега бебо вече си е наваксало, да ми е живо и здраво Simple Smile

# 595
Да явно сме от по късните Simple Smile Благодаря ти за куража!  Hug   bouquet
Чудя се дали да пускам ЧХГ утре или просто кротко да си чакам?!  newsm78

# 596
Аз на твое място бих чакала. Още повече, че вече като са високи стойностите на ЧХГ вече не се удвояват, както в началото. Каквото е писано ще стане !  Hug

# 597
Права си няма смисъл да параноясвам  Simple Smile   Hug

# 598
Мислех да не пиша, ама все ще има някой, който би ми отговорил адекватно на въпроса.
Последният ми цикъл беше на 26.01.2014 и на ден 31 си направих тест, бледа втора черта. За по-сигурно си пуснах кръвен тест, ЧХГ стойности на ден 32: 118.8
Днес пак си пуснах кръвен тест: стойности за ден 34: 248.5
Чак на 04/03 съм на лекар и се чудя не са ли ниски тези стойности, въпреки удвояването?
Имам едно кухо яйце миналата година, затова съм на тръни.

# 599
На мен ми изглеждат идеални  Peace Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт