СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Закъснение 7 дни

# 616
  • Sofia
Същият резултат имах на два дни закъснение. Не че това значи нещо и има отношение към теб. Предполагам, че всичко е наред.

# 617
Ако е с по-късна овулация нормално да е по-ниско Wink След 2 два дни контролно изследване и ако се удвоява правилно всичко ще е наред Wink

# 618
  • Sofia
То много неща може да са, има десетки варианти, нали така. Но ние коментираме по данните, които ни се предоставят - тоест 7 дни закъснение.

# 619
То много неща може да са, има десетки варианти, нали така. Но ние коментираме по данните, които ни се предоставят - тоест 7 дни закъснение.

Hug Hug Hug така е, ама да не я стреснеме без причина Wink

# 620
Утре ще пусна нов кръвен. Дано всичко протича нормално.

# 621
  • София
За какво ти е нов кръвен, направо отиди на преглед.

# 622
Дали ще се види нещо при такава стойност на ЧХГ. Така бях решила и аз, направо на преглед! Така и ще направя.

# 623
Дали ще се види нещо при такава стойност на ЧХГ. Така бях решила и аз, направо на преглед! Така и ще направя.

Принципно при стойности над 1000 вече трябва да се види на ехограф. Ако отидеш да те видят с добра техника и разбира се в съчетание с опитен лекар може и при  тези стойности да се види.

# 624
Имам приятелка със 700 и нещо на 7 дни закъснение, живо и здраво родено дете Simple Smile
Успех!   bouquet

# 625

Имам приятелка със 700 и нещо на 7 дни закъснение, живо и здраво родено дете Simple Smile
Успех!   bouquet

Peace
+ това не се знае дали има закъснение !Овулацията всеки месец може да се измести и заради това датата на М да се промени Simple Smile Ако не е ходила на фоликулометрия,за да и установят точна дата на О,няма как да е сигурно кога трябва да и дойде Wink

# 626
Наистина не знам кой ден е закъснението, само предполагам че е 7 ден, интересното е че този месец се готвехме за замразен трансфер, Януари месец ми беше пункцията, процедурата я правихме в Истанбул и сега изненада. Всичко се получи спонтанно. Имам замразени 3 бластоциста. Дано всичко се развие с успешен край!

# 627
  • Sofia
ЩЕ чакаме добри новини!

# 628
Момичета, чета, чета и ще се побъркам. Може би се притеснявам прекалено много, знам ли, но имам предишен горчив опит и сега съм на тръни. Ще ви занимая с малко предисловие преди да задам конкретния си въпрос. Имам два спонтанни аборта – единият мисед, другият – кухо яйце. След тях си направих всякакви възможни изследвания – хормонални, генетични, имунологични. Откриха ми Хашимото със сравнително не високо ТСХ – 2-3 и много високи стойности на ТАТ и МАТ – 300-400, а преди бяха и повече. Предписаха ми терапия с имуновенин и асперин протект. Миналия месец правих вливане на имуновенин и се оказа, че този месец цикъл няма. Направих първо уринен тест, на който се показа много бледа втора черта, след това си пуснах и кръвен тест, който отчете резултат -269 на 34 ден от последната менструация. Не пиша на кой ден от закъснението, защото сама не зная колко е, тъй като цикъла ми е нередовен. Предполагам, че овулацията е била на 13-15 февруари, тъй като на 10 февруари ме гледаха на ехограф и ми казаха, че това е вероятния ден на настъпването й. Последният ми цикъл беше на 30 януари. На 4 март, т.е. на 34 ден от последен цикъл, стойността беше -269  от кръвния тест. След точно една седмица – на 11 март, стойността на кръвния тест е 2396. Чрез калкулатора, поместен в сайта на зачатие пресметнах, че се удвоява на приблизително 53 часа. Притеснена съм леко, въпреки това, защото имах съвсем малко кафеникаво зацапване на 8 март и звъннах на наблюдаващия ме гинеколог, който ми изписа да пия Дуфастон 3*1. Сега нямам никакви притеснителни симптоми. Утре съм на преглед. Вече влизам в 7 седмица и ще ми кажат какво става, но съм ужасно притеснена да не се случи пак нещо, та непрекъснато чета из нета. Според вас имам ли основания да се притеснявам от нещо при тези стойности – все пак се удвоява на приблизително 48 часа, както е описано., но са пък сравнително ниски, на долната граница според таблицата за референтните стойности. Под голямо напрежение и стрес съм. Утре ще разбера какво става.

# 629
Helinor17 успех! При такава стойност вече ехографската находка е важна. Аз съм имала кухо яйце с идеално нарастващи и отговарящи нива на ЧХГ до последно  /8г.с./ така, че и това не е критерий.

Общи условия

Активация на акаунт