Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • Варна
1:15 - Zerrin & Oyku

4:17 - Kivanc

# 78
Вчера предположих, че няма да има озет. Може да се окажа права. Не искат да повдигат завесата за предположения от зрителите.  Това означава, че финалът ще бъде абсолютен шок. В смисъл, съвсем различен от посоката, по която ни водят до момента. Сватбата.

# 79
  • Варна
Фен4е Heart Eyes Hug не си струва да се ядосваш, има толкова прекрасни неща , които да ни радват, едно от тях е ето този красавец и любимите ни моменти, специално за теб  love001 newsm51  love001

# 80
  ако няма озет може да има нов фрагман...

# 81
# 82
Видях че е сменен часа
...това значи ли, че е 21 бг време?

# 83
  • Пловдив
20 часа българско, турско все едно и също е. Все повече ми се струва, че ще гледаме финал подобен на КВФ. Дано да греша.

# 84
20 часа българско, турско все едно и също е. Все повече ми се струва, че ще гледаме финал подобен на КВФ. Дано да греша.

Рали, и какво толкова му беше на финала на КВФ?  newsm78 Аз ли нещо не съм добре или ... щото на мен ми хареса. Изнасилвачите си получиха заслуженото, а Фатмагюл и Керим щастливи очакваха първата си рожба  Whistling

Как хем да са щастливи нашите, ама хем да има зрелища на финала... Няма как да стане  Rolling Eyes

на мен финал тип КВФ ми харесва. Поне няма да има кръв  Peace Щото след толкоз изгледани серии за всеки може да има наказание без да е нужно убийство  Peace

Е, само Мукадес се оттърва, заслужаваше много тая вещица, ама айде  Crossing Arms

# 85
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че последният епизод ще е 4 часа дълъг (като махнем рекламите ooooh!, ще останат къде 3).
Ще получим отговори на всички въпроси, които не се изясниха до сега. Както е видно от фрагман 3 ще ни покажат целия разговор м/у Джемре и Хандан. Мисля, че ще има много отегчителни пълнежи, но за да разберем същината ще трябва да ги изгледаме  Thinking

# 86
Фенче,  newsm51 newsm51 newsm51 в знак на подкрепа..Не се отказвай!!!!!!

Рали , радвам се отново да те срещна.
За финала,всички на линия, момичета !
Две години го чакаме, две години споделяме минути, часове , дни, месеци, че и години...
Никакво отказване от никого, тук да сме !!!
Аз правостояща , както си казах  Flutter

# 87
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И на мен финала на КВФ ми хареса изключае ретроспекциите.  Peace
Така съм навита и за нашия финал. Изключвам отсвирването... Joy Joy Joy
Фен, Heart Eyes хайде рипай мило...ние всички те обичаме. Heart Eyes Hug

# 88
  • Пловдив

Рали, и какво толкова му беше на финала на КВФ?  newsm78 Аз ли нещо не съм добре или ... щото на мен ми хареса. Изнасилвачите си получиха заслуженото, а Фатмагюл и Керим щастливи очакваха първата си рожба  Whistling

Как хем да са щастливи нашите, ама хем да има зрелища на финала... Няма как да стане  Rolling Eyes

на мен финал тип КВФ ми харесва. Поне няма да има кръв  Peace Щото след толкоз изгледани серии за всеки може да има наказание без да е нужно убийство  Peace

Е, само Мукадес се оттърва, заслужаваше много тая вещица, ама айде  Crossing Arms

Финалът беше хубав и наистина всеки си получи заслуженото, *helen*  Hug

Друго имах предвид. Последната 80 серия беше една ретроспекция и 10 минути главните герои ръка за ръка. Hug

Алиса,  newsm51

# 89

Е, само Мукадес се оттърва, заслужаваше много тая вещица, ама айде  Crossing Arms

Финалът беше хубав и наистина всеки си получи заслуженото, *helen*  Hug

Друго имах предвид. Последната 80 серия беше една ретроспекция и 10 минути главните герои ръка за ръка. Hug

Алиса,  newsm51

Аааааааа, това ли имаш предвид. За това съм съгласна  Peace Малко повече Керим и Фатмагюл трябваше да има  Wink И в оная тема имаше хиляди спорове имаше ли секс в ПБН  Joy Щото двете кляфки и тоя момент го направиха загадъчен. Дадоха само една сватбена рокля и дотам  Crossing Arms И тука очаквам нещо подобно.

Пък и тука има доста неизяснени моменти, може да са ги оставили за 80-ти епизод  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт