Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 95

• 35 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
ще си пиина аз от мъка  Rolling Eyes

Аааа, без да пиеш сама такива питиенца. Wink Mr. Green

... и аз признах веднага - с големи букви даже !  Laughing

Какво трябва да си признаваме? Thinking Не мога да се въздържа - признай си бе, признай си бе.... hahaha hahaha hahaha

# 646
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Моите адмирации за всички, предвидили правилно развитието! Аз определено не бях от тях Sad, но поражението ми ме радва!!!Всъщност помирението щеше да бъде сладникаво и нереалистично, колкото и да беше желано от мнозина от нас!
Зизу, още веднъж благодарности за преводите, но много повече за излъчвания траен позитивизъм, за многото ведър смях, за целенасочените опити да разчупваш рамките/правописни и стилови Joy Joy Joy/ дори когато това изглеждаше крайно! Завиждам ти на убедеността, която се оказа основателна!!!
Ще се спи спокойно, момичета Heart Eyes
Хел, сега да не събудиш детето от радост LaughingМерси!
Лека от мен на всички Hug
Благодаря ти милооо...ти си от хората които ме разбраха. Все пак сигурно не съм толкова черен дявол... Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001

Тшшш Любов ти мойте думи прочете ли ги бре аааа  Hug  bouquet

# 647
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Нямаше SON, но имаше VEDA, което е същото!  Peace

Аз си предрекох присъдата на Джемре, правилно съм гледала значи. Наистина имаше някои пропуски и недомислици, разговора с Хандан си остана в озета и без превод май. Сега спокойно ще го захвана отначало, знаейки щастливият холивудски край. И аз си го помислих същото, Светле.  Heart Eyes Утре пак сме тук.  Hug
Емс, Heart Eyes превода на този фрагман е някъде назад...Севи го преведе целия... Hug

# 648
Това беше моя сценарий, всичко беше сепло.....,а Кузей очарователен!

Не разбрахме каква е присъдата на Гюней , а и някак си нямашв съжаление в излъчването му последните кадри от затвора, а точно обратното.

Бану не заслужаваше този край.

Изобщо не разбрах каква сделка беше сключила Симай и Бурак.

Зейнеб се извини по прекрасен начин, а Джемре я прегърна от сърце. Много се радвам ,че поне те двете си простиха за разлика от Кузей и Гюней.

Имам нужда да го гледам с подробен превод , може би тогава ще ми се изяснят нещата...

И признавам ,че като че ли ми се щеше да видя нещо като първа брачна нощ или нещо такова. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 649
Хелънче,  Hug и аз признах веднага - с големи букви даже !  Laughing

Дафне,  Hug дай по едно по- силно, че имам нужда да давя мъката, джанъм !  Hug

Госпожа, мерси много за признанията  Hug Ама и твоя финал е налице - Кузей е жив и е щастлив  Peace

Да така е !  Peace И бонус даже имам - Зейнеп !   Hug

# 650
Искам да поздравя Лагуни, Госпожата, Снежка, Релакс, Роминка и Т за искрените им поздрави към нас Джемрейките за нашия финал, нищо, че не са очаровани Joy Joy Joy Ейвала, момичета! newsm51 newsm51 newsm51

# 651
Моите адмирации за всички, предвидили правилно развитието! Аз определено не бях от тях Sad, но поражението ми ме радва!!!Всъщност помирението щеше да бъде сладникаво и нереалистично, колкото и да беше желано от мнозина от нас!
Зизу, още веднъж благодарности за преводите, но много повече за излъчвания траен позитивизъм, за многото ведър смях, за целенасочените опити да разчупваш рамките/правописни и стилови Joy Joy Joy/ дори когато това изглеждаше крайно! Завиждам ти на убедеността, която се оказа основателна!!!
Благодаря ти милооо...ти си от хората които ме разбраха. Все пак сигурно не съм толкова черен дявол... Joy Joy Joy Joy

newsm51 smile3525 newsm51Кефиш ли се на финала?

# 652
Айде не се хващайте за думата де  ooooh!

Фенчето е казала поздрави, няма да употребявам признание, че пак ще наскачат  Tired

Фенче  Heart Eyes

# 653
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

newsm51 smile3525 newsm51Кефиш ли се на финала?
Ти как мислиш....? От радост не стъпвам по земята, а пиша.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 654
Фенче,  Heart Eyes роклАта я ших по друг повод, ама не пречи да мина от страната на младоженеца !  Wink

Лагуниии,  Heart Eyes не мисля, че не сме разбрали филма ! Напротив ! За себе си отчитам, че се предоверих на две неща - увереността, продиктувана от желанието, Гюней все пак да не е чак такъв злодей  и увереността, че Кузей няма да може да преодолее себе си !  Peace
Радвам се, че не изгубих вяра в Зейнеп, че докрай бях убедена, че Симай е мръсница . Не съм променила и мнението си за Джемре !  Peace Факт, обаче, че заради нея, Кузей направи невъзможни неща !  Peace

newsm51  love001 newsm51

# 655
ще си пиина аз от мъка  Rolling Eyes

Аааа, без да пиеш сама такива питиенца. Wink Mr. Green

... и аз признах веднага - с големи букви даже !  Laughing

Какво трябва да си признаваме? Thinking Не мога да се въздържа - признай си бе, признай си бе.... hahaha hahaha hahaha

Че не познахме финала, Снежка ! Heart Eyes
Релаксче,  Hug жива да си ! Имам нужда от едно силно питие !   bouquet

# 656
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Изобщо не разбрах каква сделка беше сключила Симай и Бурак.

Зейнеб се извини по прекрасен начин, а Джемре я прегърна от сърце. Много се радвам ,че поне те двете си простиха за разлика от Кузей и Гюней.

Имам нужда да го гледам с подробен превод , може би тогава ще ми се изяснят нещата...

И признавам ,че като че ли ми се щеше да видя нещо като първа брачна нощ или нещо такова. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

От началото на втори сезон не мислех,че Кузей ще може да се сдобри с брат си...и пак се опита да му подаде ръка въпреки всичко и той извади писотлета и хладноркъвно си го застреля така да се каже... Peace
И аз искам превод и спокоино гледане на серията.   bouquet

# 657
# 658
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А бе Зизу, кой ти е казал, че си черен дявол?
Ти беше свежият полъх в тази тема с неизчерпаемото ти чувство за хумор и ведър оптимизъм. Да, права е Или, че дори с правописа и стила разчупваш рамките и придаваш оригиналност на темата. Да не се вземаме чак много насериозно.

# 659

Куджета  newsm51 newsm51 newsm51 да го отпразнуваме подобаващо. Наздраве! Hug

Общи условия

Активация на акаунт