На море в Гърция 2013 – VI

• 92 152
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Bled какво представляват тези будки за талони че с гръцкия сме на вие?Като си купим талон къде може да паркираме и този талон показва ли се на някого?

Естрея Павилионите за вестници, сладки, сладолед и...Паркирате в зоните означени за това, както при нас.......

# 226
  • На гарата
Bled благодаря  bouquet

# 227
  • София
Ако имате предложение за място за отсядане в Амулиани, ще съм благодарна да споделите.
ижинка Ако не побързате, наистина местата ще се изчерпат. На острова няма голям избор на хотели и това го прави привлекателен. Виж този:
http://www.agionissiresort.com/
ижинка, можеш да погледнеш и тук за апартаменти и студиа на Амулиани http://www.feelgreece.com/bg/ammouliani/accommodations или пък тук http://www.visitammouliani.com/en/katalogos/accommodation/.
Agionissi resort е хотел с изхранване HB и се намира извън селото, не е до хубав плаж. Зависи вие какво настаняване предпочитате.
HUGG, aпартаменти Electra  в Керамоти ти обсъждахме на стр. 9 в тази тема

# 228
Здравейте!Някой има ли впечатления за хотел Iraklitsa Beach в Неа Ираклица?Мислим да отседнем там в края на август.
Не можахме да намерим нищо в Неа Перамос из booking  и ако знаете някакво студио ще се радвам да споделите Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 18:38 от mira_tomi

# 229
  • София
ижинка Ако не побързате, наистина местата ще се изчерпат. На острова няма голям избор на хотели и това го прави привлекателен. Виж този:
http://www.agionissiresort.com/
Да, това най-много ме плаши. А като се има предвид, че от 1 месец насам стоя и чакам останалите 2ма човека да решат искат ли в Гърция, или не - за това време изпуснах 2 оферти, които бяха много добри, и останалите налични са пред изчерпване ooooh!
Благодаря и на теб, и на dechy за предложението за Agionissi - ще погледна дали ни устройва. Досега сме били на хотел или със закуска, или HB и се чудя дали тази година сме склонни да опитаме без тях и да си вземем място, където да може да се готви, въпреки че половинката е категоричен, че отиваме на почивка, а не да готвя...

# 230
dechy, от 9 страница разбрах за Електра Simple Smile)
Ако някой има какво да добави....., ако ли не, аз ще ви информирам след време Wink

# 231
  • Пловдив
Колко време  Grinning

# 232
Резервирам от 17.07. Wink

# 233
а на въпроса ти за солената вода, доколкото знам от приятели с къща там - проблема е с къщите покрай плажа, един вид м/у улицата и морето...нещо с водопровода им, но не знам точно....дори са ни съветвали да отсядаме зад пътя...там не съм забелязала да е така солена водата  Rolling Eyes
Солена е и в по-далечните Simple Smile
За Амулиани - Агиониси е сред по-лошите възможности, по ред причини, не е само разположението.
Кавала - общинският паркинг до пристанището на фериботите е според мен най-удобното място. Всъщност не си спомням някога да съм плащала на него. Другото, което Блед описва, са талончета като за нашата синя зона.

Включвам се набързо на крак, стягайте се за дълги и досадни разкази Grinning

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 21:42 от Параход

# 234
  • Варна
БРАВО SZA
Сега вече разказа стана съвсем ясен и полезен.

# 235
mira_tomi  - питаш за Неа Перамос, аз писах по-назад в темата, за този хотел : http://www.hoteldionysos.gr/index2.html
Бяхме само няколко дни, но на нас ни хареса, ние бяхме в апартамент, 2 стаи с кухненски бокс. На самия плаж е, на края на променадата. Бих отишла пак, и селцето ме хареса.

# 236
Досега сме били на хотел или със закуска, или HB и се чудя дали тази година сме склонни да опитаме без тях и да си вземем място, където да може да се готви, въпреки че половинката е категоричен, че отиваме на почивка, а не да готвя...
Ако хотела или квартирата е достатъчно близо до ресторанти и пекарни спокойно може да се изхранвате навън. А кухнята е един голям + за мен. Имаш в хладилника плодове и зеленчуци през цялото време. Можеш да си направиш кафе рано сутрин и да си го пиеш на терасата. А както се оказа повечето заведения пакетират за вкъщи, и ние няколко вечери вечеряхме на терасата вместо да чакаме да се освободят маси в заведението до хотела. Ако все пак тръгнете към острова за което много се надявам, ще чакам отзиви и впечатления. Все още не сме си избрали нищо за септември и островчето изглежда супер и е близко.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 00:08 от sisi73

# 237
mimche можеш ли да ми кажеш как са цените на нощувките.Също и ориентировъчни цени на храната в таверните и магазините, тъй като за пръв път предприемаме почивка извън България и се стараем да намалим изненадите до минимум.Благодаря Peace

# 238
За първи път се каним да ходим на море в Гърция и за сега се спрях на Халкидики, но още се чудя, в кои ръкав. Искам да сме в хотел със закуска и вечеря по възможност, че ще сме с дете на 6 г в ранния септември. Какво бихте ми препоръчали

# 239
  • Варна
А както се оказа повечето заведения пакетират за вкъщи, и ние няколко вечери вечеряхме на терасата вместо да чакаме да се освободят маси в заведението до хотела.

Това е по цени на заведението.На доста по ниски цени търсете  в топли витрини на суперите , ние сме купували от АРВАНИТИДИС -печено пиле,задушени картофи,панирана риба,печено свинско филе,мусака,лозови сарми,пълнена пиперка,пълнена тиквичка,грах с картофи.

Общи условия

Активация на акаунт