На море в Гърция 2013 – VI

• 92 179
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Здравейте от Лимнос, където времето отдавна е спряло

Anna bel, толкова се зарадвах да прочета това!! Даа, Лимнос е точно такова място и ти си го описала прекрасно!! Чудесен разказ!!!

# 211
  • София
ето тук в пост 163 е инфото за Крузо от Josefin:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725558.150

# 212
Anna bel, направо се размечтах да съм там...

Параход, много ми е интересно да разкажеш повече за Лефокастро. Не изглежда толкова далеч, може да навия домочадието Simple Smile

# 213
Момичета отдала сьм го на четене в една от любимите ми теми,но не открих никьде мнение за хотела пленил ме за сега за бьдещата ни почивка....
Някой с мнение от хотела и плажа около хотела вьобще всичко кой каквото се сети...
http://www.reyma.bg/index.php/platamon-palace-5
Много ще сьм благодарна на всякакви отзиви  Hug

Аз не съм почивала в хотела. Само от вънка съм го разглеждала. Изглежда наистина много хубав. Реновиран е скоро - преди няколко години мисля, така че мисля всичко си е като по снимките. Не е овехтяло. Хотелът е на плажната ивица между Платамонас и Неи Пори. Плажът там е фантастичен. Ситен пясък. Супер чисто море. Дълга плажна ивица - като на Албена.Платамонас е много популярно место сред гърците. Има много вили, таверни,2-3 дискотеки. Оживено е особено през уикендите. Има пазар. Там продават и прясна риба. Там плаж - в самия Платамонас не може да се каже че има - поне според мене. Само камъни. Неи Пори е курортно селище. Почти изцяло е заето от фамилни хотелчета и студиа, които се дават под наем. Покрай плажа е алея за разходка и заведенията са буквално едно до друго. Много са приятни и уютни.
Това което там много ми хареса е че лягаш на плажа и можеш да гледаш Олимп - който е съвсем наблизо - на върха на който все още може да има сняг. Мястото не е толкова диво и живописно като Халкидики, но също има собствен чар. Таралежи във водата няма никакви. Морето е тихо и плитко.

# 214
Ей, изпуснах ви за 2 дни и сте врътнали едни хубави, пълни странички на темата, да му е кеф на човек да чете  Peace
SZA, с този разказ и снимки, направо ми припомни защо харесвам Торони  Wink а на въпроса ти за солената вода, доколкото знам от приятели с къща там - проблема е с къщите покрай плажа, един вид м/у улицата и морето...нещо с водопровода им, но не знам точно....дори са ни съветвали да отсядаме зад пътя...там не съм забелязала да е така солена водата  Rolling Eyes

# 215
  • София
След Неа Перамос и Тасос през миналите две лета, тази година ще сме на Вурвуру - хотел Вергос, ако някой има скорошни впечатления от мястото ще се радвам да прочета    Grinning
SZA, благодаря за хубавия разказ и снимки! Много полезни!

От кога ще сте във Вурвуру, ние мислим да сме там от 23.07, но в Акти Псароджианис ?

# 216
  • София
eleni79 За теб лични снимки от хотел Thalassa Boutique в Сарти:

И още:
Скрит текст:

# 217
  • На гарата
Здравейте моля за малко инфо за Кавала.Искаме да си направим малка екскурзия с децата и ме интересуват по точно местата за паркиране на колата т.е къде да паркираме без да ни свалят номерата платени паркинги цени и пр.Какво да разгледаме така че да е интересно и за нас и за децата.Благодаря предварително

# 218
  • София
Здравейте моля за малко инфо за Кавала.Искаме да си направим малка екскурзия с децата и ме интересуват по точно местата за паркиране на колата т.е къде да паркираме без да ни свалят номерата платени паркинги цени и пр.Какво да разгледаме така че да е интересно и за нас и за децата.Благодаря предварително

Естрея Може да паркирате, където е възможно, купете си от будките платени талони за тази цел.
Крепостта на хълма е най-важното нещо там. Къщата на Мехмет Али, сега музей, дали ще е интересно за децата? Крайбрежната улица, непременно разходка. Municipal Park -парка. Църквите Свети Никола, Свети Павел, Свети Георги. Пристанището...Сградите, атмосферата, друго не се сещам.

# 219
Привет! Някакви отзиви за апартаменти Електра, Керамоти? Мисля да резервирам идната седмица и ми се иска да чуя впечатления Wink

# 220
  • София
eleni79 За теб от нашите снимки, дано намериш своето местенце:
Ситония, Vergos Hotel Вурвуру:

И още:
Скрит текст:

# 221
  • София
Здравейте, от едно ново попълнение в темата ви Flutter От миналата година започнах да чета тук и тази продължавам, защото подготвям море в Гърция Big Ups
Миналата година изкарахме 1 седмица, на Атон, х-л Акти Урануполи - бяхме със закуска и вечеря, в сюпериор стая. Като цяло, ако отново ни се ходи на Атон, определено бих се върнала в хотела - останахме много доволни и плажът на хотела беше много добър. Иначе миналата година изкарахме и 1 ден на Амулиани и от тогава си казах, че това лято ще трябва да сме там - влюбих се в този остров и плажовете му. Мисля да резервирам през Booking, но все още чакам още 2-ма човека да решат искат ли да идват с нас, или не - и с това чакане опциите за резервация там стават все по-малко ooooh! Ако имате предложение за място за отсядане в Амулиани, ще съм благодарна да споделите.

# 222
  • софия
Ако имате предложение за място за отсядане в Амулиани, ще съм благодарна да споделите.
Обсъждахме доста подробно Амулиани в миналата и по-минала тема. С търсачката би трябвало да излезе Peace

# 223
  • На гарата
Bled какво представляват тези будки за талони че с гръцкия сме на вие?Като си купим талон къде може да паркираме и този талон показва ли се на някого?

# 224
  • София
Здравейте, от едно ново попълнение в темата ви Flutter От миналата година започнах да чета тук и тази продължавам, защото подготвям море в Гърция Big Ups
Миналата година изкарахме 1 седмица, на Атон, х-л Акти Урануполи - бяхме със закуска и вечеря, в сюпериор стая. Като цяло, ако отново ни се ходи на Атон, определено бих се върнала в хотела - останахме много доволни и плажът на хотела беше много добър. Иначе миналата година изкарахме и 1 ден на Амулиани и от тогава си казах, че това лято ще трябва да сме там - влюбих се в този остров и плажовете му. Мисля да резервирам през Booking, но все още чакам още 2-ма човека да решат искат ли да идват с нас, или не - и с това чакане опциите за резервация там стават все по-малко ooooh! Ако имате предложение за място за отсядане в Амулиани, ще съм благодарна да споделите.

ижинка Ако не побързате, наистина местата ще се изчерпат. На острова няма голям избор на хотели и това го прави привлекателен. Виж този:
http://www.agionissiresort.com/

Общи условия

Активация на акаунт