На море в Гърция 2013 – VI

• 91 179
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Толкова ли тъп беше въпросът ми за суперите във Василики  Rolling Eyes

Параход, случайна ни е приликата  Hug

Сега да споделя размисли и страсти  Laughing
Чудя се за Лефкада дали да избера по-хубави студия и съответно да платя повече, или да избера по-скромни, на не толкова хубаво място и да си харчим парите по тавернички и барове  newsm78
Като се има предвид, че най-вероятно ще се прибираме само да спим там, толкова хубави плажове има за обикаляне...
Смятате ли за задължителна предварителната резервация? Все пак е бая далеч и не ми се рискува. За средата на септември става въпрос. Там май по това време си е още силен сезон.

# 691
  • София
Средата на Септември вече е доста празно,но всъщност аз по рано не съм и била.Мисля,че няма нужда от резервация Peace

# 692
  • софия
А някой да препоръча местенце за спане?
Току що си видях мейлите, за едното място, което е на средата между Понти и Василики  и е на плажа, ми дадоха 30 евро, за другото в центъра на Василики - 25 евро.

# 693
През Септември Василики не е ли най-ветровитата част на острова? Thinking
За средата на септември и аз не бих правила резервация, на място със сигурност ще има много избор Peace

Ние бяхме в Никиана, близо е до Нидри (пристанището) и до Лефкада, на източния бряг.

# 694
  • софия
Ми май ще е ветровито, ама то и на хубавите плажове по западното крайбрежие ще е така  Rolling Eyes

Живот и здраве ще отидем и ще видим.

Ползвах търсачката, но ми излизат само разни откъслечни постове за Лефкада. Не намерих някой хубав, обстоен разказ за там.

# 695
  • София
Привет, извинявам се за офтопика в иначе така прекрасната тема  Hug
Скрит текст:
Хора, моля ви, спрете да се карате за глупости ... Това е една от най-хубавите теми във форума и не бива да се опорочава зареди несходство в характерите. Всички сме различни и възприемаме света по различен начин и това е най-хубавото и най-ценното на този форум. Никой не ни кара да си бъдем приятели и да си пием питието вечер заедно, но идеята е всички да споделяме емоциите си и усещанията си за единственото време в годината, когато можем да се чувстваме свободни, да се чувстваме себе си. Някои хора харесват Вурвуру или Никити (за мен лично това не са моите места), други не харесват Порто Куфо (аз го обожавам), трети обикалят по далечни дестинации, непосилни за много хора, четвърти покоряват непознати острови и всички вие, мили хора, споделяте своите чувства и емоции от местата, на които сте били и точно това прави тази тема толкова магична, необикновена и вълнуваща. Естествено не пренебрегвам времето, нервите и усилията на Параход да продължава да я поддържа, въпреки всичко, което се случва. Моля ви, спрете с препирните. Има място за всички нас под гръцкото слънце...

# 696
  • София
Ти пък сега...точно се утишиха страстите,тихо Peace

За Лефкада,ветровито е да,вятърът излиза към 14 ч.на Василики лично на мен не ми допадна особено,но само сме минавали от там.Обичам да съм близо до столицата заради вечерните разходки,а на Лефкада има прекрасна Марина Heart Eyes

# 697
След уикенд четене на стари теми, ровене в сайтове и търсене в букинг и три безсънни нощи, резервирах Порто Палио. Няма кой знае колко отзиви в нета за него, но ако си тръгнем оттук с доброто настроение и мерака за почивка, се надявам да останем доволни. А пък е и близо до Кавала и ще се разходим добре.
Преди първия път (на море в Гърция) при всички ли е такава блажена треска, или само при мен?! Embarassed

А, сетих се още нещо:
Паспорта на сина ми е правен преди две години и половина, на снимката има едно бебе, сега си е оформена личност  Mr. Green Но самия паспорт си е валиден... нали не трябва да се сменя? Thinking За акта за раждане знам и винаги си го нося в оригинал, понеже сме с различни фамилии с мъжа ми.

# 698
  • София
Не се сменя, и моята е с бебешка снимка  Heart Eyes

# 699
Здравейте!В голяма дилема съм,помагайте.Миналата година почивах за първи път в Гърция по конкретно Торони,останах очарована.Място на плажа бол,не като при нас кърпа върху кърпа и много мръсотия.Тази година наши приятели са резервирали във Врасна Бийч хотел Меандрос/дано съм написала точно/.Притеснява ме плажа,бил на 200-300м от хотела,но дали е чист,има ли много хора.Имам две сладурки на 2 годинки и търся спокойствие и чистота.За хотела разбрах,че е чудесен но за плажа мненията са различни.Не ми се ходи с кола до някой чист и безлюден ,защото все още сме с пасирано хранене/ Sick/,спиме задължително от 13.30ч до 16ч,след това папкаме и хайде на морето.На плажа не могат да спят,свикнали са на тишина,пак моя грешка.В Торони хотела ни е почти до пясъка,с много зор ни намериха свободно място,лошото е,че за нашите приятели не се намери.Мъжът ми държи да отидем във Врасна Бийч,заради компанията,а аз искам спокойствие.Моля,споделете мнение!

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 08:37 от златенцето

# 700
Здравейте!Търся да наемем каравана на някой от къмпингите в Гърция! Ако някой разполага с такава или има информация къде да търся моля да ми пише! Благодаря  Simple Smile

# 701
Някой питаше за хотел Елена в Керамоти. Е, няма по-лошо място. Преди години имах кратка , за радост, среща със собствениците и хотела. Не е добро решение.  Мисля, че фигурираше и в черния списък.

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 10:18 от Vivi

# 702
Анабел, бих се радвала да споделиш Grinning

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 10:17 от Vivi

# 703
  • София
Моля, кажете нещо повече за Антигони биич хотел? Хотела чист ли е, че сме с бебе на 7 месеца. Плажа пясъчен ли е, има ли таралежи, оси и други гадинки, плитко ли е?

# 704
  • София
 Bosii ... На Корфу не съм била от 3 години,осите ме отказаха мен,надявам се,че са направили нещо по въпроса Rolling Eyes.Иначе острова е прекрасен,столицата е Heart EyesПриятно изкарване Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 10:18 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт