Отговори
# 690
Май всички сме ревли. Аз роня сълзи за щяло и нещяло... Много ми липсва  luvbed и това ме изнервя много. Даже се обиждам на ММ като ми откаже и веднага сълзи....
Свекито ме дразни само като я чуя да диша... въпреки че е на 3000км само по скайпа за 2 мин и вече треперя Simple Smile  А се е нагласила да идва да ставала "лондонска баба", чакам злорадо още малко,  че да и кажа,  че мама ще дойде,  не тя  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ние днес с мъжо сме в Кеймбридж на туризъм, ще пусна снимка на тумбаче после. Цунки!

# 691
  • UK
Май всички сме ревли. Аз роня сълзи за щяло и нещяло... Много ми липсва  luvbed и това ме изнервя много. Даже се обиждам на ММ като ми откаже и веднага сълзи....
Свекито ме дразни само като я чуя да диша... въпреки че е на 3000км само по скайпа за 2 мин и вече треперя Simple Smile  А се е нагласила да идва да ставала "лондонска баба", чакам злорадо още малко,  че да и кажа,  че мама ще дойде,  не тя  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Ние днес с мъжо сме в Кеймбридж на туризъм, ще пусна снимка на тумбаче после. Цунки!

Joy Joy Joy Направо си представих изражението и  hahaha

# 692
  • Севлиево
Аз съм от отбора на спокойните и то без да се насилвам. Предната бременност бях тъй и сега пак. До толкова не ми пука, че мога да насмета някой без да ми е гузно после.
Вече и аз съм май без симптоми, освен шкембето тип "5 месец бременна".
Силни прегръдки за ревящите  Hug, убедена съм че е от хормони и ще се оправят нещата. Всичко лошо е зад гърба ви, но как да накараш ума си да го разбере. Много е трудно.

# 693
ех, Котараче..  Hug
А това с противоположните чувства - за каквото и да са и независимо кой или какво е обекта, към който са насочени, все те вкарва в нерви и те натъжава, че и силиците ти цеди... Душичката ти много е изтърпяла, а от теб се очаква да си "силна" - ужас нали. Във връзка с това, че би издрала очите на съветващите те - мисля, че и аз бих и съм реагирала така в подобни ситуации. На мнение съм, че най-лошото нещо, което можеш да кажеш на човек в депресия е "стегни се"..с две думи сещам се как се чувстваш.

# 694
Аз утре ще правя всички изследвания, които са за ЖК, но Цитонамазката  на този етап категорично ще откажа Naughty
Да не говорим какъв екшън /филм/ сънувах по повод на нея Joy
Отивам при акуперката и и казвам, че не искам да ми прави, а оная като се развика и аз скачам от уреда и хуквам с дрехите в ръка, повличам и мъжа ми и му казвам бързо да бягаме, да не ни хванат и хукваме по някакви стълби надолу, а оная крещи и се чува чак на паркинга, как ни нарежда ooooh! hahaha
Joy Joy Joy
Joy oхххх много се смея, и аз категорично я отказах, обаче нямах кошмар

# 695
А Золка нещо я няма от няколко дни  newsm78  Щеше да води детенце на ортопед, и после нещо ми се губи! Дано всичко е ок!

# 696
Добро утро, благодаря ви за топлото посрещане, добре заварила. Пуснаха ми стандартните изследвания - кръв, урина, секрет. Сега трябва да направя биохимичен скрининг. Това, което искам да питам е за цитонамзката - гинеколожката ми каза, че мога да прокървя и мен ме достраша и отказах да ми направи, а тя каза, че на 20 години мога да мина и без нея. Как мислите, вие правите ли я? Какви други изследвания се правят по нататък. Някъде чух, че трябва да изследват и бащата.  Wink Много въпроси станаха Embarassed

Аз дори не усетих кога ми направиха цитонамазката. А и останалите момичета във форума, на които са им правили такава същото го потвърждават.

Няма болка и кървене. Но явно зависи от лекаря.
Това за изследвания на бащата не съм го чувала, но нека коментира някой, който е по-наясно.
ПО- нататък ти предстои БХС и ранна ФМ.
БХС биохимичен скрининг ли трябва да значи? А ФМ какво е? Малко по-нагоре споделих, че съм много невежа с тези абревиатури, моля ви, обяснявайте ми като на глупак, за да е сигурно, че ще разбера.  hahaha Joy

# 697
БХС е биохимичен скрининг, а ФМ е фетална морфология  Mr. Green

# 698
БХС е биохимичен скрининг, а ФМ е фетална морфология  Mr. Green
Да отварям ли гугъл или ще ме светнеш какво е ФМ? Praynig Thinking  Grinning

# 699
Ве6ооооо, ти си си сменила името на Vebo, аааааа? Разконспирирана си.........!!!   smile3533 smile3533 smile3533

# 700
  Joy   Joy   Joy   ами Пандичка все ми викаше БЕБО - беше решила да го чете на латиница.
 Поздрави  Цветно Холмс!  hahaha

# 701
  Joy   Joy   Joy   ами Пандичка все ми викаше БЕБО - беше решила да го чете на латиница та така Цветно Холмс!  hahaha

Хаха, и аз те разконспирирах.
Неам нерви пак да обяснявам какво е ФМ.
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

# 702
Шерлок Цветно и доктор Котсън  Sunglasses

# 703
  • София
Здравейте и от мен! Едва смогнах да ви изчета. Добре дошли на новите мами!
Iv, тук съм, засега всичко е ок. Вчетвъртък съм на ФМ, а петък на БХС. Надявамм се всичко да мине добре. Гледам, че сте засегнали темата за това какво ви дразни. Аз принципно се чувствам спокойна сега, а иначе съм по-нервна. Не плача, не тъжа, само майка ми много ме изнервя и почти всеки ден се караме и съм под напрежение #Cussing out. Страх ме е, че това се отразява на бебето. Не ме разбира тая жена и това си е. Добре, че скоро се изнасям. Не знам колко скоро ще е, че вчера правихме основно почистване на апартамента и се оказа, че има хлебарки Sick. Баща ми днес ходи и пръска с регент. Четох доста по темата и пише, че не бил вреден за бременни, но за всеки случай няма да стъпвам там до четвъртък. Вие с какво се предпазвате от хлебарките?
Относно токсоплазмозата, искам да ви питам нещо. Майката на ММ живее на вилата и има мъжки котарак, който скита по двора, но живее в къщата, също гледа зайци и се чудя безопасно ли е за мен да ходя там?
А за моренцето... много исма да ида, но се охарчихме ужасно покрай местенето и не знам дали ще смогнем да видим моренце тази година, пък догодина вече едва ли.  Sad

# 704
  • София
 Joy   Joy   Joy   ами Пандичка все ми викаше БЕБО - беше решила да го чете на латиница.
 Поздрави  Цветно Холмс!  hahaha

Пък аз го четях Вешо, с 6 вместо ш Simple Smile))))))))

Общи условия

Активация на акаунт