Отговори
# 675
Кокона, ти си и с две дечица, ако не се лъжа, така че според мен изобщо не го мисли повече, просто си ги износи и роди, а цито-то ще почака  Hug

Да, ако е такъв зор, занеси да покажеш старата, която трябва да е от март/април. Никой не може да ти направи нещо, за което не си дала съгласието си.
Аз като следвах, препоръките бяха да се прави веднъж годишно, едва последните години са ги сгъстили на 6 месеца.

# 676
  • София
Някъде чух, че трябва да изследват и бащата.

Зависи за какво. Напр. аз имам таласемия минор и е от значение да има яснота дали и бащата има. Разбира се, добре е това да се направи преди бебето, но все пак...

# 677
бащата се изследва също, ако жената е с отрицателен резус..за друго май и аз не се сещам  newsm78

# 678
бащата се изследва също, ако жената е с отрицателен резус..за друго май и аз не се сещам  newsm78

Аз се сещам, ама по-добре да не ви пълня главите с глупости  Mr. Green

# 679
Момичета, в коя част на корема усещате бебетата?. Мен дори с УЗ ме преглеждат вагинално  и не мога да се ориентирам точно къде е ...под пъпа ли, ниско долу ли, в средата или...  dontknow  
Само не ми казвайте, че е индивидуално моля ви   tooth

Хаха, ами индивидуално е!!   tooth Няма универсална 'точка', на която всеки човек усеща бебето си.  Laughing Аз го усещам в лявата страна , просто защото е там - съдейки по видеозоновите прегледи. На други ще е отдясно или по средата под пъпа. Според мен обаче имаш още малко време, докато го усетиш.  Hug

Пандооооо fight
Вярвам, че е така  love001  , то се съдържа във въпроса ми, но и аз като децата - да си попитам Simple Smile))

# 680
Ето ви една картинка къде се намира матката според гестационния срок. В 20 г.с. е г/д на нивото на пъпа.

# 681
Ох, мамита колко вредно е според вас подивяването, нервата, истерията или само рева..щото аз подивях тук за нещо и сега съм с някакви болки...до колко ни въздейства психическото напрежение и може ли то да повлияе на бебето...бе то пак малко реторичен въпроса, но понеже не искам да му вредя, а гледам някакви нови пристъпи при мен  Whistling

Другия вариант е да ми се подчиняват всички безприкословно и това да ме кротне...ма няма как да стане...аз луда ма и около мен пълно с такива... Crossing Arms hahaha

# 682
Ох, мамита колко вредно е според вас подивяването, нервата, истерията или само рева..щото аз подивях тук за нещо и сега съм с някакви болки...до колко ни въздейства психическото напрежение и може ли то да повлияе на бебето...бе то пак малко реторичен въпроса, но понеже не искам да му вредя, а гледам някакви нови пристъпи при мен  Whistling

Другия вариант е да ми се подчиняват всички безприкословно и това да ме кротне...ма няма как да стане...аз луда ма и около мен пълно с такива... Crossing Arms hahaha

Хаха, споко. Аз напоследък когато не спя, рева и когато не рева, спя. Това са ми основните две състояния. Уж бебето усещало и ала-бала, обаче честно казано пренаталните глупости си въобразявах, че са важни първия път, сега май имам други приоритети. Лягай, дигай краката и поискай пълно обслужване до края на деня Simple Smile

# 683
Котенце благодаря за нагледния материал  Hug   
Относно рева, нервите и т.н.  - аз го отдавах придимно на това, че съм на "леглови режим" и че почти не се виждам с моите хора, но щом се случва и при други, може би и хормоните се бъзикат. Казвам може би за хормоните, защото те са ми побъркани от доста време, от рано съм в менопауза и съм си свикнала да ме блъскат лудости и все си мислех, че по време на бременността няма как да ме изненадат.. Момичета дали ще се укротят нещата.. пише тук-там, че след 4 месец лека-полека нещата се оправяли.   Rolling Eyes

# 684
Момичета дали ще се укротят нещата.. пише тук-там, че след 4 месец лека-полека нещата се оправяли.

Ми при всички е различно... при някои наистина са хормони, те може би по принцип участват в цялата бъркотия... На мен още ми е много мъчно за второто бебе, много ми е объркваща емоционално тази бременност, имам много амбивалентни емоции и съм малко в състояние "никойййй не ме разбирааааа"  Cry Cry Cry И ако някой тръгне да ме съветва да съм позитивна заради бебето, рискува да му издера очите Wink

Предполагам, че ще се понастроиш скоро и ще ти помине, Възкресителницата ми е ясна, на нея ще й мине през януари Wink

# 685
Аз от една седмица насам съм подивяла и гледам и си тегля серии на криминални умове,да не говоря, че съм подхванала да препрочитам Агата Кристи  Mr. Green сега да взема да се притеснявам да не направя бебо рецидивист  Mr. Green. То , че му се отразява, така е, но пък няма нормално човешко същество, което да е вечно нахилено като чарешка.  Wink така, че всичко е в норма, стига да не се изпада в крайни и дълготрайни такива,състояния

# 686
  • UK
Ехоооооу и аз съм от ревящите, набързо ще напълним списъка  hahaha ММ го няма от вече 4 седмици, трябва да изтрая още 2  Crazy и по тоя повод поводи за реване си имам бая Mr. Green
Не мога да си занеса резултата от изследването, т.к то си остана в досието на клиниката, в която правих процедурата, а аз съм във Варна, пък клиниката е в Пловдив, както и да е, аз като кажа НЕ значи е НЕ и никой и нищо не може да ме принуди да правя нещо против волята си, ако ще и задължително да е Crossing Arms

# 687
аз пък съм нахилена, като тиква, едно ми е лежерно, спокойно и хубаво и нищо не е в състояние да ми развали спокойствието. Мислих, че ще ми е много притеснено след всички лоши неща, които преживях в последните 3 години, но явно съм си направила настройка да съм позитивна и усмихната. Един единствен път плаках на една реклама в началото  Joy

# 688
Момичета, благодаря за хубавите думи за моята дребла. Тя днес ни е подкарала с баща ѝ да вадим "аха и ампи" (елха и лампи)..Айде елхата я убедихме, че сега расте в гората и не може да дойде у дома, но лампичите трябваше да ги търсим, вадим и да им се любуваме семейно 2 мин  Mr. Green а иначе нашата елха е много кичеста около 2,20 м широка и никак не ми се искаше да я сглобявам и да се спъвам в нея неопределен период от време Mr. Green
И аз съм много емоционална напоследък, което четно казано не ми харесва, защото обикновено ММ и детето го отнасят.
Днес имаме и годишнина от сватбата, вече 6 години откакто сме подписали,  почерпете се кой с каквото може, при нас празник нямаше - ММ забрави  Confused, после на мен ми беше почти цял ден лошо, та нищо...Да сме здрави, пък то всеки ден е празник, ще наваксаме Rolling Eyes

# 689
Оооох, аз също съм от тези в "нестабилно" психическо състояние. По принцип съм голям оптимист, а сега само черни мисли са ми в главата. Лошото е, че го отнасят хората около мен. Дано да се оправят скоро нещата, че не се издържа така!

Кайлис, честита ви годишнина! Още много по 6!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт