Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли периоди, в които ви се яде едно и също нещо? Сигурно тялото ви има нужда от нещо.
Какво представлява кола маската и какви са препоръките за нея?
Кои са препоръките за избор на козметик за кола маска по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли периоди, в които ви се яде едно и също нещо? Сигурно тялото ви има нужда от нещо.
Да, много хора изпитват периодично желание за конкретни храни. Това може да бъде свързано с физиологични или емоционални нужди. Например, по време на бременност или преди менструация жените често изпитват желание за определени храни. Това може да е резултат от промени в хормоналния баланс или емоционални фактори.
-
Какво представлява кола маската и какви са препоръките за нея?
Кола маската е процедура за интимна хигиена, която се извършва с цел поддържане на здравето на вагиналната среда. Препоръчително е да се извършва от професионалисти като козметици или гинеколози, които могат да предоставят персонализирани съвети и да изберат подходящи продукти за нуждите на жената. Важно е да изберете висококачествен продукт, съобразен с индивидуалната кожа и чувствителност.
-
Кои са препоръките за избор на козметик за кола маска по време на бременност?
Когато избирате козметик за кола маска по време на бременност, важно е да изберете продукт, който е безопасен за бебето и не предизвиква нежелани реакции. Професионалист като козметик или гинеколог може да препоръча подходящи продукти, които са безопасни за бременни жени и не съдържат вредни съставки. Винаги се консултирайте с професионалист, преди да извършите процедурата.
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди раждането и как се изплащат 45-те дни?
-
Какви са препоръките за избор на превръзка за цезарово сечение?

! 

Иди и обяснявай на тази жена, че по-неоставяща-да-плаче майка от мен едва ли има и това е просто моят отчаян опит да си облекча живота, след като съм я мъкнала на кенгуро вече няколко месеца. Ама нейсе... Тогава много се засегнах, почувствах се ужасна майка, поревах си няколко дни... След това си дадох сметка, че е глупаво, и вече се старая да не се впечатлявам.
аз също съм много зиморничава и ходя с чорапи по цяло лято и чехли само да захладнее и спя с чорапите, но въпрос на човек иначе не боледувам често не мога да кажа че съм изнежена просто се обличам повече по-точно толкова колкото да се чувствам добре това за някои е много за други е малко, даже до скоро хич не знаех какво е да лежиш болна аз от училище не съм отсъствала за 12 години нито веднъж по болест нито пък от работа
Шапки нося по цяла зима и не мога без тях. С бодита ходя до късна пролет и от ранна есен не понасям кръста си гол
, но като си помисля че свекърва ми ще е на главата ми трябва да се запася с нерви или пък може да ми помогне жената напук на нея да го разсъбличам
гледам напоследък май се замисля, защото усеща като мърда и че растем на големина

надявам се да не го изпитвате на свой гръб, все пак само 9месеца си бременна не цял живот, заслужаш някакво уважение нали?