СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
mushmurochence благодаря, може и да хода, ще вида
Ето за  лекцията в НДК:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1 … 342573863?fref=ts

Ако не ти излезе напиши в фейсбук Училище"ЗА МОЕТО БЕБЕ И МЕН"

# 226
Леле, момичета, остават ми още 70 дни  Shocked В 30та седмица съм вече, кога мина това време...
Ани, излизат подобни непредвидени разходи. Вчера например ние трябваше да платим 450$, тъй като са избрали една снимка на ММ за публикуване в една годишна книга за фотографи. Това е голяма възможност и не се и замислихме да ги преведем паричките. Преди две седмици пък сменихме и четирите гуми и джанти на колата и амортисьори - няма как, возим се в нея и трябва е здрава и сигурна. Много е кофти, но се случва. Simple Smile

Аз след малко отивам на фризьор да ми оправят разплетената кошница на главата, а след 6 отиваме на фотосесия  Mr. Green все пак ще имам хубави бременни снимки  Party

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 15:56 от Tanishte

# 227
Здравейте, коремчета Hug Аз преди малко се прибрах, че ходихме да купуваме подарък за РД на един приятел, който ще го празнува в събота някъде до Рилския манастир /дано само времето да е хубаво/. След това ходихме да си вземем количката Crazy Сглобихме я, направих си снимки с нея и пак я прибрахме по кашоните. Много съм доволна и щастлива Laughing По-късно може да кача някоя снимка.
DianaR и аз постоянно сънувам всякакви щуротии и почти няма ден, в който да не съм сънувала, че бебето се е родило Crazy
shirina  newsm59

# 228
Ширина  hbday
Кикито , качи снимки в снимката, моля те!  Hug Голям ли й е кашона и заема ли много място? И ние трябва да я вземем, но се мотаме още. Има още един месец време до края на промоцията.  Simple Smile

# 229
Честит рожден ден на Ширина, много здраве ти пожелевам и живо и здраво бебенце през септември   bouquet
Аз мисля , така и така е мрачно и валежно да си извадя дрешките и да пробирам сортирам и да ги пера и количка имам да пера и така  Hug, че после и гладене  Hug

# 230
Завиждам на тези от вас които сте на места , където е по-хладно . Тук у Варненско е голям задух . Уж подухва ама един такъв горещ влажен вятър . Потя се като за световно  Whistling Дано завали дъжд ..дано...
Ширина честит рожден ден ! Здраве , щастие , любов , късмет ....  bouquet
За децата как ще спят незная . Ако съдя по Невена какъв зор беше със заспиването като бебе , то дупе да ми е яко  Crazy  А тя много държи и сега на вечерният ритуал -баня , нещо леко за хапване ( плод , кисело мляко ...) миене на зъбите , приказка . Няма го въобще като вариант да я оставя и сама да си засвно пива , но си мисля , че ще се нагодим все някак си .  
Днес взех още някои дрешки и скоро май от към дрехи поне ще съм готова .  Party
И да ви се оплача , че напоследък много взе да ме стяга в сърдечната област. Изведнъж ми става много "тежко " всякаш не ми стига въздух и получавам нещо като сърцебиене и стягане . Другите болежки ги търпя ( кръст , крака , глава , дупе , и.т.н. ...) обаче тези болки в сърдечната област ме притесняват  Thinking  Чудя се дали да не отида до ЛЛ или АГ да питам ?

# 231
Здравейте и от мен
shirina  nbirthday
Днес си пуснах пак урина,нямаше бактерии,но излязоха урати  newsm78
Но пък ми излязоха резултатите от стерилната урина-урокултура- ПОСЯВКИТЕ ОСТАНАХА СТЕРИЛНИ
Това май е добре  newsm78
Иначе утре съм при нефроложката,да видим какво ще кажа
Чудя се защо все в обикновената урина излизат бактерии,а в стерилната-май няма,поне така си ги обяснявам тези посявки
Сори,че ви занимавам и благодаря на всички  Hug

# 232
Сийловър, може би да се консултираш с ЛЛ или най-добре при кардиолог - една електрокардиограма да ти пуснат. И аз ги имах тези притеснения, казвала съм ви, че пулсът ми беше много учестен, та се вкарах във филми. Но кардиологът ми направи електро, което беше ок, както и няколко изследвания във връзка с желязото (мисля, че 3 показателя+глюкоза), видя се че имам анемия, т.е. желязото ми беше паднало и почнах да пия желязо, заедно с магнезия (който се оказва, че подобрява и сърдечната дейност, влияе и на сърдечния мускул, не само на останалите мускули) и сега ДНЧД, мисля че се поорегулирах. Така че за твое спокойствие най-дбре да консултираш. Не си нито първата, нито последната с такива оплаквания, но е добре да знаеш, че няма по-сериозна причина за тях, освен бременността. Hug
Ширина, и от мен ЧРД!
Ненимира, споко значи, щом стерилната е ок. Изчакай невроложката какво  ще каже. Дано ти вдъхне малко повече доверие като се видите Hug
Танище, и ти си от "заблудените"  Laughing Влизаш в 31-ва седмица. Peace
Все забравям да ви питам за тия скринове от Икеа. И на мен ми харесват, обаче не са ли ви плитки? Дълбочината им е 50 см, а повивалникът е поне 70 (може и повече). Той ще стърчи поне 20 см newsm78 не мога да си го представя, а и не ми се вижда безопасно. Или вие няма да слагате повивалника върху скрина?

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 19:07 от unique_v

# 233
  • велико търново
благодаря на вси4ки много сте мили и аз ви пожелавам много късмет и леко раждане и накрая един :void(0);ного добър резултат Simple Smile Hug Hug Hug

# 234
Завиждам на тези от вас които сте на места , където е по-хладно . Тук у Варненско е голям задух . Уж подухва ама един такъв горещ влажен вятър . Потя се като за световно  Whistling Дано завали дъжд ..дано...
Ширина честит рожден ден ! Здраве , щастие , любов , късмет ....  bouquet
За децата как ще спят незная . Ако съдя по Невена какъв зор беше със заспиването като бебе , то дупе да ми е яко  Crazy  А тя много държи и сега на вечерният ритуал -баня , нещо леко за хапване ( плод , кисело мляко ...) миене на зъбите , приказка . Няма го въобще като вариант да я оставя и сама да си засвно пива , но си мисля , че ще се нагодим все някак си .  
Днес взех още някои дрешки и скоро май от към дрехи поне ще съм готова .  Party
И да ви се оплача , че напоследък много взе да ме стяга в сърдечната област. Изведнъж ми става много "тежко " всякаш не ми стига въздух и получавам нещо като сърцебиене и стягане . Другите болежки ги търпя ( кръст , крака , глава , дупе , и.т.н. ...) обаче тези болки в сърдечната област ме притесняват  Thinking  Чудя се дали да не отида до ЛЛ или АГ да питам ?
Мила относно сърцебиенето и аз бях така , както и учестен пулс 110-115  Embarassed, моят док ме прати при кардиолог и той ми пусна екг след което ми изписа биолектра , което представлява магнезий по едно на ден то е голямо хапче което се разтваря във вода и ми помага е пулса ми не пада под 90-95, но поне нямам онова гадно сърцебиене  Peace. Кардиолога каза също че това е единственото нещо което може да се даде при бременни и дори е полезно за беб, другите са по силни ,но преминават през плацентата и не се препоръчват, тъй като забавят пулса на бебето.
Консултирай се и виж какво ще ти кажат, но да знаеш най-важно е спокойствието, поне при мен беше така и като си останах в къщи е по друго.

# 235
Unique, няма да използвам скрина за преповиване. Според мен не е безопасно. Ще купим от Икеа специална маса за преповиване

# 236
Unique, няма да използвам скрина за преповиване. Според мен не е безопасно. Ще купим от Икеа специална маса за преповиване

Мдааа, и аз така ги виждам нещата, но ще ми дойде в повече и скрин и маса за повиване.Може би ще взема повивалник за кошарата, има много удобни и се закрепват много здраво, за да не губя място.

# 237
Момичета,тъкмо се върнах от спешното. Започна много да ме боли главата отзад ,да ми се гади и вече като взе да ми се удебелява и езика отидох. Оказа се,че ми е високо кръвното.Лекарая ми даде хапче,но за съжаление почти не се повлия. Сега със свито сърце чакам утре сутринта срещата с гинеколога  Sad  Много ме е страх за бебето,опитвам се да не се филмирам,че да не го вдигна още повече,но много ме е страх.

# 238
Мила, лягай и почивай. Дано до утре се нормализират нещата Hug

# 239
  • София
Седмаче Не се шашкай мила,опитай се да бъдеш спокойна колкото и трудно да е.Ти в коя болница си ходила?Там няма ли АГ и дежурен гинеколог за да те прегледат на място и да не чакаш до утре?

Общи условия

Активация на акаунт