Отговори
# 630
  • София

Е, никой не се явява на повика? Сутринта ги помолих да се появят ама -на. И Геритата ги няма, и Пеперудка и Сандалка и чистницата Агнес.

# 631
Каменно цвете, честит син !!!! Да ви е жив и здрав !!! Моля те прати ми пак телефона ти, та да се виждаме като ни изпишат и нас  Hug

Весе, не съм се объркала аз с  датите, просто ми е притесннео че ще е по-рано...Но очевидно няма как.

Кате, успех на изпита  Praynig

Бейби, ха чАстито късмет , със здраве да се мазоткаш с козметиката  Peace

ММ яко се е сдухал, и макар че го крие , виждам че върви към як спек....Днес докато чаках да ме приеме лекарката пред Родилно отделение, се роди едно бебе. Момче, Виктор. Акушерката го изнесе навън и попита кой е за Катя (и аз се сетих за нашето Кате). Отпред чакаше майката на родилката (демек бабата). Дадоха и да види бебето, да го пипне, казаха и колко тежи, как е родилката и т.н.) И после веднага го прибраха. Ама то беше увито само в  едно лека пеленка, даже още имаше кръв по него....Та не знаех, че имат такава практика, но явно имат и ги показват веднага. И като казах на ММ, той още от сега взе да припада, а като му го покажат със сигурност ще трябва да го свестяват  Mr. Green

Днес бях на последната си бременна кОла маска. Г-цата е подготвена за чекнене и раждане  Sunglasses

# 632
Честито на мама Гърл  Heart Eyes Да ти е жив и здрав сина, да ти дава много положителни емиции и сили за всичко
И честито на темичката ни за първото юлско бебенце
herairness - аз тия работи не ги пера. На нашата количка всичко, което е в близост до бебето се пере, а останалото няма значение...айде сега няма да е толкова стерилно всичко Simple Smile
koteto_f - споделяй и не са глупости!  Hug сега всичко наред ли е с теб, отимна?
Весе - радвам се, че си по-спокойна и си приела нещата, такива каквито са! В крайна сметка ще се погрижат добре за бебчо, сега когато се знае вече всичко. Не се притеснявай, ще се наредят нещата и ще отмине всичко, като един период, в който си се притеснявала много....  Praynig
Каменно Цвете - честит ви син! Да расте умен, щастлив и обичан!

Аз момичета съм се скрила в дън земя и си рева тихичко цяяял ден - от болки, направо не издържам, тоя тъп таз не се ли е разширил вече ?! Да не говорим, че цяла бременност никакви проблеми с кръста, а сега започнаха...направо не мога да стана от леглото и ми е едно тъпо, тъпо...кой да викна да ми гледа сеира освен майка ми или мъж ми. Другите нали трябва да ги посрещам като гости  Rolling Eyes Нищо де ще ми мине, но нищо не помага за тия гадни болки все едно нож са ми забили в кръста и ровят ли ровят, а понякога за удоволствие сменят отпред на костта....и големият въпрос - защо никъде не пише за това "удоволствие" на бремеността ?

# 633
Здравейте мамчета! Благодаря ви и тук за пожеланията! Днес ни изписаха и сега се климатизираме у дома  Simple Smile ! Поздрави на всички!   bouquet

# 634
  • София
Честити синове на Гърлчето и на Каменното цвете! Да растат здрави, щастливи и слънчеви дечица! Hug Hug Hug

Катенце, благодаря ти, че питаш!  Hug Добре съм, чета, но съм сдух и не ми се пише. Каква класика  hahaha
Аз май ще раждам за рождения ми ден - в края на месеца! Егати мързеливото бебе, хич не му се излиза  Crossing Arms
Стискам ти палци на изпита, трябва да го вземеш поне с 5.90! Това в НХА ли е? Кажи после как е минало!  Hug

# 635
 siqna_si, добре сте се прибрали !  Hug Свиквайте бързо Simple Smile Много хубаво име  Hug

# 636
Жалина и мен тия дни много ме боли кръста и отдолу, все едно съм се скъсала от секс. И тъкмо мине леко кръста и бебето почне да се намества, ама така че крака и ръце излизат от всякъде. Както казва Катето идвай на гости да не си сама. Аз бих ти препоръчала ако имаш сили си бродирай на бебчо нещата, мен това много ме зарежда.

Мен също и зърната са ми станали много чувствителни, досега не усещах, но сега от малък допир и леко ме болят.

Хера, не знам дали да переш и останалите части, аз така си прецаках сенника на количката. Сега е на бели петна и ме побърква. Мислех че не съм доизплакнала сапуна, но минах с мокър парцал и не минава. Утре го дават по спокойно времето, мисля да направя последен опит да го мина само с вода на душа и дано се оправи.

# 637
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Сияна, тъкмо се чудех дали сте си вече вкъщи  Hug

Близначе, Терп, благодаря за стиснатите палчета  Hug Все още не ме е хванало притеснението напълно, но утре сутринта сигурно ще припадна от такова. Терп, да, в НХА е   bouquet Ще пиша веднага щом си видя поне 3ката, само да не е 2ка  Laughing

# 638
Каменно цвете, да ти е жив и здрав големия момък!! Много радост да ви носи и много да се гордеете с него!! На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи!!

Кате, стиснати палчета и от мен!!  fingerscrossed Успех утре и никакви 3-ки - поне 5.50.  Wink

# 639
Дени, Каменно цвете да са ви живи и здрави синовете.  Hug Нека имат прекрасно детство и късмет в живота.

Кате  fingerscrossed за изпита

# 640
Каменно цвете, да ви е живо и здраво голямото момче
Хера дано си права, не смеем да я пробваме още, че ние си носим вода от един извор наблизо, и засега имаме, много ми ги хвалят пък ще поживеем, ще видим.
Жалина разбирам те, установих, че няма нито една костица от врата надолу дето да не ме боли, но още малко остана  Hug А като че ли като се пораздвижа ставите и таза ме болят една идея по-малко.
Кате ще го вземеш спокойно само, че от притеснение да не родиш преди да се явиш на изпита  Grinning
Сияна добре дошли у дома  Hug
ми-ва по-добре късно отколкото никога  Wink
Дейни що не казваш, че и ти си в Дупница, само Цвети-Дп и аз уж бяхме за там, все питам аз няма ли някоя от нашия край, а ти скрита лимонка. Оххх  Praynig и ти и Цвети такива добри отзиви давате, че май съм направила правилния избор, въпреки всичките ми проблеми и страхове. Но пък вие все сте секцио та не знам какво ли ме чака  newsm43

# 641
Ооох, Мисти...чака те само хуабво. Споко.
А аз вече умрях от нерви. Не издържам бе хора !
Ето, преди малко научавам, че моята лекарка се била посъвзела и в понеделник е на работа. Е, ще води само консултации, слаба е да поеме раждания, а и като е в болнични не и е позволено. Но поне ако знаех можех да я изчакам за консултация или знам ли...Идеята ми беше, че баш ония ден когато бях с болки тя ми вика "АААА, аз съм зле, няма да се върна скоро на работа, отивай при колежката". И когато отидох при колежката и всичко вече е уговорено и нагодено, хоп! ами тя всъщност в понеделник си била на работа.
Е защо? Защо тази каръщина? То поне да имах време да реагирам, па да ида в друга болница...ами аз нямах !
Ох, намрънках се, ама ми е много нервно шА знаете  Crossing Arms

# 642
Айдеее още един бебешондел  newsm68

Козметиката е Елеа-пяна,крем за лице,крем с частички за измиване и тоалетно мляко.Доста сполучлива  Peace  

И мен ме болят всички кокали,както вика Мисти,от врата надолу няма нещо да не ме боли.Като бабичка съм  Mr. Green Вие правите ли разходки?Аз не се спирам,или чистя или миткам по улиците.Не мога да седя на едно място,кофти ми е,искам да се движа,да родя,пак да се движа и да съм нормален човек с нормално тяло и всичко както си му е реда.Да свършва тая бременност,че... не знам дали ме разбирате колко много ми е писнало.  Crossing Arms

# 643
kamenno cvete чесито да ви е жив и здрав сина и много  да ви радва  Hug

# 644
  • София
Честити дечица на Каменното цвете и Гърл!!! Да са ви здравички, умнички, красивички и късметлии в живота!

Кате, аз сутринта от стрес забравих да ти пожелая, но дано да не е късно - утре да ги шанеш с талант и да получиш исканата от теб оценка! Стискаме с мъхчетата всички налични палци!

Момичета, благодаря ви за подкрепата!

Бейб, а какво стана със зърната ти, нали имаше някакъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт