Отговори
# 90
  • София
Иве какво значи това, че утре ще се реши дали да излиза момата по-рано ли?

Стискам палци и на трите Мимс, Ива и Дани!  Hug

Весе, в коя болница ще раждаш? Бях в една стая с майка, на която ѝ трябваше анти Д и я бяха предупредили от консултацията, че трябва да си я купи. И майката се изненада, че никой не ѝ поиска пари в болницата, нито е ставало дума да купува. Просто дойдоха и я боцнаха. На бебето нищо не правиха, нито кръв, нито ваксина.

В Шейново. Аз питах когато ми споменаха, че трябва да си купя аз от инжекцията, но ми отговориха, че касата я поема след раждане. А на мен може да ми се наложи да я ббият преди да родя. В петък ще се реши.

А я да ви питам и нещо друго по въпроса, защо лекарите да препоръчват секцио, някакъв бонус ли получават или що? В смисъл, че някоя каза, че не е до желанието на пациентката понякога, а до лекар.

До колкото разбрах, присъствах на разговор между двама доктори, че с подписването на новите договори със ЗК, болниците имали по-голяма сметка от секцио. Така подочух без да искам.

# 91
Уау,голям бебевалеж настанал!Живи и здрави бебета Нено,Андрей,Петър   bouquet  bouquet  bouquet

Луиза,много добре звучиш.  Hug Гуш!

Кате,честит празник на мама   bouquet

Близначе,имам ? към теб,ще ти пиша лс.

Аз,противно на желанието ми,ОЩЕ съм бременна!Е,не мога вече.. няма ли да излиза бебето..кърша бедра,танци-манци,контракции бол,ама не и болезнени.О-м-р-ъ-з-н-а  м-и  Crossing Arms

# 92
  • София
Веси, не точно, утре ще си се ражда направо, така де...ще ме оперират, да сме максимално точни Simple Smile

И моля ви, поне днес не пишете какви са усложненията след секцио, не че не са ми се случвали вече, ама си беше малкият дявол все пак, надявам се този път да мине по-успешно и от предишния...

Мисти, ми няма да е от липсата на шоколадчета, от кръвното е и сега, че са намалели и водите, ама те и водите от кръвното са намалели, абе...от кръвното е цялата работа, аз нали още от февруари го вдигам и със Стани беше така, ама поне избута до 5 дни преди термин и се роди 3 кг, сега ще сме 17 дни преди термин и има-няма 2500, да не кажа, че и по-малко, само да сме здрави с дребната и моята рана да е ок и всичко останало  Praynig

# 93
Веси, не точно, утре ще си се ражда направо, така де...ще ме оперират, да сме максимално точни Simple Smile

И моля ви, поне днес не пишете какви са усложненията след секцио, не че не са ми се случвали вече, ама си беше малкият дявол все пак, надявам се този път да мине по-успешно и от предишния...

Абе ти пък!Какви усложнения?Няма такова нещо! Hug Споко  Hug

Голям съм заплес,ЧРД на Карли  newsm67 Беър ако го докопам ще му се случат разни случки .. ммм  smile3508 Виждате ли докъде ме докара липсата на секс?Точа лиги по една откачалка,дето яде паяци и буболечки.Ужас  Mr. Green

# 94
Ива стискам палци за утре  Hug А ти след като си го минала знаеш какво да очакваш, така че спокойно. Предполагам нищо ново няма да ти дойде до главата. Пък и казват, че второто секцио било по леко от първото.
Аз честно казано хич и не си мисля за раждането, не че не искам, така се получава. От мен имаш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 95
  • София
Благодаря на всички, а и аз не мислех за раждането, а хем щеше да е в понеделник, след 4 дни, обаче така като ми казаха пак от днес за утре и че имаме проблеми и съвсем се спекох...дано всичко е ОК Simple Smile

# 96
Иве, не се спичай. Ще мине ОК. Ще видиш. как искам и аз утре да ми кажат - айде насрочваме ти операцията и да се свършва. Защото болките вече са нетърпими, и уви - това не е просто мрънкане  Tired

# 97
Момичета , благодаря Ви на всички за подкрепата и за   Hands Thumbsup

# 98
Иве може пък ехографа да е малко сбъркал, мисли позитивно.  Praynig
Весе ами то така може и да те излъжат, в смисъл ето отивам аз примерно, той ми вика не може нормално, щото примерно имаш тесен таз, пък аз не искам операция, ама като ти кажат така  Cry нали уж трябва да им имаш доверие на докторите, знам ли newsm78 Иначе уж в КП пише, че сумата е еднаква независимо от родоразрешаването ли се казваше, но явно има и някви други правила по болниците. Както и да е, аз се надявам, че съм избрала правилния доктор, пък ще разбера довечера за какво иде реч.
Иринке ама ти да не помисли, че съм разрешила проблема с кошарата  Laughing де късмет, майстора демек ММ много се бил ядосал и взе, че заряза всичко и легна да спи, че се бил изморил, да мисли как да го оправи  #Crazy ужас просто, от утре е пак на работа, и следващата почивка е другия понеделник, тогава евентуално може и да го оправи  Sick Дет се вика, добре че термина ми е в края на юли, че иначе лоша работа.

# 99
  • София
Аз от кога говоря, че са малко останалите доктори.Повечето са станали търговци.

# 100
Агнесана, после да кажеш какво е станало?! Всъщност стават много лесно и бързо, не се притеснявай!

За секцио сумата от ЗК е двойна на нормално раждане, как няма да го натрисат...

# 101
koteto_f, да ти е живо и здраво бебчето!
karlie,  Честит Рожден Ден! newsm59
Весе, стискам палци - всичко да е наред!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мимс, кураж и късмет!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Иве, без шаш и паника, стискам палци, късмет и успех! Hug  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Прегледа при мен, днес, мина много бързо - 10мин. тонове, имаш ли контракции, кога е термина, главата е горе, рано е още, ще се видим на 04.07. От 26.05. не сани гледали на ехограф и ми незнам колко наддава бебчо, аз със сигурност качвам кг, но вече спрях да се тегля, за да не се депресирам.
После направих едно стабилно пазаруване, заради което ММ ми се накара. Спирам да пазарувам и утре като каже какво ще ядем ... незнам, не съм пазарувала  Mr. Green
Софийски мами, в ХИТ Младост има акция до 30.06. на Pamperя premuim care и намалени бодита - (памучни, немски 2-3-4 лв.), аз на бебчо му подарих 3 бр. Simple Smile

ММ отправя закани, че ако бебето плаче или ни пуска и двама през терасата или му писва и се изнася.  Оставям го да си почесва езика, а после ще го  #2gunfire Joy

----
Мисти, да разбирам ли, че вече тебе жокер ти не требе Wink Joy

# 102
  • София
Иве, успех утре! Явно бебето иска да се дипломира по-рано, ама пък и датата е хубава! Важното е, че ще е здравичко дете, явно си е стигнало необходимите грамчета. Поне ще ти се махне от главата раждането. Колкото по-бързо мине, толкова по-бързо ще забравиш! Сега не е и жега, а и си в хубава болница, така че съм сигурна че всичко ще мине лека и безпроблемно, а възстановяването ти ще е по-бързо от миналия път. Прегръщам те и кураж!

Дани Керанова, успех и на теб - стискам всички палци!

Бейби, то при теб не остана, още малко търпение! Пък и нали знаеш изпитаният метод за по-бързо раждане - нагъваш го ТМ и скоро-скоро - хоп - бебе!  Mr. Green

# 103
Иве, Мимс, Дани имате силно стиснати палци за утре  Hug
Карли, честит рожден ден   bouquet  Бъди здрава, обичана и много глезена:)
Момичета, имате ли идея къде мога да видя на живо количка Грако . По конкретно съм харесала този модел:
http://www.ianbibian.com/detska-kolichka-graco-symbio-b-urban-2012

# 104
Добре дошли на новите бебета на Несторова и Картофова. Да са здрави!

Честит рожден ден на Карли! Да си здрава   bouquet

Мисти, освен, че е по- скъпо, секциото пести време особено при първо раждане. Съжалявам да прочета думи като "майки- героини" за жените предпочели вагинално раждане. Явно нивото на този вид раждане е на изключително ниско ниво, след като хора след секцио се възстановяват по- бързо.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 19:08 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт