Отговори
# 285
  • София
Сандалка, при нас не правят клизми при раждане Simple Smile ....

#Crazy #Crazy ooooh!
Как така не правят бе???!
Ми то всякаква инфекция, бактерия може да излезе заедно с бебето!!
А пък ако е секцио - това е операция - опасно е за живота да е пълно червото, стомахът...
Направо не ми се вярва...

А сол ако не използваш - още по-добре, ама много добре дори!  Peace
Черният чай също може да се замени с друг стягащ фактор - такива дал Господ  Peace

# 286
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, още не съм чела нищо, но да се включа в новата ни темичка.
На 23.06 отидох на преглед... даже ми беше малко на майтап, защото нямах никаква болка, а само  изтичане на някаква течност по малко, даже не бях сигурна дали са околоплодни води... Сложих един лигнин и тръгнах към болницата да направят проверка с реактив, за да ми е по-спокойно... Доктора ме прегледа и само попита дали си нося багажа, че е започнало раждането... Раждането беше нормално.
Вчера ни изписаха с бебе Крисиян и сме си в къщи. Не знам  за процеса на раждането дали да разказвам, че има още не родили мами  Thinking но мигът, който ми поставиха Крис до гърдите беше вълшебен.  Hug

# 287
  • София
Хей, Фроузи, Честитооооо!   bouquet
Нека Крис те радва все така, както и при първата ви среща!

Ти откри бебевалежа днес!
А за раждането, ако ти се разказва някой път, можеш да го напишеш в скрит текст  Peace На мен ще ми бъде интересно.

# 288
Здравейте и от мен! Агнес спокойно , отичам се 2 в 1 сме  Hug Ние с бебчо сме се разбрали, че ще си чакаме юли, какво е това бързане  Laughing
Ох, толкова мило ми стана като чета разказите за раждане, вече няма търпение да си гушна мъничкото бебче, ама има време за нас.

# 289
Докато ви изчета и се натуткам да натисна отговор и
 Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 6 нови отговора.   Shocked
Че сега гледам да ходя поне по 40 мин на ден нали е по-хладно, а и вече съм в 9-ти месец, и се чудя какво ли да направя за да родя по-рано, ММ не иска никакъв с**с, та освен разходки друго не знам, листа от малини не знам даже къде да ги търся, затова днес си купих
Скрит текст:
смокини
нищо, че не съм чувала някоя да е родила от тях, ама знае ли човек  newsm78
Хера 27 искаха за кревата само, ама ние решихме, че вместо за монтаж, ще ги дадем за матрак примерно тия грешни пари.
Таничка гълчето ти е казала лека за твоя проблем, при мен не запича, не се притеснявай от това.
Гърл със сигурност сме ви били рекорда, ММ реши на едната вечер да започне, утрепа 2 часа да прави чекмеджетата, и стана много късно, и за да не мрънкат съседите довърши на другата вечер, та колко време отне е трудно да се каже ама 24ч навсякъде беше чекмеджета и дъски  Laughing
Благодаря ви за комплимента, хубави ще са, нали са от ръцете на мама и тате, дано и момата да мисли като вас и да спи с кеф в креватчето  Laughing
wwwaz сложихме го на средното ниво, че да не се налага скоро да минаваме през процедурата със смъкването  Laughing след разправията вчера уплах имаме. А и като почнахме първо да го слагаме на най-горното ниво, се оказа, че остава една дупка между подматрачната рамка и чекмеджетата и е много грозно нещо и се отказахме овреме.
Фроузън ние не сме родили, ама всички с интерес четем вашите разкази, слага в скрит текст и която я е страх или нещо си, да не чете
Близначе и аз като теб имах голям страх с тия нощни смени, ама Цвети ме успокои, че в Дупница нощно време вземат бебетата и направо ми олекна  Laughing

# 290
Фроузън Честита рожба. Желая ви много здраве и щастие и едно послушно бебенце  Heart Eyes

Честито и на Гифтчето   bouquet Дано всичко е наред с нея и бебка и скоро да се включи и тя с новини.

Гери, си_ти радвам се, че сте добре. Обаче тази нощ съм сигурна, че някой е родил. Ще чакам някоя мама да се похвали.
Гери с тебе може да си спретнем една последна бременна среща ако не те домързи  Mr. Green мен не ме мързи, само че съм леко трудно подвижна и съм се закотвила около старото родилно и не мърдам от тоя пристан. Пу язък, че го изместиха. Сега при нужда щях да изляза от входа и да вляза в техния вход  Mr. Green

Знаете ли лафа "Преди живеех срещу затвора, сега живея срещу нас"? Предната ми бременност беше подобно "преди живеех срещу родилното, а сега живея срещу нас"  Mr. Green
И въпреки, че сеганите условия в новото родилно са на светлинни години по - добри, някак си на мен старата сграда по ми беше по сърце.

# 291
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет  Hug

Нещо за момента няма нови бебчета, което значи, че тепърва очакваме  Simple Smile

frozenInside, добре дошли вкъщи  Hug Ще се радвам да разкажеш как е минало раждането   bouquet

От вчера нямам киселини. Докато ги имах - защо ги имам, сега - защо ги нямам...Две приятелки ми казаха, че корема ми е по-надолу от вчера и ме притесниха. Сега започнах да си въобразявам, че ме боли всичко. Не трябва да раждам, докато не мине 04.07 и явно идните дни ще ги изкарам под напрежение и притеснение...не е честно пък  Sad

# 292
  • Бургас
Сандалка, при нас не правят клизми при раждане Simple Smile ....

#Crazy #Crazy ooooh!
Как така не правят бе???!
Ми то всякаква инфекция, бактерия може да излезе заедно с бебето!!
А пък ако е секцио - това е операция - опасно е за живота да е пълно червото, стомахът...
Направо не ми се вярва...

ами на тъй не правят Simple Smile едно време са правили, но вече отдавна не правят....и не бръснат дори май Simple Smile Само ако се наложи където трябва, но не и "профилактично" Simple Smile

Мисти, използвам и аз точно на гърлчето идеята за Смектата, взимам и Ентерол...та да видим Simple Smile

Фро, и аз искам да прочета разказа за раждането, моля разкажи го Simple Smile

# 293
  • София
Привет и от мен!

Цвети гадно са ви спекли, но го забрави, нали всичко вече е минало, сега се наслаждавай на малкия мъж! Heart Eyes

Фро честито ви прибиране у дома! Hug

Флай благодаря, че сподели с нас! Винаги ми е интересно да те чета! Hug

Близначе и нашата ще мине, още малко ще се притесняваме и ще си късаме нервите.  Hug

Да се отчета. Бях в Шейново минах на комисия, назначиха ми дата за секцио. Много бях се шашнала. Казаха, че беборан е 3300гр. малко малък ще се роди сравнение с Калин, но важното е да е здрав. Тъй като не са ми готови резултатите от изследването на титъра на антителата ми гледаха подробно плацентата (била се удебелявала, когато имало антитела) но казаха, че моята е добре. Поуспокоих се.  Това е за сега от мен.
Пак се чувствам като парцал, нямам сила за нищо. А сърцето ми бие в гърлото, какво е това нещо?

Да е жива и здрава принцесата на Руми! Чакаме да се появи и даде подробности.

Мъхче да ти е живо и здраво момчето, да си го слушаш и почиташ, че като се появят и двете Мъхли ще му се качите на главата с вашето женско царство!

А преди секцио правят ли клизма, че ми е отвратително?

# 294
Танче то само едното трябва, че да не получиш обратен ефект  Grinning Аз да не чуя нещо от теб, май и аз съм със същия проблем, ако не ми размине до 2-3 часа от само себе си, ще опра до резервите от Смекта. Да не е някакъв вирус, откъде да знам  newsm78, иначе четох тук, че преди да родиш уж организма се изчиствал сам, ама то на тоя принцип досега поне 3 пъти да съм родила с моя калпав стомах  Joy
Кате вземи добави името на бебето на Фроузън на първа страничка. И не си въобразявай, че ще раждаш моля, моля има си ред ние сме последни, а пък това, че всичко те боли, то мен също, ама не е корем или кръст, ами ставите вече не издържат, почнах на седмица да качвам по килограм, и вече ще се спукам, просто е някакъв кошмар.
Русенките вие не сте родили още гледам, да не ви мисля, ама сияна какво направи  newsm78
Руми да ти е жива и здрава момата, ама вземи се разпиши и при нас, да не те мислим
Весе добри са новините, това да се чува, а за парцаливото и сърцето в гърлото и аз съм така спокойно, не смея да легна пред тв, че пак ще заспя, а имам работа на компа. Ние с теб май заспали ще си родим, еле па ти, нали си и секцио  Grinning

# 295
  • София

Весе добри са новините, това да се чува, а за парцаливото и сърцето в гърлото и аз съм така спокойно, не смея да легна пред тв, че пак ще заспя, а имам работа на компа. Ние с теб май заспали ще си родим, еле па ти, нали си и секцио  Grinning

Joy Ха, ха, ха ама как ме усети! И аз не смея да легна, че ще заспя, а чакам да свърши пералнята.  Joy

# 296
Танче,как така без клизма бе Rolling Eyes Много се учудвам,както и за бръсненето.
Аз бих предпочела да ми се направят и двете неща ,защото това със сигурност е най-приятната процедура преди появата на бебето.След клизмата ми стана толкова лекичко и хубавко,че чак по-слаба се почувствах Laughing За бръсненето е ясно,то аз и без това нищо не виждам,ще съм благодарна някой да ми спести мъките Whistling
Кате,не го мисли това,имаш време още  Hug С теб ще си откараме до края на юли,Жалина и Мисти също да не мърдат Crazy Мисти ,аз нещо за арника бях чувала ,ананас също...Но тези неща май предизвикват само контракции,а не раждане.
Аз утре имам именник и днес трябва да се стягам,че ще празнуваме у свеки,но трябва да пазарувам хиляда работи...Малкият е със сополи,а те са му купили басейн и искат да го къпят още утре в тоя студ #Crazy Ще има разправии пак,аман вече:crazyeyes:
И аз гледам да се разхождам,уж за разкритие,но нямам компания и ме мързи.С тази бременност съм голям мързел,само на колата се возя. Tired

# 297
  • Бургас
Танче то само едното трябва, че да не получиш обратен ефект  Grinning Аз да не чуя нещо от теб, май и аз съм със същия проблем, ако не ми размине до 2-3 часа от само себе си, ще опра до резервите от Смекта. Да не е някакъв вирус, откъде да знам  newsm78, иначе четох тук, че преди да родиш уж организма се изчиствал сам, ама то на тоя принцип досега поне 3 пъти да съм родила с моя калпав стомах  Joy

Ами не знам дали едното, казаха 2те да ги взимам... а иначе за изчистването и аз си го мислих, ама дето викаш вече да съм родила 10 пъти ако беше това Simple Smile

Данче, за клизмата и аз съм чувала че много олеквало след нея и облекчавала....та при нас не правят принципно, но ако си поискаш може да ти направят, та аз си мисля да си поискам...иначе за бръсненето не ми се иска друг да ме бръсне Sad

# 298
Joy Ха, ха, ха ама как ме усети! И аз не смея да легна, че ще заспя, а чакам да свърши пералнята.  Joy
Нали сме си от една партия, а дали е възможно докато спя довечера, да се роди бебето и да не разбера  hahaha hahaha
Танче при поредното ходене до 00 вече з****а ме боли ще вземам сметата, ама се сетих за друго ей сега ако кажат клизма  Shocked не давам, не стига, че не съм излязла от 00 от 3 часа, само това ми липсва, така че има си и предимство това да не правят, зависи от случая според мен.
Данче жива и здрава да си, ще си призная, че преди 2 дни отидох до аптеката, уж за арника, ама ММ ми поръча да му взема и алергозан, влизам аз и една позната тетка ме изпревари на опашката, така й се ядосах, че забравих за какво съм влязла мрънках пред аптекарката и се сетих за алергозана, и й казах че съм забравила за второто, тя ми вика, е нищо явно не е животоспасяващо, и аз какво да кажа изнизах се, сега чак се сетих, че беше арниката. Embarassed Embarassed Embarassed Чисто съм оглупяла с тази бременност Embarassed Сега си записвам и другия път ще си знам

# 299
Мама сияна-си, Днес във 12.30 е родила момиченцето си 47см 2800г. Да й е жива и здрава малката принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт