Отговори
# 345
  • София
Спирам си телефоните и компютъра и излизам в нелегалност. А да видим тогава... Crossing Arms

А, не! Naughty Ти какво, искаш да ни побъркаш ли?

# 346
Аааа Весе, вас не  Hug Само досадниците дето разпитват. И то предимно хора, дето не се стиха за мен толкова време. И сега като дойде юли любопитстват.
Да не ви казвам свеки как се е сдухала и е пред припадък. Само реве. Как така щели да ме режат  ooooh! А майка ми като и звънна да я питам как са с дребка и изпада в истерия: "Какво? какво? Роди ли ???"  Ето защо цялата рода беше излъгана, че секциото ще  е към 10-15.07. Wink
А ти Весе не си каза датата ?

На целия зор днеска на теста се оказа, че имам алергия към някои от медикаментите при упойката. Предписаха ми лекарства до деня на секциото. И вече пия един куп глупости.
И от нерви буквално треперям, ще се пръсна вече. Оказва се, че човек стиска зъби, стиска, бори се за някаква кауза...и когато тя вече е на финала си, рухва. Поне аз. И после - герой съм. Нищо не съм, разбоирате ли? Една овца съм аз, нищо повече...
Сори, днеска е великият ми ден за мрънкане  Blush

# 347
  • София
Добре дошла Димана! Мимс, желая ти много бързо възстановяване! Hug  bouquet  bouquet
Хм, това с двойната клизма май само в ОБ го правят. Ми няма да дам тогава. Ако трябва ще се бия. Thinking

# 348
  • София
Ох само да родя един път и ще се напуша. Една от друга ще паля цигарите, ще ям домат резнат на 4 със сол, ще спя по корем и ще пия кола-мнооого кола!

# 349
  • София
Аз пък, като родя ще се напия, ще имам махмурлук и ще пия Нурофен за главобола. Веднъж ми стига.
Но пък волното хранене се преустановява, като знам, че ще настъпят игрите на глада....

# 350
Siana_si, Mims70, Gift, честити рожби - здрави и усмихнати деца да растат! Бързо възстановяване на мамите!   bouquet   bouquet   bouquet

# 351
Хера, поне прегледa е бил забавен, за разлика от новините, че не се е обърнала.  Sad Дано все пак има надежда да го направи! Ще стискам палчета!  Hug
Аз като слязох от магарето и питах док как аджеба ще излезе това дете през тая малка дупка, той каза: Ами не знам? Помолих го поне с упойка да ме шият, че явно ще има ексцесии. Хубавото е, че детето наддава и е добре, майка му да му мислела. Док каза, че бебетата, които били по-едрички и са с разположението на моето - гърба в дясно, краката в ляво излизали по-трудно, а преди 2 седмици ми каза, че уж не е проблем. А каза, че няма да може да се завърти вече, заради плацентата, каквото и да значи това.

# 352
Честито на новите мамчета - Сиана, Мимс и Гифт  Hug Желая ви да се възстановите бързо и да гушкате мъниците си вкъщи  newsm51

girlinblue182 - не се тревожи, едва ли може док да ти каже как ще протече раждането ти и дали ще е по-трудно  Hug

*ВЕСЕЛА* и Gina L.  Joy вземете и мен да пушим и пием  newsm36  superuu Ама се опасявам, че ще трябва да изчакаме още извесно време, за да спрем и да кърмим.... А да добавя и секс няма да откажа  Embarassed

Оф, аз умирам от скука, милото пак се прибра, че има още багаж за пренасяне, а аз съм сама и ще си призная отворих си една биричка  smile3558 Така, че наздраве от нас!

# 353
  • София
Близначе... не знам, герой си си ти, наистина. По-точно - човек, успял да преодолее много. МНОГО!

Знаеш ли. Аз нощес докато четох ( и нали доста развитие имаше покрай теб), та изпаднах в едни спомени... Спомних си доста неща, които беше споделяла още от началото.
Двурогата матка, миомата в другия рог... притесненията покрай прегледите ти у първия АГ- разговорите му за мачове с ТМ, вместо за миомата и матката...

После как мръзнеше зимата при вашите и как се скарахте на Бъдни вечер, тяхното отношение към теб, как си изкара празниците сама...
После как собствените ти родители идваха да спят именно у вас с грипове и без да се съобразяват...
И как впоследствие като закъсаха за операции, пак опряха до твоя дом, твоята помощ и твоята физическа сила и енергия, които в този момент бяха ужасно изпити от болки и страхове, че ако не лежиш, може всичко да отиде по дяволите...
Как лежа дълго в болница, притеснена, че няма кой, просто въпреки многото роднини - няма кой - да води Дребка на училище... и как лежаща вкъщи, ти въпреки всичко си я водеше и взимаше...
Колко много болести и вируси те сполетяха! То тъкмо минаваше едното, идваше следващото!
Как се ядосваше постоянно на свеки затуй, че е супер суеверна и не те пита нищо за бременността.
Горчилката за сестра ти и нейната зависимост от мъжа й...

И сигурно имаше още много, много работи, които аз не съм си спомнила.
Но дори и това ме натъжи много.
Някак... дори ми се е струвало, че дори и ТМ не е могъл да ти бъде постоянна опора - все на работа, тича по други ангажименти...
Всичко това ти преодоля сама, Близначе!  spoko Сам-самичка!
Добре, че е бил форумът, където поне да излееш навън емоцията. Ние, макар и да не можем да дойдем да ти свършим някаква работа, поне сме играли ролята на някакъв буфер... нещо, с което да споделиш и да получиш съпричастност. Малко е, но...

Е, я кажи - не си ли герой?
На финала си  Peace
Всичко сега ще се оправи, ще е друго!  Hug

# 354
*ВЕСЕЛА* и Gina L.  Joy вземете и мен да пушим и пием  newsm36  superuu Ама се опасявам, че ще трябва да изчакаме още извесно време, за да спрем и да кърмим.... А да добавя и секс няма да откажа  Embarassed
ООООО аз на това съм му намерила цаката, т.к. съм си обещала, като се прибера от родилното най-много на втория ден, ще седна като човек /дано не ме боли д**ето/ ще си сипя едно уиски, и ще полея раждането на щерката, а през деня ще съм се запасила с кърма за през нощта, и така ще избегна кърменето  Laughing Само дето съм си обещала никакви цигари, цял живот съм си намирала оправдания да ми махна, проклех се 1000 пъти, че след първото дете не съм ги изхвърлила, така че сега съм казала, ще устискам, знам номера е нито 1, ха съм запалила една до там, няма спирка, а от един приятел знам, че може като съм сигурна в себе си - пура, в моя случай пурета ще е по-готино, но все още не съм много сигурна, след още една година, ще си позволя този лукс. Сеееееексссс  newsm45 тия мъже не ги разбирам, не стига, че не раждат, ами не искат и да помогнат по въпроса, какво пък толкова да се прежали ММ, да го направи с бременна като за последно дет се вика, друг път няма да му се падне в този живот  Thinking

# 355
  • София
Аз пък, като родя ще се напия, ще имам махмурлук и ще пия Нурофен за главобола. Веднъж ми стига.

А добре! Бързо се навих! И ще се насечем, то колко ще ни трябва една бутилка и поне 5 сме под масата.

# 356
 newsm45 Ох, Сандалкааа..всичко си запомнила  Cry Благодаря ! Не съм герой, това е съдбата. Трябва да се приема някак. То още колко неща пък има дето не съм писала  ooooh!  Понякога не мога да се понасям, не искам да мрънкам а го правя.
Иначе ако не беше ММ, да съм рухнала отдавна. Толкова подкрепа не съм имала през живота си  Heart Eyes Ако не беше той нямаше да издържа. Обаче ей ме на - баш сега рухнах и нямам сили. Как ще се ражда, как ще се гледа това дете  Confused

Весе, Джине, вие се напивайте, аз пък упорито продължавам да искам да душа бензин или лепило  Blush

Къде е Мъхчето?  Thinking А Глезотийка как ли е ?

# 357
Ей това е тема!  Drunk Ах тази ракийка какво я чака ...
Моля ви се нека някой да ми обясни за тези педиатри - зная, че трябва предварително да избера такъв, за да дойде вкъщи в деня след изписването. И толкоз.
Посъветваха ме да е и личен лекар, защото иначе трябвало отделно да ходя за направление и ... нещо си за имуницации ...? newsm78
Какъв трябва да се води - неонатолог или специалист детски болести? Въобще не съм наясно с тези неща, даже не зная какви въпроси да задам. newsm78

# 358
  • София
Моля ви се нека някой да ми обясни за тези педиатри - зная, че трябва предварително да избера такъв, за да дойде вкъщи в деня след изписването. И толкоз.
Посъветваха ме да е и личен лекар, защото иначе трябвало отделно да ходя за направление и ... нещо си за имуницации ...? newsm78
Какъв трябва да се води - неонатолог или специалист детски болести? Въобще не съм наясно с тези неща, даже не зная какви въпроси да задам. newsm78

Чакай, че и аз съм толкова запозната. Калин го записвах преди 10 години и не помня как беше. Питаш познат да ти препоръча добър педиатър и се уговаряш с него като ви изпишат да му се обадиш и да дойде да види бебето. Този доктор ще бъде и личен на бебока.

Мъхчето празнува, нали мъжът й има рожден ден.
Ама Глезотийката се губи.  Thinking

# 359
 newsm44  Siana_si, Mims70, Gift, честити рожби - да са ви здрави и усмихнати бебчетата и да растат като гъбки! Бързо възстановяване на мамите!

Общи условия

Активация на акаунт