Отговори
# 450
   Здравейте момичета!!! Преди всичко искам да честитя на всички, които вече станаха мамчета и да им пожелая много здраве на малките човечета. Нека имат едно безгрижно детство изпълнено с много усмивки. Здраве и щастие желая и на мамчетата и семействата Ви, за да се радвате и обгрижвате малките сладури. Аз не съм писала скоро, но Ви чета редовно и ми е толкова хубаво, когато влизам и чета хубавите вести за малките бебоци. Радвам се, че и мамчетата се чувствате добре. Много е приятно и успокояващо да четем положителните отзиви за раждането.
   Весе стискаме палци всичко ще се нареди. Не се обвинявай за каквото и да е било. В крайна сметка нали затова са лекарите и ние ходим при тях. Трябвало е да те питат и да отреагират по даденият начин. Ако всички ние знаехме какво трябва и какво не трябва нямаше да имаме нужда от помощта им.  Naughty Но не се притеснявай нещата ще се наредят. Нека Бог е с теб и да Ви закриля. Ние също сме тук и ти поднасяме подкрепата си макар и да е само морална. Peace
   Искам също да пожелая успех на всички мами, на които им предстои да се обебят тези дни. Стискаме палци и всичко да мине леко и бързо.
    И накрая искам да попитам някоя от вас знае ли от къде мога да закупя златна монета с деня на раждането на бебчето? Незнам как се казват точно тези монети, срещнах в интернет някакви юбилейни, но незнам дали това е точното им наименование. Надявам се да съм обяснила правилно запитването си. Много ще съм благодарна, ако някои сподели мнение.

# 451
ani88 -и аз го мисля моето момче, то пък ще е самичко в Германия. Там няма и приятели, никой си няма...и няма да успее и да се прибере да се запознае с дъщеря си още от началото. Аз съм му само упората доста често. Много си го обичам! Ние сме и упората да знаеш, ние трябва да бъдем силните и упоритите Simple Smile

# 452
Честито на Гифт и d3n3r1s да са ви живи и здрави бебенцата, да растат с късмет и щастие.   bouquet

Весе  Praynig и стискам палци вс да бъде наред и скоро да се гушкате вкъщи с малкия Лазар.

Ние днес ходихме на пазар да напазаруваме за  бебека най накрая  Flutter Ние решихме за сега да не купуваме обиколници за креватчето нали трябвали за по натам. Също и олекотено одеалце не сме купили, но си имаме по дебели завивки...  newsm78

Мисля да поръчам от продавалника от тези шишенца на авент, днес във Вис Виталис комплекта беше 73лв  #Crazy лошо ми стана   Naughty  Доста от вас си накупиха, да ви питам с поръчката вс е наред няма лъжа, няма измама дет се вика нали... Simple Smile

# 453
Писах, писах и се изтри!
Целувки на всички нови мами, здрави бебчета и много радост!
Аз описвах досега че бебчо е в болница, но нямам сили да го пиша толкова подробно. Вялост, силна жълтеница, претоварено стомахче, нисък белтк, натрий  и калий, давене от повръшането (остава в носоглътката), поради което едва спеше Cry Cry Cry Та, остана там, а сега ми дадоха статус по телефона, че няма Т, добре е, спинка и утре на свиждане Sad(( Но най-тъжното беше да се прибера и да го няма Sad((( Направо ми се скуса сърцето Sad((

За секциото - на линия съм да разкажа за процедурата - беше напълно ОК, а сега нямам дори марля на раната - вече няма рана, белегът е дебел около 0,2 см, на места дори не се вижда. ТАка че ако някой го е страх, ще разкажа (както ме е страх да ми взимат кръв от пръста, смятайте!!!!)

Sad Sad Cry

# 454
Луиза,много съжалявам мило!  no  Ще се оправи малкото!!!

# 455
  • varna
Луиза, много кофти това  Cry Стискам палци бебчо да се подобрява скоро и да си го взимаш у дома  Hug

# 456
Луиза,стискам палци да се  оправи малкото мишле.

Аз днес бях на тонове и ме гледаха, бебо е добре, плацентата още не е зряла така че докторката каза че има време, а как исках да е на 7 ми, даже бях вербувала мъжа ми да се почваме със секса от 5ти та да сме сигурни Simple Smile))

Си_ти, ние като е хубаво времето сме в Стрелбище, тъкмо си търсех компания там.  Къде сте точно в Гоце Делчев?

# 457
  • София
Весе, чакаме новини от неонатоложката. Надявам се, че си по-спокойна Hug
Луиза, вярвам, че малкият е в добри ръце. Гадно е, че е още в болницата, но представи си колко време ви предстои да бъдете заедно Hug
Dani_Kamen_, провери в банковите салони на ПИБ.

# 458
Здравейте, надявам се да сте добре, стискам палци за безболезнени и бързи раждания и бързо възстановяване на всички.  Не съм ви чела, не остава време. Сутрин спим повече, но следобяд будуват мъниците и е по-трудно. Уморих се малко, но съм много щастлива.

Днес момчетата ми са вече на 1 месец, качили са 900 и  1005гр. и папат като лами.

# 459
Луиза това не е добре, дано бързо се оправи бебока и си го приберете  Hug
Дани-Камен виждала съм някакви монети юбилейни в салоните на райфайзен, ама не знам дали е това което търсиш
Мартина браво на децата, то каква ли друга работа имат освен да папкат и да спят. Кога пораснаха тези деца, а ние още чакаме.
Ради аз поръчвах на някакво намаление на 50% по идея на мамите тук от АИКО ама това беше много отдавна. А от продавалника не съм поръчвала, и не знам

# 460
Скреч, моля за съвет: какво да направя, за да не ми намалее кърмата тези няколк одни, докато малчо не е с мен? Болницата имат практика майката да ходи и да кърми или да носи кърма, но аз първо трябва да си направя изследвания, както и на малкия да му излезне микробиология и след това може, ако всичко е ОК. Аз имах немного (по около 40 мл от двете гърди), и заедно с храна, течности, редовно кърмене и сменяне на гърдите в началото стигнах сега до 80 мл. Не ми се иска да губя постигнатото. Мисля на три часа да се цедя, да си пия чая (български от билки) и да поспя, докато малчо го няма (доколкото е възможно, защото съм безкрайно притеснена и стресирана). Всъщност, това най-ме смущава - че се стресирах много и не искам да се отрази на кърмата...Мерси предварително!

# 461
Аз си поръчах от продавалника и съм много доволна. За 80 лв накъде си купих чисто нови помпа и стерилизатор. Ако не се лъжа Цвети-дп ми беше дала профила на тоя човек  newsm78

http://all4baby.prodavalnik.com/  Оказа се много коректен човек, а и за тия пари си струваше. Все пак всичко наистина беше чисто ново и неразопаковано.

Луиза  Hug Пожелавам бързо възстановяване на бебче, за да не се тревожиш  Hug

# 462
Близначе - голяма  Hug
Луиза - стискам силно палци бързо да се оправи мъничкия и да си го приберете вкъщи  Praynig
Глупи - ами аз никак не съм ориентирана в София, а какво остава за квартала Simple Smile но е близо до кръстовището на бул.Българи и бул.Гоце Делчев  Thinking май друг ориентир нямам. А Стрелбище близо ли е до тук? А между другото нали и ти ходеше в Надежда? И аз бях днес на тонове там Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 21:36 от si_ti

# 463
мама Веси - не се притеснявай , не е твоя вината ...докторите е трябвало тогава д аобърнат внимание каква група си .
Аз съм също Rh - и не знаех за такива Анти Д гамаглобун и тем подобни и започнах да чета повече. Но във форумите  чета има доста такива случаи заради безхаберието на лекарите .Всичко ще е наред с бебчо.  Hug

Мама Луиза - горе главата  , бебче ще си е при вас  скоро и ще си го гушкате.

# 464
  • София
Дани Камен, не съм 100% сигурна дали беше в The Mall или в България Мол, точно срещу Карфура има някакъв магазин, който е специализиран даже за разни златни монети. Имаше даже такива с елфи, дракони и пр. глупости, така че има голямо разнообразие.

Весе
, и аз да добавя да не се самообвиняваш, разбира се, че лекарите е трябвало да те попитат! Доколкото разбрах, идеята на лечението по време на резус-конфликтна бременност е бебчето да добута до 38ма седмица, а ти без никакво лечение си успяла да го докараш дотук, така че всичко ще е наред!

Луиза, много жалко ,че сте разделени с бебчо, но това количество кърма, което споменаваш не е никак малко! Нека Скреч да се изкаже, но според мен имаш голям шанс да си запазиш кърмата щом цедиш по цели 80 мл, не се предавай! А бебчо като ти го върнат, за нула време ще вдигне добива Wink

Общи условия

Активация на акаунт