Отговори
# 615
  • София
Честити бебета на Girlinblue и на Deini! Пък и хубави имена им избирате, Юлиан и Валерия, много силни!  bowuu Girl, страхотна дата!

Mi_Va
, добре дошла!  Hug По-добре късно, отколкото никога, а за сгрешаването - няма какво да сгрешиш, седиш си тука във форума и си кудкудякаш каквото ти скимне Simple Smile

# 616
Girlinblue честит Юлиан! Много, много да сте здрави и да се възстановиш бързо!   smile3525

Връщам се да прочета как сте, че видях новината и не се стърпях веднага да се включа Simple Smile
Честит месец ЮЛИ на всички, дочакахме го!!! newsm44

# 617
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гърл, честит младеж  Hug Нека расте здрав, а на теб бързо възстановяване   bouquet

mi_va, добре дошла   bouquet

Бейби, честита награда! С бебешка или друга козметика се сдоби?  Laughing

# 618
  • Бургас
Честит Юлиян на Гърлинблу Simple Smile Да е жив и здрав Simple Smile

Момичета много бързо започнахме да ги изписваме темичките.....

# 619
  • varna
Иха, първото юлско бебе наистина е на 1-ви юли, какъв кеф! И с името си идва направо! Гърл, честит Юлиан, жив и здрав да е, знам колко го чака, нека ти е упора и щастие в живота!
Момичета, дайте акъл как да изпера несвалящите се парчета от количката, че само те ми останаха  newsm78 Всмисъл мога да сваля коша от рамата, ама не мога да го натикам в пералнята, че да ме разберете по-правилно  Laughing

# 620
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания
Честити бебчета и на родилите майки   bouquet
Все още не съм прочела какво сте изписали, но като имам време ще ви дочета
Нас ни изписаха в събота , за малко щяха да ни оставят в болницата за още няколко дена. Оказа се че след предишното раждане съм получила множество вътрешни сраствания ........ Надявам сега всичко да е наред, трябва да лежа сега и да си почивам , майка ми и мъжът ми ми помагат за бебето аз само го кърмя на този етап . Извинявам се че ви затормозявам с мойте глупости, но имах нужда да споделя .

# 621
Дени, честит Юлиан, да ти е жив и здрав, и да ти е опора в живота, ето че си е дошъл с името  Wink
Човек да не излезе и то какви новини докато се върна, супер, мами ходихме в Кауфланд да си купуваме кана Брита, че е намалена в момента, понеже нашата вода е супер много гадна, решихме минава през Бритата и тогава преварявам за бебето. Дано да иска да пие вода де, че иначе язък за инвестицията, ще си я пием ние тази вода  Laughing

# 622
  • София
Юбима моя Близначе  Heart Eyes, ти се обърка тотално с тези дати. Едни изчисления правиш, кога си заченала, кога ти е дошъл цикъла, пък на колко дни ти е, кога ще е секциото, колко дни преди термин ама не истинския термин ами този който ти си знаеш, така се измеша в датите, че забрави кога не е термина по документи. Нашият термин от самото начало е 22.07. това е. И линийката точно това показва. Датата на последния ни цикъл 15.10. И аз не съм заченала тогава когато ме водят, но това е медицината, така си го изчисляват.

При мен нещата остават такива, седя и си чакам датата на секциото, подготвена психически, че бебето може да кара, и вероятно ще кара по-тежка жълтеница. Нищо друго сега не може да се направи. Говорих с доста доктори, завеждащи отделения, неонатолози и това положението. Няма смисъл да казвам, че предпочитам сто пъти мен да ме боли отколкото бебето, но няма как да стане. Опитвам се последните да ги изкарам спокойно и да чакам срещата с бебо.

Mi_Va добре дошла и от мен в нашата сплотена група!   bouquet

# 623
Честито на мамите . Една радостна новина и от нас имаме си момче Тервел 3780 кг.  54 см секцио термина ни беше  за 12.07

# 624
  • varna
Честито на каменното цвете! Страхотно име! Жив и здрав да е!
Мисти, споко, струва си инвестицията, ние също си взехме Брита от предни промоции на Метро и да ти кажа вече друга вода като вкуся (освен минералната) и направо лошо ми става - такава огромна разлика има. Особено пък при вас, че добре си спомням ужасната вода  Laughing

# 625
Гърл, честит син   bouquet Желая му щастливо детство и на двама ви живота занапред да е изпълнен с усмивки и приятни изненади   Hug
Мъхче, дано се оправи проблема в работата!
Луиза, Поля, дано скоро си приберете дечицата! Луиза, аз мислех, че в МД ражда.
Котето, радвам се, че си преборила температурата и сте вече вкъщи, а тези сраствания от предното секцио чак като те отворят ли се виждат? В смисъл не са ли видими на ехограф преди това?
Стискам ви палци на всички с болежки и притеснения да се наредят нещата по най-добрия начин  Hug
Каменно цвете, честит син и на вас! Да ви е жив и здрав!

# 626
  • София
Честито Каменно цвете! Да ви е живо и здраво момчето! Много хубаво име сте му избрали!

# 627
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Каменно цвете, честит син!   bouquet Жив и здрав да ви е, и да не спира да ви радва.

Терп, как си?  Hug

Момичета много бързо започнахме да ги изписваме темичките.....

Довечера ще подготвя новата тема/ако до тогава не сме изписали тази  Simple Smile/ и ще ти я пратя да я пуснеш утре, защото аз съм на изпит и няма да мога.  Hug

# 628
Честито Каменно цвете (голям юнак), да е жив и здрав, много щастлив!   bouquet

# 629
  • Бургас
добре Катенце, нямаш грижи Simple Smile

Каменно цвете, честит ви мъж! Да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт