Монодиета - част 8

• 44 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Супер ставаме три за лунуването. Мен тая луна ми харесва. В смисъл мотивира ме да седя гладна и аз незнам защо.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 331
Супер ставаме три за лунуването. Мен тая луна ми харесва. В смисъл мотивира ме да седя гладна и аз незнам защо.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз съм така.Мине ли обяд и даже не съм гладна Simple Smile

# 332
И аз съм така.Мине ли обяд и даже не съм гладна Simple Smile
Сиренче на теб разчитам като наближи да свиркаш.

Момичета аз си мисля събота и неделя да хапна диня. Пет дена домати и краставици трябва май да ми почине организма от това меню.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Между другото до 14 август са пости на който му се пости  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 333
..................
Между другото до 14 август са пости на който му се пости  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling отказвам да постя аз  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling тая риба дето и се точа толко време - никъв шанс да не хапна мръвки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 334
И аз не постя-стига ми от седем дни в седмицата,че един съм на вода и два на плодове  Mr. Green

# 335
..................
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling отказвам да постя аз  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling тая риба дето и се точа толко време - никъв шанс да не хапна мръвки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз не постя-стига ми от седем дни в седмицата,че един съм на вода и два на плодове  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми като го публикувах се сетих, че ние сме все на пости.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 336
Здравейте, момичета  bouquet
От около повече от месец съм на НВД и резултат има, но ми омръзна това еднообразие  Sick , а и ми липсват плодовете  newsm36 , та затова реших  да се присъединя към вас    ladyuu
Засега се записвам само да ви чета , т.к. след 2 дни отивам на море за  10на дни    grinning039 , там ще се опитам да се придържам към НВД гоорее долуу  (за по-лесничко  Embarassed ),  а и за да не оплескам положението съвсем  Rolling Eyes  и на 15-16.08 започвам някоя монодиетка   yes

Дотогава ви желая леко диетуване   Heart Eyes и Моно ден Two Hearts

# 337
Тити добре си дошла в темата  Hug Hug Hug Hug ама да споделиш колко си кила и колко ще сваляш  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing а след морето честички отчети искаме ние тука  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 338
  • В сърцето на живота!
това още веднъж показва колко сме различни всички
Абе не знам колко сме различни, но сигурно се повтарям... когато направих моно за първи път,имаше ефект - -11кг. След известно време реших пак да се захвана с моното и не свалих нито грам(същото се случи и с майка ми тогава).Та мисълта ми е че трябва да сменяме диета когато няма резултат а сме гладували.

Ти сега ще продължиш ли на картофите или  newsm78
Спрях картофите.Покрай ремонта нямам време, на сухар с извара съм че е по лесно - мажеш и ядеш Mr. Green
Днес пратих моя мъж да пазари и му викам "направи ми изненада" Flutter и наистина ме изненада!
Баничка! Joy Joy Joy Щях да падна от смях. hahaha Е па изядох си я пък Whistling
Не можах да устоя, а докато ядях мъжо вика "поне малко я сдъвчи, като фиток гълташ" Joy   От поне 2 години не съм яла баница, а точно тези са най вкусните в целия град Embarassed

Аз съм на мнение,че от време на време, примерно веднъж в седмицата или на 10 дни трябва да си отпуснем душичката, да хапнем нещо което обичаме но в много малко количество.
Още си мисля да бан'цата ooooh! лека нощ.

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 02:07 от •◊ Ясмина ◊•

# 339
mimi_msm и всички други, добре заварили Two Hearts
Преди около 2 месеца бях 60кг, в момента съм 53-54 кг  (аз от 56кг надолу много трудно свалям..  Rage бях достигнала 51кг по едно време след 10 дневен житен режим, ноо то си е голяма мъка с него  Tired Face ) .. Целта ми е 47-48кг и се надявам да я достигна до септември  Peace Лошото при мен е, че нямам воля за спортуване    animal085 , мога да гладувам много  yes , но относно спортаа - никаква ме няма   ooooh! И затова относно отслабването разчитам единствено на диетки    eat Та последните надежди и усилия възлагам на монодиетите   Rolling Eyes
newsm63 А и доколкото четох  - компанията ви е доста приятна newsm76

# 340

Аз съм на мнение,че от време на време, примерно веднъж в седмицата или на 10 дни трябва да си отпуснем душичката, да хапнем нещо което обичаме но в много малко количество.
Още си мисля да бан'цата ooooh! лека нощ.
Подкрепям  Peace
Тити  Hug Hug Hug
Аз се чудя какво да ям....май ще е извара.Довечера ще ми носят един заек,че почвам да давам на детето месце,но бутовете не се давали и мисля утре да ги направя с пиле,свинско  и зеленчуци на фурна в гювеч....та утре съм на месо  Mr. Green

# 341
Добро утро мономомичетаааааааааа,

ай да турям кафето и да ва вида кой що чини

Тити добре дошла и от мен
Мимс вече ти е казала за отчета след морето, ама е забравила да спомене че трябва да включва: къде, с кого, за колко време, какъв бански, как изглеждаше спасителя.... Joy Joy Joy Joy Joy шегичка
За да имаш по голям ефект и бърз разбира се защо не пробваш моя метод с повтаряне на една храна по поне 3 дни  Wink

.....................................
....................
#Crazy #Crazy #Crazyаз  #Crazyотпусна  #Crazyли  #Crazyдушата  #Crazy #Crazyтака я отпускам че се стега чак като стигне 40 наднормени
Миналата година в началото свалих едни 10 кила и после бях на диета и отпускане диета и отпускане та така един два пъти в месеца се отпусках за по ден два и стигнах до това напредъка ми за една година да е 4 кг.
Може би ако имах да свалям 4-5 кг можех да се навия да ги свалям бавно но започна ли да отслабвам "бавно и здравословно" това за мен значи да не сваля и грам дори напротив.
Дето имаше една такава приказка "Без едно мога ама с едно не мога"  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed и понеже се познавам няма да си правя такива екперименти. Трудно ги свалих тия килограми до момента и няма да ги връщам пак.

..................................
Аз се чудя какво да ям....май ще е извара...................
и •◊ Ясмина ◊• ме подсетихте за оная диета със сухарите и изварата дето 3 дни - 3 кг.
аз преди време съм я пазила и при мен имаше наистина такъв ефект но имах и много за сваляне де  Embarassed Embarassed Embarassed отново  Embarassed Embarassed Embarassed

Снощи по ТЛС по нощите гледах Пълна промяна-отслабване:Рейчъл
Малеееееееее ми те хората се борят със 100 кг наднормено - въъъъъ евала на мацката онзи инструктора чак са разрева от кеф, ми то и аз да съм и аз ше са разрева  #Crazy #Crazy #Crazy акъла ми взе тая жена 1 година смъкна 100 кила - малииииииииии аз тука се лигавя от една година ц ц ц срам ма е.

# 342
Добро утро ,момичета.Аз се завърнах от гостуване при мамчето и както се предполага не съм била на 100% стриктна.Добре дошла и от мен на Тити.Днес не знам още на какво ще съм,ама ми е много отпаднало,дано само не ме е пипнал някой летен вирус.Успешен ден ви пожелавам.Гледах епизода с Рейчъл и останах така Shocked-страшна воля ,а как тренира до рев.Ако и ние сме така-цена няма да имаме. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 10:03 от qvili

# 343
Аз днес съмна пица  Joy Joy Joy Joy На обед ще изям една ябълка,а довечера ще излизаме на пица и бира.Обаче ако не мръдне кантара след тази луна,няма да кусам вече нищо нережимно  Crossing Arms

# 344
Благодаря отново за топлото посрещане, момичета  Heart Невероятни сте  newsm76
С така компания как да не му се диетува на човек  Flushed

diana_m , хаха с такова настроение как да не ви даде човек с кеф отчет Grinning
С гаджока ( което автоматично изключва заглеждане на спасители  Grinning Grinning ) отиваме в Созопол  за скромните 10 дни  Nature Sunny
Прикачвам снимчица на мен и банския - хем да придобиете представа как изглеждам хихи  Embarassed
 Тази година не си намерих нов бански (много ми е сложно  Sad )  и ще си карам с миналогодишния  Laughing
бански (ето тези симпатични бутчета искам да стопя) 
Да минат и тези 10 дни на опити за въздържание от всички вкусотии по морето и се включвам при вас   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт