Монодиета - част 8

• 44 072
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Титонке ма ти си ни голяма красавица  Hug Hug Hug Hug Hug Изглеждаш си прекрасно не мисля, че имаш да сваляш кой знае какво но ти си знаеш как се чустваш най-добре.
Пък аз веднъж отидох с един приятел на фичоза три дена на почивка и той ме държа гладна, че да съм отслабнела още  Joy Joy Joy Joy Joy пък аз тогава си бях кука де ма както и да е ядох за три дена едни бисквити, една бира и малко сини сливи. Като се прибрах в къщи едвам се носех  Joy Joy Joy Joy Joy добре сестра ми беше наготвила  Joy Joy Joy Joy после го зарязах де то е ясно. Та дано да познаваш добре приятелят си.
Сиренче утре да докладваш тъй аджи ба вкусна ли беше тая пица  Joy Joy Joy Joy Joy че пък аз забравих на кое се вика точно пица.
Ясминче банички а???????? Продължаваш ли на картофите ме интересува мене?
qvili добре си дошла ще те чакаме по често в темата вече.
Аз вчера изкарах  на две три праскови и малко картофи. Днеска съм на две праскови до тука и пържих кюфтенца ма те такива хубави са станали /поне на външен вид/ оставям си обаче едно за хапване щото рядко правя такива хубави пържени кюфтета и това ще ми е за целия ден. Утре ще се изтегля на кантарчето и ще докладвам.
Приятна неделя момичета утре с нови сили.

# 346
mimi_msm , финалните щрихи ще са тези 4-5 кг, които искам да сваля  Laughing Иначе мерси много  Embarassed   bouquet Приятелят вече почти 3 годинки си го имам, и в София докато студентстваме пооочти живеем заедно хихи  Laughing Той милия даже все ми се кара , че съм на диети...и не трябвало да отслабвам...той ме взе 64кг...и сега много страда най-вече, че бюстът ми изчезнал  Laughing Но няма как - и такива неща се случват  Grinning

# 347
Добро утро монодиетки,

от днес съм та до сряда съм на фрешове от ай различни плодове и зеленчуци
днес - портокала ми е фаворит
утре - морков
сряда - грейпфрут та да съчетая с лунната (Сиренче нали в сряда беше)

та са да ви почвам подред
Тити93 аууу аууууу ауууууу одобрявам све и банския и гаджока и курорта, да ти пожелая приятно изкарване и някое друго паднало килце след морето  Hug

Сиренче начи отчет за пицата веднагически искам и аз, вкъсна ли беше, кашкавалчето достатъчно ли е /разбирай мноооого кашкавал/, коричката апетитна добре изпечена ли беше - въх потекоха ми лигите, ше накапя клавиатурата  Joy Joy Joy

mimi_msm абеееееее наиш кви кюфтаци ше ти дам аз на тебе, отчет и тях ше очаквам, инак та чакам за лунуване налиииииииииииии

qvili а така гледала си Рейчъл налииииииии - да вземем пример а?  newsm78 newsm78 newsm78
казвай как си със здравето и на какво ще си тези дни.

Ясминката къде са покри - хайде цопвай и да си слабеем тугедър дет са вика  Joy Joy Joy

забележете перфектния ми английски моля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 348
diana_m с кюфтаците лошо. Вчера около три праскови и две от кюфтета и резултата е +0,500  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! айде спирам се вече и с дребните отклонения. Нон стоп само въздържание. Ще лунувам аз и още как. Днеска продължавам домати, краставици пък ще видим какво ще стане.
Сиренче верно казвай за тая пица  Joy Joy Joy Joy Joy

На 17 заминавам на море и тогава трябва да съм минала под 68. Това 68 немога да се преборя с него и немога.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 349
Здравейте и от мен.Днес съм добре. вчера бях на салата домати и по 1 филийка хляб вита за обяд и вечеря.Днес ще гледам да изкарам денят без този хляб.Аз мързелувам,тази година и на плаж не ми се ходи.За ужас на повечето които бягат на морето, ние  морските чеда бленуваме планината.Лично аз мечтая за септемврийска почивка в Родопите.Цифрата 68 кг. на кантара и за мене и много "стратегическа"-загърбваш седмицата в кантара и си по близко до 65кг а на тези килограми човек добива по- приличен вид. Laughing

# 350
qvili ми да - пробвай без хляба ще е по добре
а тя и Мимс морско чадо пък пак си бленува за плажа  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
Опитвам и без хляб да ям ама на моменти така прегладнявам,че увеличавам вероятноста  да се нахвърля на нещо забранено-пресен пример е хайвера заради който още си нося последствията.

# 352
qvili ми да - пробвай без хляба ще е по добре
а тя и Мимс морско чадо пък пак си бленува за плажа  hahaha hahaha hahaha hahaha

Бленувам и още как  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing то като съм тука до морето немога да стигна. Ах искам да си легна и да се пека на топлото слънце  Joy Joy Joy Joy Joy слаба и черна.

# 353
............
Бленувам и още как  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing то като съм тука до морето немога да стигна. Ах искам да си легна и да се пека на топлото слънце  Joy Joy Joy Joy Joy слаба и черна.

и аз и аз в тая групичка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 354
Преди два дни рекох да отида на калните бани и синковеца посурнах.Той като видя хората http://www.sibir.bg/?page=photoAlbumPreview&albID=315685&PicID=1670630и стана ето така Shocked.Та сега нямам компания за плаж-това ми е проблема.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 12:59 от qvili

# 355
mimi_msm ти от Варна къде ще ходиш на море ако не е тайна?

# 356
Преди два дни рекох да отида на калните бани и синковеца посурнах.Той като видя хората http://www.sibir.bg/?page=photoAlbumPreview&albID=230037&PicID=1709457 и стана ето така Shocked.Та сега нямам компания за плаж-това ми е проблема.

не всички може да са слаби, има и такива дето си се харесват така. Може би ти имаш малко за сваляне но аз съм с доста наднормено тегло. И никога не бих си позволила да критикувам или да се  Shocked от хора които изглеждат по този начин. Достатъчно ми е било и мен когато са гледали така и знам че не е никак приятно.

# 357
Извинявам се ако някой ме е разбрал погрешно-аз имах в предвид как се бяха омазали с кал хората и на синът ми му стана гнусно.Няма проблем ще оправя грешката.   bouquetПростете  за неволната ми грешка,направена без задни мисли,не съобразих,че някой ще го тълкува така.Лек и успешен ден.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 13:04 от qvili

# 358
mimi_msm ти от Варна къде ще ходиш на море ако не е тайна?
На море ще ходя в Приморско. Peace Peace Peace Миналата година бях ме там сега пак ще ходим на същото място. От дневни ангажименти време не остава тука на плаж да ида.

# 359
Извинявам се ако някой ме е разбрал погрешно-аз имах в предвид как се бяха омазали с кал хората и на синът ми му стана гнусно.Няма проблем ще оправя грешката.   bouquetПростете  за неволната ми грешка,направена без задни мисли,не съобразих,че някой ще го тълкува така.Лек и успешен ден.

аааааа добре успокоих са   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт