Монодиета - част 8

• 44 068
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро монодиетки,
вчера голямо затишие в темата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy но днеска всички да се отчетете. Аз ще сърбам фрешчета в тоя топъл ден. Кантара ме зарадва сутринта минус 0,100 грама и сега се надявам след луната дай боже да прескоча тия пусти 68 килограма и да сляза по долу. Успешен диетичен ден на всички.

# 361
А добро утро и от мен,

днес лунички освен моно и да ги борим тия кила вече че ми писна лично на мен.

Мимс - голям минус душо ама все е нещо
аз не съм се мерила ама чаааак в края на месеца да не са стресирам с некви малки плюсчета  hahaha hahaha hahaha

# 362
Момичета,не съм чела назад-малкия не ми дава да мръдна...мъчат го зъбчета и е лудница Simple Smile.
Ядох пица и бира и после се чувствах мнооооооооого виновна.На следващия ден-риба,вчера грозде и праскови,а днес съм на вода.Даже се чудя дали да се тегля утре-че очаквам да не съм свалила нищо пак и ще си умра закотвена на 77 кг  #Cussing out
След луната съм един ден на плодове и после мисля няколко дни на домати и краставици да карам/да се самонакажа както казва Мими Simple Smile /.
Успешен воден ден,дами  Hug Hug Hug

# 363
Сиренче прегръдки от мене  Hug Hug Hug Hug Hug нищо за пицата и бирата сега след луната ще е друго.  newsm30 newsm30 с дечицата е така. Аз сърбам фрешче от грепфурт и портокали.  Joy Joy Joy Joy Joy обаче съм и гладна. А то знаеш ли Сиренче колко е хубаво доматки и краставици хич не се наказваш така  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Дидонке важно е да има  минуси.

# 364
Мили дами искам да ви попитам понеже скачам от диета на диета.. бях на монодиета няколко дни и после малко на точковата.. Сега пак мисля да мина на монодиета. Въпроса ми е след като спрете с монодиетата връщате ли си килограмите, защото аз имам да свалям 10+ кг. и направо се отчайвам.

# 365
Здравейте, момичета   bouquet
Пиша ви от морето   grinning039
Мислех тук да си карам на нисковъглехидратната диетка, но вече трети ден прегрешавам я с някоя филийка хляб, я с повечко салатка  Embarassed
Та реших от утре да почна монодиета, ноо моя си - поизмислена  Rolling Eyes
Като за начало 3 дни на кисело мляко (0.1% ако тук намеря такова де  Laughing ), после 2 дни на ябълки/диня Flowers Sunflower, 2 дни на салатки (домати и краставички) и после 2 дни на месце  Blush
Как ви се струва ?  Simple Smile Добре ли съм го измислила?  Rolling Eyes

Поздрави от морето !   Nature Sunny

п.с. Тук нямам кантар, но дойдох 55кг, да речем, че почвам от 56кг  Laughing

# 366
Здравейте момичета

Diosaa не съм сигурна че съществува диета след която ако не се стараеш и не внимаваш няма да си върнеш част или всичките свалени килограми. Аз бях на програмата с кленовия сироп-разбирай глад в продължение на поне 10 дни и след това до момента не върнах нито един килограм дори свалям но си продължавам диетата.
Така че магическа диета дето после да си ядеш "добре" и да си поддържаш теглото няма.
Не приемай думите ми като упрек - споделям мнение. Ааааа и да добавя че миналата година след монодиета и свалени близо 15 кг качвах и свалях но ги поддържах.

Тити93 направо ти е супер менюто, ай отивай да печеш дупе на плажа и почвай киселото мляко  Hug

# 367
Diosaa  Hug
Tити весело изкарване на моренцето  Hug
Аз изкарах успешно луната на вода и след нея бях пак  и отново 77 кг-тъй ми се пада  Confused Вчера на обед хапнах 2 праскови ,а за вечеря морско Simple Smile.Днес мятам краставиците и доматите-2-3 дни ще ям само тях,че на 16,08 стават 2 месеца откакто съм на монодиета и ще се окаже,че втория месец съм свалила само 2 кг,а целта ми беше 4.
Успешен ден на всички  Hug

# 368
Привет и от мене. Тия дни много работа та нямам време хич да напиша два реда.
Diosaa аз свалям много бавно но пък и не качам бързо понеже постоянно спазвам режими. Съкласна съм с казаното от Диди. За съжаление вечен режим.
Тити Hug Hug Hug Hug мятай млекцата и динките и ще се върнеш супер готина. Ауууу хем черна, хм слаба  Peace Peace Peace Peace Peace
Сиренче и аз няма спад след луната. Сега цигля на 68.300 и ни грам по долу. Днеска ще се самонакажа на диня сигурно и утре ще дам точен отчет.
Приятна неделя момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 369
Здравейте момичета!  bouquetИскам да се присъединя към вас за 10-14дни..ако може.Два месеца бях на нисковъглехидратен режими ..тук-там упражнения.Има резултат,но в момента съм на 2 седмици от дългоочакваната ми ваканция,та искам да се постарая максимално за тези дни.Ако преборя 4-5кг ще съм доволна,въпреки това,че излишните са доста повече.Днес мисля да изкарам деня с 3 парчета руло Стефани,а за утре кисело мляко.Със сигурност ще включа динени и гроздени дни,но последователността не ми е ясна засега.Успех на всички!

# 370
Charomatiaaa,добре дошла  Hug
Мими на следващата луна ще свалим значи мноооогоооо  Joy Луничката е на 14,08/сряда/ от 13.57 часа до  15,08/четвъртък/ в  14.27 часа.
Аз съм трети ден на домати и краставици,обаче преди малко хапнах остатъка на малкия от кашата   Embarassed Утре съм на варена царевица,а вторник сигурно пак на тез ужаснииииииииии плодове....да им се не види значи.Що няма диетични питки,пици,баници и спагети ?????????

# 371
Charomatiaaa,добре дошла  Hug
Мими Що няма диетични питки,пици,баници и спагети ?????????
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох Сиренче няма душо диетична питка. Хахахахха И аз се надявам за другата луна. Утре ще докладвам колко кила съм сутринта като се измеря. Че другата седмица и на почивка ще заминавам.

# 372
Ох момичета!  Sad Първо не намирах кисело мляко, после пък отидох малко към Слънчев бряг, та затова  днес тепърва започнах  ooooh! ooooh! - днес цял ден съм на динка  Rolling Eyes и утре мисля така да изкарам, а за след това ще търся пак от млекцето (има ли проблем ако първо са плодовите дни, а след това млечните ?  Thinking има ли някаква последователност, която трябва да спазвам?  )  Wink Wink

Как са нещата при вас  Heart Eyes Скоро никой не е споделял резултати от кантарчето май Twisted Evil   bouquet

п.с.   ooooh!- Чудя се дали примерно след киселото мляко или вместо него, или пък след плодовете/зеленчуците би било подходящо да изкарам и 2-3 дни на 1-2 кутийки от ето това топено сиренце http://fddb.info/db/de/lebensmittel/lidl_pic_frisch_frischkaese_ … ahnige/index.html - уж не е много калорично  Thinking

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 00:19 от Тити93

# 373
След 3 дни на домати и краставици/само вчера хапнах на малкия от кашата/ и пак съм 77 кг....егати случая.....бясна съм вече.Пред МЦ съм и се успокоявам,че е от това,обаче с това темпо ще стана 60 кила другата година  Cry Cry Cry

# 374

tiptoe   tiptoe   tiptoe

примък-примък wavey

днес - кисело мляко
утре - зеленчуци

Общи условия

Активация на акаунт