Монодиета - част 8

• 44 054
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
 wavey
И аз днес съмна кисело мляко,носе чудя дали.... newsm78можеда го обърна на таратор за втората част на деня?Без мазнина разбира се.То и без това млякото ми е домашно и си е мазничко,ама аз зорлем съм хапнала 1/2 купичка до сега.За утре най-вероятно варени картофки,че ще съм съвсем изгладняла.И знаете ли какво...имам минус 800гр. newsm10

# 376
Здравейте момичета,

Charomatiaaa по принцип моното има добър и бърз ефект когато наистина е моно - ако ще караш на месо то да е например само пилешко, риба и тн. Рулото стефани ич не е моно, но ти решаваш. Аз само споделям от опит  Hug
Минуса ти е чудесен за първи ден   bouquet

Herzen
добре дошла - чудесен избор за първите два дни

МоРсКа СиРеНа ще мръднат къде ще ходят, но що не разнообразиш малко че вие с Мимс дълго карате вече на домати и краставици и диня  Wink

Тити93
ти имаш опит с точковата, погледни стойностите на сиренето и ако отговаря и на двете диети - защо да не може  Wink Няма последователност която да спазваш, с течение на времето ще забележиш от кои храни слабееш най бързо и ще наблягаш на тях.

Мимс, Сиренче
ако някоя от вас чуе за диетички пици, банички и тн веднага да кажете - ще съм на диета цял живот нема проблем  Wink Wink Wink

Аз до края на седмицата съм на фрешове тъкмо ще съчетая и луната в сряда /добре че е Сиренчето да ни ръчка   bouquet/

# 377

diana_m , мерси много :* и аз тъъкмо това проверих Simple Smile
Днес ми  е втори ден на динка - чувствам се много добре и продължавам с пълни сили  Twisted Evil

Лек ден   bouquet

# 378
Привет момичета. На линия съм обаче нали ще излизам отпуска и имам много работа тия дни та не ми остава време за писане.
Сиренче и аз цикля на 68,300  Joy Joy Joy Joy Joy Joy но поне се радвам че нямам някой плюс щото нямаше да мога да го понеса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Утре след луната ще съборим някое и друго грамче ще видиш  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Диди то и аз искам диета на пици и банички ма аз от тия храни се докарах до това състояние а също и хляб /ама мекичкото/ натопено в салатката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Herzen Hug Hug Hug Hug Hug
Charomatiaaa страхотен резултат.
Тити давай душо с пълна сила.

# 379
Момичета,провалих се! Blush Blush CryМного ме е яд,ама много!Не правете това вкъщи!Е,не съм се натъпквала,но..така или иначе първи опит-НЕУСПЕШЕН!То вярно,както писа diana_m и първия ден не ми беше много моно.Сега освен да посрещам луната с вода и да си знам занапред колко мъчи съвестта щом сгафиш..Страх ме е от кантара.Трябват ми 10-12 ударни дни дисциплина заради ваканцията,пък после нека и по-бавно да свалям..Трябва и аз да мога да се справя. yes

# 380
Charomatiaaa нищо не е станало толкова. И аз имам прегрешения просто ги преглъщам и продължавам нататък. Утре всички достойно ще се представим на луната с фреш Сигурна съм.

# 381
Здравейте, мономомичета   bouquet
Благодаря за подкрепата Two Hearts
След 2 дни на диня стомахчето ми е супер красиво хлътнало  Laughing Но не искам да погледна диня поне близката една седмица хаха  Grinning Grinning
 Днес се чудя на какво да съм - кисело млекце или пържолки  Thinking  Казвайте бързо, че съм доста прегладняла вече  Grinning Grinning

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes

п.с. - Реших го  Laughing Хищникът в мен се обади - пържоли ще да са...  Twisted Evil Проблемът е, че са купешки и има сол по тях  Sad Но аз няма да изям повече от 300-400гр така че  - прощавам си го Grinning

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 13:44 от Тити93

# 382
Тити93   rotfImao rotfImao rotfImao как набързо се реши за пържолките  rotfImao rotfImao rotfImao чак ми хареса
аз днес си хапнах мляко а утре лунувам и ще си цедя фрешове довечера  Hug

# 383
Хaх diana ,не се колебaх особено дълго  Grinning
Приключих днешния ден с 500 гр изядени пилешки пържолки Grinning

Утре и вдругиден - по две,три кофички кисело мляко,a след товa мисля дa нaпрaвя двa дни нa кремa сирене или нa обикновено обезсолено сирене Simple Smile
Одобрявaте ли ? Two Hearts

# 384
Добро утро момичета, влизам набързо да ви се похваля че се залюбих ме с кантара. След дълго време циклене най-после кантара мръдна и от 68,300 днеска ме зарадва с 67,700 newsm44 newsm44 newsm44 до крайната цел 7кг и 700гр. Днеска ще лунувам. Приятен ден на всички и много свалени килограми. newsm51 newsm51 newsm51

# 385
Добро утро и от мен!Браво mimi smile3501,дано разбирателството с кантара продължи при теб и при всички заслужили го!Днес съм стабилно желязна на H20...да не вкарвам фруктова захар с фрешчета,че при мен застава непоклатимо по бедрата.А дали може да се пие кафенце при лунуване,чисто черно и без захар разбира се..?

# 386
Здравейте момичета  Flowers Bouquet

Цяла сутрин ви чета и реших и аз да се присъединя Simple Smile миналата година бях на разделно хранене и свалих 15кг  newsm44 ,качих 2кг за периода август-март.Реших че бързо и лесно ще ги сваля отново с разделно,но така и не мога да се организирам нещо и така покрай всички тези двудневни и тридневни опити,свалям по едно килце,но добавих още 2кг към вече съществуващите +2.
Мисля да започна с елда

Успех на всички  newsm51

# 387
Charomatiaaa само да си куснала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
didicheva Добре си дошла в групата. Да се отчиташ редовно и много свалени килограми с моното.
Сиренче, Диди   ruporuu  ruporuu  ruporuu  ruporuu

# 388
ето ме Мимси огладняла вече, но ще лунувам със сигурност  #Crazy #Crazy #Crazy
браво за минуса - видиш ли, че като се отнасяш нежно към него и с внимание - кантара ти се отблагодарява  Hug Hug Hug

Тити93 одобрявам менюто с две ръце, но след тези дни мини малко на плод или зеленчук да не ти стават толкова много белтъците, междувременно докато си на тях си осигури поне 1,5 литра вода дневно за да не направиш проблем на бъбреците  Hug

didicheva добре дошла при нас, успех с диетата - сподели какви са ти плановете за меню   bouquet

Charomatiaaa значи и ти си в компанията на лунуващите монодиетички   bouquet браво. Аз си пия кафе с мляко и подсладител на каквато и диета да съм - айде сега то пък от всичко ли да се откажа /не го смятам за нарушение или проблем/  Hug

# 389
diana_m ,тази вода ми е голяма мъка  smile3516 Покрай НВД гледах да пия по около 2л на ден ..ейй няма такъв ужас  tooth Много трудно ми беше  Laughing Laughing  Имаше момичета в темата, които споделяха, че пият по 3л на ден - направо не знам как го правеха  omm

Иначе аз изкарах днешния ден на 2 кофички кисело мляко ( 0,1 %) и мисля и утре така да направя  newsm78
Чувствам се поолекнала  sohappy , но дали е така ще стане ясно на 16-ти, когато се прибера вкъщи при кантарчето  Rolling Eyes  Надявам се от 55кг да съм смъкнала поне до 54кг за тези 5 дни  goodscale

П.с. - Реших на 21.08 ( тогава видях, че е пълнолуние) да пробвам и аз това лунуване  Rolling Eyes Досега не съм го правила, та ще ми разясните ли как точно би трябвало да стане  Praynig Гледам, че фазата е от 04:45ч - мисля да направя 3 дневен режим - на 20ти само зеленчуци, до 21ви в 4:45ч тогава на вода до 22ри 4:45ч и после на 23ти пак на зеленчуци   Thinking Правилно ли го мисля  Laughing ?

Kissing Heart Поздрави от морето   grinning039

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 04:31 от Тити93

Общи условия

Активация на акаунт